Thread view
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
[D] Lempa su padidinamuoju stiklu
brazer
Sveiki,
Noreciau paklausti ar kas nors dazant naudoja lempa su padidinamuoju stiklu? Ir jei taip, gal galite pasidalinti is kur pirkote jas.
Vilniuje niekur nerandu, seniuose yra, bet labai prasta....
Dekui uz atsakymus.
Edited WhiteDragon 2007-08-29 06:12
Probe
Naudoju. Turbut ta labai prasta tik ;). Viena puikia maciau buvusiam "Promenade", 2 aukste - bet pries 1,5 metu. Vokiska, su apvalia dienos sviesos lempa (aplink lesi). Seile varvejo, bet kainavo 250+. O savo nusipirkau (paprasta lempute, bet svarbu lesis su dangteliu yra :)) Mados el. prekese pries tuos pacius 1,5 metu. Berods 70 Lt. I "Ardena" gali dar pameginti pasiskambinti, daug sviestuvu pas juos...
brazer
Siandien seniuose radau, 159 Lt, nusipirkau, lempa 22 w dienos sviesos, sviecia gerai, zoomas 3x

pabandziau kol kas skyda dazyti, sunkiai sekasi nes dreba rankos kai reikia maza plota uzdazyti.
Ainis
Jeigu dazant skyda vadini kazka is jo daliu "mazu plotu" laukiu nesulaukiu kada prieisi akiu vyzdzius :D.Nieko, kai nudazysi koki simtuka gerokai patobulesi.
WAAAGH!!!
Darius
Noreciau paklausta ar verta toky daikta turet?as toky galiu is mamos gaut ten ir lempe dienos sviesos ydeta tik vat zinot reik ar ji reikalinga.
374
seniuose nuolaida didelems lempoms su lupa, dabar jos kainuoja 139lt
البوراك المجد
spyglius
gariunuose yra padidinamasis stiklas su 2 znypliukem mikroschemu litavimui (third hand tool) lyg uz 15-30lt, dabar tiksliai neprisimenu. daikciukas neuzima daug vietos, padidinamasis stiklas savo funkcija atlieka, znypliukes irgi kartais pasitarnauja. tik vat be lempos, bet nemanau, kad butu itin didele beda dazyt prie paprasciausios stalines lempos.
Po-vi-las
O šiaip, kas nenorit pirkt, tai D6 (Vilniuje) yra (bendro naudojimo)
Darius
tai cia visi ir seip zino...