Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
Mercs... Kas per?
Praetor
Kolegos, norėjau pasidomėti, kad čia per miniatiūrų žaidimas? Gal kas nors yra mėginęs? Panašu, kad čia kažkas a la Infinity?

http://www.mercsminis.com/

Dėkui už komentarus
Warmachine (Khador)
Malifaux (Rasputina)
WhiteDragon
It looks FUGLY.
magyar
Kodėl FUGLY? Mercs'ai atrodo super, ypač Kem Var, Keizai Waza ir Sefadu faction'ai. Žaisti tikrai neplanuoju, tačiau jaučiu visapusišką pagarbą ir susižavėjimą šiuo mažiuku leidėju. Figūrėlės - tikrai secfond best po INFINITY sci-fi sferoje, concept art'as iš viso nerealus, rulebook'as - puikus pavyzdys kitiems dideliems leidėjams kaip kurti dizainą ir maketuoti. Man asmeniškai jų rulebooko sample'ai taip ir traukia skaityti, akcentai sudėlioti taip, kad akys pačios už jų kliūtų. Mokykitės Corvus Belli ir Battlefront'ai :).

Apie žaidybinę mechaniką nežinau beveik nieko, išskyrus kad tai itin detalus skirmishas su dar mažesniu miniatiūrų kiekiu nei INFINITY (5-7 figūrėlės). Judėjimui nauodjamos kortos. Korta su apskrita iškarpa statoma prie figūrėlės bazės, tada figūrėlė perkeliama prie vienos iš kitų trijų iškarpų.















http://store.mercsminis.com/collections/book/products/mercs-rule-book


http://store.mercsminis.com/collections/book/products/sefadu-game-deck


Stygian Cat
Teko skaityti Mercs taisykles... Nepasakyčiau, kad jos pasižymi kažkokiu labai diduliu detalumu - Infinity kovos sistema tikrai yra ne mažiau detali. Apskritai, kad ir kaip paradoksalu bebūtų, kol kas neteko susidurti su žaidimu, turinčiu detalesnę sužeidimo/kovos sistemą nei Warmachines/Hordes su jų warjackų ar monstrų imtynėmis, rankų užlaužimais ir mėtymais.... Tiesiog kitokia sistema ir tiek... Pvz, miniatiūrų aktyvavimo eiliškumas apsprendžiamas ne pagal pačio žaidėjo norą, o pagal tai, kaip buvo išmestas d10 iniciatyvos kauliukas kiekvienas minei... Kur kas idomesnis žaidimo aspektas yra tai, kad (jei gerai pamenu), miniatiūros neturi savo taškinės vertės - visų jų kovinė vertė taškais yra vienoda... Jei neklystu čia, žinoma
WhiteDragon
Nu niekaip nelimpa man konceptas, nei miniatiūrkės nei kas dar ...:err:
VytautasP
Man visai nieko sitas ziurejau tik basic rules be detalumo tai jos tokios is konteksto labi istraukta. dar bus keletas frakciju(megakonu) kas begalo patiko tai kampanijos galimybe tai yra awesome.
VytautasP
Šia savaitę "Beasts Of War" skyrė "Mercs" žaidimo pristatymui. Jų puslapyje galite peržiūrėti video susijusius su "Mercs" megakorporacijomis ir yra keletas mokomūjų demo žaidimų.