Temos peržiūra
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
[A] watch tower WIP
Darius
stai cia mano pirmas terraino projektas tikiuosi jums patiks dar reikia seliuko,pievutes ir patamsint mediena.



tik gaila jog sis terrainas bus tik puosmena nes jo naudoti tai nelabai galima butu nesazininga.
danis2005
Jei nori toki dalyka naudoti 40K terreine tai manau reiktu ant tu dantu krapstuku uzdeti kartono ir imituoti metalines plokstes, bet cia tik mano manymu.
Darius
danis2005 parašė:
Jei nori toki dalyka naudoti 40K terreine tai manau reiktu ant tu dantu krapstuku uzdeti kartono ir imituoti metalines plokstes, bet cia tik mano manymu.


jis bus naudojamas FB cia tik seip ta figurele del vaizdo.
Darius
na jau pabaigiau daryti!



manau gavosi pakankamai gerai tik kad vaa turbut busiu nudazes per tamsiai ir zole labiau primena bala milzino vemalu.
Redagavo Darius 2008-08-22 09:17
374
gerai, atrodo, švariai padaryta, mano supratimu netgi neperkrauta :). žolė ne per tamsi, tam kad atrodytų tikroviškiau nedažyk tolygiai viena spalva, pridėk rudos, geltonos, ir netgi galima raudonos štrichų. pats bokštas labai šviežiai ir gaiviai atrodo, aš medį gal dar kiek patamsinčiau ar net pamurzinčiau, o paskui kai kurias vietas pahailaitinčiau ir padrybruszinciau, pvz kopeciu skersinius ties viduriu virsutineje dalyje (atseit pasitrynę). ka dar galima būtų padaryti nepaisant to, kad jau ir dabar gerai: pats bokštas galėtų būti kiek žemesnis, atsižvelgiant į kuoliukų laibumą. galima kažkiek sutvirtinti bokšto konstrukcijos vidurinę dalį, papildomais skersiniais. ant padvėsusio belapio medžio gerai žiūrėtusi saikingas kiekis karančių žemyn samanų draiskanų. ir dar vienas pastebėjimas natūralias medžiagas tereine(akmenukai, samanėlės, pagaliukai) geriausia yra bent šiek tiek padažyti.
P.s. tai kas parašyta ne kritika, o noras pasidalinti informacija
البوراك المجد
Svetimas Vaikas
10
We are ready for war!
Drakar
puikus darbas!
"To the darkness I bring fire. To the ignorant I bring faith. Those who welcome these gifts may live, but I will visit naught but death and eternal damnation on those who refuse them."
[center]http://i25.photobucket.com/albums/c90/LoadBunn
Ainis
Gražu
WAAAGH!!!
Darius
thx visiems;)