Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Pora klausimu
uruk-hai
1 Unitas visada turi leader and Grunts. Jiegu kalbame apie bet kokia "Character Unit", ar cia irgi yra vienas "leader" ir du "grunts"?
Pvz: Visgoth rhoven and honor guard unit: Ar Visgoth Rhoven, leaderis, ir Gius su Cassian skaitesi kaip grunts?

2 Del "çombined ranged attack": Jeigu warcasteris duoda magija kuris galuoja tik vienam modeliu. Ar leaderis kuris dare combined ranged attack gali naudoti ta magija. Pvz: Marcus Siege duoda 'magic attacks ir 3" AOE longunnerui vadui. Ar tada visa buri longunners gali daryti combined ranged attack su magiskais suvais ir AOE?
Taisyklu knygoje parasyta: "In a combined ranged attack, only the primary attacker actually makes an attack."
vytzka
1. Ne visada buna Leader ir Grunts. Visada parasyta prie unito knygoj arba ant kortos apacioj is ko unitas susideda. Jeigu tarkim tai yra Temple Flameguard tada taip, unitas yra Leader ir 5 (arba 9) Grunts. Bet Rhoven & Co. susideda tiesiog is Rhoven, Gius ir Cassian ir nei vienas is ju nera Grunt (nors Rhoven yra Leader, ar gal Officer greiciau nepamenu).

2. Combined ranged attack gauna visus normalius primary attacker modelio bonusus nebent yra parasyta priesingai. Tarkim, Explosivo yra pazymeta kad modelis negali dalyvaut CRA (deja deja).
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
uruk-hai
aciu labai uz atsakyma.