Thread view
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
[D] Po dazymo
Kronas
Iškilo toks klausimas: ar padenginėjate nudažytas miniatiūras kokiu nors laku ar panašiu daiktu?.. Nes pastebėjau, kad dažai trupa kartais. Ir kažkaip daug dažniau trupa nuo metalinių miniatiūrų...
Edited WhiteDragon 2007-08-29 06:12
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
uruk-hai
Iki siol niekada nelakavau, bet maciau resultatas po lakavimo. Jeigu imsi matine laka, dazymo kokybe tikrai nepakentes ir figurkes liks grazesniu.:D
Saulius
As greitu laiku nesiu lakuoti savo figuras, papasakosiu kas gausis.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
brazer
Saulius parašė:
As greitu laiku nesiu lakuoti savo figuras, papasakosiu kas gausis.


O kur lakuosit jei nepaslaptis?
magyar
As tai lakuodavau su paprastu, pusiaumatiniu duru laku :D. Bet siaip patarciau bet koki matini, nes pusiau matinis vis tik suteikia figurelei nelabai naturalu blizgesi. Bet uztai duru lakas kaip laiko :).

Dazai nuo figureliu savaime nenubyra. Jie nusitrina figureles pavirsiui lieciantis su kitais kietais pavirsiais (pvz.: transportuojant kroova figureliu vienoj vietoj, neatskyrus vienos nuo kitos. Tokiais atvejais, netgi lakuotos figureles apsidauzo ir pameta savo dazu sluoksnius). Metalines figureles apsitrina zymiai greiciau nei plastmasines, nes jos sunkesnes, ju pavirsius kietesnis.

Siaip, ner cia ko sukti galva koki laka naudoti (tiesiog matini, netonuota ir viskas). Geriau pasirupinti saugiu transportavimo inventoriumi.


brazer
O kaip dėl nagų lako bespalvio kokio nors?
pigiausias varinatas ir blizga jie graziai, taip pat teptukas vietoje.
uruk-hai
brazer parašė:
O kaip dėl nagų lako bespalvio kokio nors?
pigiausias varinatas ir blizga jie graziai, taip pat teptukas vietoje.


tada geriau nagu lako su raudona ar violetine atspalva naudoti. Bent originalus resultatas.;)
blackfishas
hau, geriausia lakuoti ACRYLINIU matiniu laku. Lakuojant kitais lakais islieka galimybe atskiesti daza. O acrylas dengia tikrai gerai, galima deti kelis sluoksnius ir tikrai to niekas nepamatys. Nagu,plauku ar dar kox lakas yra visiskas gaidys, ibo nagu lakas tirshtas ir blizga kaip miauksincio padaro kiaushai ir tikrai tirpdo dazhus, o plauku lakas nifiga nelaiko arba sulydo dazhus ir uzkemsha visus tarpelis, be to letai dzhiudamas ir tekedamas palieka nekoki vaizdeli ant miniatiuros.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
374
Abinoje (dailininkų parduotuvė šalia P.Cvirkos paminklo) yra Leningrado (atsiprašau, st.Peterburgo) gamybos akrilinio lako dailininkams kaina apie 6lt 100gr. buteliukas, nulakuota figurėlė liečiant daro minkštos įspūdį tačiau vaizdas nenukenčia nei kiek, lakas matinis, geriausia tepti porą kartų.
البوراك المجد