Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
CMON gėriai RIKYJE
magyar



Artėja rudeninis suaktyvėjimas, o kartu - CMON gėrių pasirodymas RIKIO asortimente.

Preliminariai, nuo rugsėjo mėnesio jau galėsime užsakinėti labai lauktus žaidimus "Zombicide", "Sedition Wars", jau turėtą "Super Dungeon Explore" ir t.t.

Taip pat nuo šiol bus galima užsakinėti Enigma Miniatures produkciją, po truputį pasiekiamas taps miniatiūrų žaidimo "Dark Age" asortimentas, Soda Pop miniatiūros ("Super Dungeon Explore" ir "Relic Knigts") ir t.t.

Be to, kaip gi apsieisi be CMON Painting DVDs ir CMON Annuals. Šiuos dalykus taip pat bus galima užsisakyti, kaip ir tokius pravarčius miniature hobby gadget'us kaip kad InstaMould ar InstaPutty.

Plačiau ir konkrečiau apie viską - rudeniui priartėjus.


blackfishas
osom.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
null
Gal truputį offtopic, tačiau kaip ten reikalai su Relic Knights? Jie jau normaliai platinami, ar dar laukiama, kol kinai pagamins tai, už ką Kickstarterio backeriai sumokėjo?
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Kai kurias Relic Knights miniatiūras (ikikickstarterines) jau senokai galima įsigyti, tačiau kickstarterinės prekyboje dar nepasirodė.


Beta rules galima atsisiųsti iš čia:

http://community.sodapopminiatures.com/viewtopic.php?f=20&t=687


magyar
Dar viena gera žinia - panašu, jog CMON tvirtai į savo rankas paėmė Gamezone Miniatures platinimą, tad nuo šiol kartu su kitais CMON gėriais, bus galima užsisakinėti Gamezone produkciją. Manau, kad jos yptaingai pristatinėti nereikia :).

http://www.gamezoneminiatures.com/tienda/en/


magyar
Renkamas užsakymas, pageidavimai laukiami iki pirmadienio.