Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Apocalypse 2011.02.19 Primarcho Sugrizimas
Ratliker
Sveiki! 2011.02.19 darom apocalypse! Ji bus dvieju praetu apocalypsiu siuzetinis tesinys.
Priesistore + siuzetas:
Kai buvo atrastas Imperatoriaus palikuonis Alchimanticus, tyranydai pajautė jo psichine galybe bei genetini tobulumą ir užgeidė jį. Įnirtingo mūšio metu jungtinės Blood Angelų ir Black Templarų pajėgos sugebėjo nugalėti xenosus, bet pergale buvo karti. Pro marinų pajėgas prasiveržės Heirodule biotitanas sudraskė Alchimanticusą. Prieš mirti, jis spėjo pasakyti šalia buvusiam Black Templarų seržantui Eberhardui planėtos, kur miega vienas iš Prarastųjų Primarchų, koordinatės.
Taigi Imperijos pajėgos nuskubėjo link Marselza II planetos ir įsitvirtino jos trijuose menuliuose. Kol planetoje vyksta paieškos, pasirodė netikėti sąjungininkai – Grey Knightai ir Okr freeboota kapitonas Snapjaw,bei nelaukti priešai: Tyranidai ir Ghazkul Thrakkos orkai trokštantys pasiglemžt Primarcha savo reikmėms.
Užpuolikams pavyko prasiveržt i planetą, bet ne palaužt Imperiumo pajėgas. Skubėdami pasiekt bundantį Primarchą, blogio jėgos skubiai nusileido į Marselza II paviršių ir apgulė „Hell‘s Deep“ tvirtove – Primarcho ilsėjimosi vieta. Tvirtove turi galingas gynybines sistemas, jos garnizoną sudaro didelis Space Marinų būrys, taigi paimt ją bus nelengva. Juo labiau likusi Imperiumo kariauna nusileido šturmuojančiu užnugari. Bet ar jie spės prasiveržt pro blogio ordas ir išgelbėt Primarchą ?

Veliau papostinsiu misijos detales ir tt.
Čia galima rast apokalipses formacijas, rulsus ir t.t.
http://www.scribd.com/search?cat=redesign&q=+40k+apocalypse&x=0&y=0

Attakerio deployment zonos vidurije stovės landing zone A, kuri yra Objective (1 point) ir iš kurios kaip iš stalo krašto gali ateit jo rezervai.
Defenderio Main deployment zonoje stovės 2 landing zonos B, kuri yra Objective (1 points) ir iš kurio kaip iš stalo krašto gali ateit jo rezervai.
Vienas Defender Playeris deploynasi tvirtoves perimetro viduje. Jo rezervai gali išeit iš bet kokio tvirtoves stalo krašto.

„Hell‘s Deep“ Tvirtovės taisykles:
Each fortress section has AV 14 and 3 structure points. Every penetrating hit removes one structure point. When reduced to 0, replace section with some rubble. Gates have AV 12 and 1 structure pint.
No Attacker models can deep strike or outflank (etc.) within fortress perimeter. If scatter would take such unit within the perimeter, count it as impossible terrain.
Special moves, such as Jump infantry move or other modes to ignore terrain cannot be used to cross castle walls, but such units are allowed to assault units manning the walls or move to unmanned wall section.
Tvirtoveje yra du objectives (1 point): Inner Gate ir Castle plaza.
Primarch
Model under control of Defender player commanding the garrison marines. All Friendly Imperial units within 6” gain Fearless. He starts the game on Castle Plaza objective, having just awoken and donned his wargear. Primarch or unit carrying his body cannot use strategic redeploiment strategic assets. Primarch is the main Objective,
Redagavo Ratliker 2011-02-08 17:34
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
atskalunas
Dalyvausiu
black templairs
high elves
[CENTER][/CENTER]
Sir_Vicious
Haha ir vel isvest savus Blood angelsus i masini musi Ir vel petis i peti su black templarais My soul cries in joy of the coming battle!
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
Marius
Dalyvausiu SM
lukas8888
Dalyvausiu DH
[center][/center]
[center]The daemon has many forms. You must know them all.[/center]
kasperlo
dalyvausiu orks
Vaider
Na kur bedingsi, I'm in
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Ratliker
Papildziau apocalypses aprasima, pirmam poste
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
atskalunas
Gal kažką pražiopsojau.. Kelintą valandą renkamės?
black templairs
high elves
[CENTER][/CENTER]
kasperlo
tikriausiai kaip visa laika 10.30 .p.s. GO EVIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaider
Visgi nedalyvausiu.:)
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Ratliker
Musio sum up:
Pagrindinem space marinu pajegom metodishkai valant tvirtoves prieigas nuo xenosu ir mutantu, tyranidai su biotitanu prieshakije prasiverze i vidini tvirtoves kiema. pabudusiam primarchui Leman Russ jau senai norejosi i mushi ir dabar jis arshiai susireme su gigantiska baidykle.
Tvirtoves ginibai vadovaujantis Blood Angels Chapter Master Dante tu metu atlaikinejo carnifeksu antludi. bet matant kaip Mefistona davalge gauntai o primarchas dauzomas vis dar sveiko biotitano, Dante suvalde savo kraujo troshkima ir kartu su savo squadu uzmaksino jump pakus, paciupo suzeista bet vis dar besiverzianti i prazutinga kova Leman Russa uz backpako ventu ir kartu su garnizono likuciais pasitrauke i Hell's deep tvirtoves pozemius. jiems ant kulnu lipo tyranidai, kas pralindo i tunelius.

Apocalypse baigesi, tegivuoja Apocalypse
Sekantis mushis bus tunnel fight, matyt naudojant space hulk zemelapi
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
Drakar
gali galima tiketis nuotrauku
taip pat labai idomu butu issamesnis musio aprasas
gaila kad negalejau dalyvauti
"To the darkness I bring fire. To the ignorant I bring faith. Those who welcome these gifts may live, but I will visit naught but death and eternal damnation on those who refuse them."
[center]http://i25.photobucket.com/albums/c90/LoadBunn