Thread view
Artejantis ruduo, grizimas backontrack ir kt. RIKIO reikalai
magyar
Ka gi, metas brukstelti sioki toki update'a.

Daugelis, muset, pastebejo, kad pastaruoju metu buvo visokio lago ir, apskritai, slackinimo is mano puses. Asmeniskai man buvo kiek sunkokas metas, taciau dabar viskas kaip ir stojasi i vietas. Nuo rudens planuojamas didenis demesys RIKIO reikalams.

Toliau stiprinsime klubine RIKIO puse. Irudenejus planuojamas sioks toks sedimojo parko atnaujinimas. Galvoju palengva pradeti kaupti visiems RIKIO lankytojams prieinama nedidele ivairiu leidiniu bibliotekele. Beje, siandien planuoju i RIKI atnesti siokiu tokiu GW senienu - 1994 m. ir pora senesniu katalogu. Taigi, kas nori pajusti viena kita sentimenta ir prisiminti senus laikus, kreipkites i staffa.

Nenumaldomai arteja ir tas metas, kai teks kilsteleti nario ir kedes mokescius. Kol kas nieko konkretaus, tiesiog stengiuosi suminkstinti situacija is anksto :D.

O dabar gera naujiena: kai kas gal pastebejo, kad pagaliau pakeite 5-o namo pasazo iejimo duris. Siuo metu intensyviai remontuojamas vidinis kiemelis ir pasazo virsutinio auksto lubos. Tikekimes, kad neuzilgo i RIKI bus galima patekti per ta iejima, per kuri ir priklauso.

Dar turiu pasidziaugti, kad pastaruoju metu GW uzsakymai pasidare daznesni ir reguliaresni. Gal jau greitai ieisime i ritma. Na sia savaite, kaip tik pradedamas formuoti tiek GW, tiek ir FOW, INFINITY, WM/H ir kt. uzsakymai.

Tiek kol kas. Iki.


magyar
Dar vienas svarbus pasikeitimas, del kurio nera iki galo apsispresta siuo metu - tradicinio miniatiuru zaidimu vakaro perkelimas is antradienio i treciadieni. Neuztikrintai sakau, kad greiciausiai tai ivyks artimiausiu metu.


magyar
Senokai nebuvome FB reikalu pajudine. Tikekimes, kad tai taps geru artejanciu pasikeitimu pranasu.

https://www.facebook.com/Rikis.lt