Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Apocalypse 2011.04.23 Hero's Last Stand
Ratliker
Hero’s last stand

Sužeistam Primarchui Leman Rusui ir jo palydai pasitraukius į Hell‘s Deep tvirtoves požemius, ten suplūdo ir juos besivejantys tyranidai, į pagalba skubantys grey knightai ir šalia besibastantys orkai. Ten pat nusileido ir mūšio betvarkes priedangą pasinaudoję chaoso marinai. Požemiuose jiems teko susidurt dar ir su prabundančiais nekronais bei iš warpo besiveržiančiais demonais. Užvirė aršus mušis siauruose tuneliuose, priešai veržėsi ir materializavosi iš visų pusių. Siekdami visų pirmą sunaikinti chaoso išperas, grey knightai laikinai apleido kovą su tyranidais, ir tie, lig supratę jų intencijas, puolė kitus priešus. Po įnirtingo ir kruvino mūšio suspaustoj erdvei, tyranidams pavyko užvaldyt didžiąją požemių dalį.
Tuo tarpu primarcho palydai pavyko ištrukti į paviršių, o jų medikams – pastatyt Leman Rusą ant kojų.
Dabar jis trokšta kovos, įniršęs dėl priverstinio pasitraukimo. Kovos, panašų, bus per akis – visiškai susimaišius fronto linijoms Marselza II paviršiuje ir po juo, primarcho būrys yra iš dviejų pusių apsuptas priešų, o iš kitų dviejų - draugu.

Tunels&underground: mušis vyks ant dviejų stalu, vienas reprezentuoja paviršių, kitas – požemius. Mūšio lauke bus tunelių markeriai. Non-monstrous non-vehicle non-bike Unitas prieinantys į base contact prie tunnel marker gali perlypt į kitą stalą, disembark iš atitinkamo tunnel marker ant kito stalo, kaip iš moving open topped vehicle. Jeigu išėjimas užblokuotas priešo, galima jį pult per assault faze, nustumiant jį tiek kiek reikia kad pasistatyt. Tai skaitosi kaip assault into cover.

Primarch:Model under control of Good Player3. All Friendly Imperial units within 6” gain Fearless. He starts the game In the center of the battlefield. Primarch cannot enter underground, determined not to retreat again. Primarch is mobile Objective, and becomes stationary objective if killed.
All units claim objectives. Objectives are never contested, side with the most points worth of models within 6” of objective controls it.
WYSWYG (what you see is what you get): Nobas su uzmodelinta choppa ir bus su choppa.
Players must have printed or clearly written lists of their forces with all unit upgrades and options written down. Also note down if you use any apocalyptic formations.
D weapons also cause D3 wounds to Eternal Warriors, just like they do against Gargantuan creatures.
Apocalypse blasts/ barrages scatter like all other blast weapons.
Good Scrachbuilds are welcome.
Models from other games identifiable with wh40k units may be used.
D weapons also cause D3 wounds to Eternal Warriors, just like they do against Gargantuan creatures.
Effects that remove models from play vs. Gargantuan creatures cause D6 wounds instead with no saves of any kind (just like Vortex grenade does).
Outflank ateina iš Paviršiaus stalo Short table edges.
Overwach: Unit in tunnels that didn't shot in it's previous shooting phase (or haven’t got one yet) gets 'Overwatch' Counter. If it is assaulted, it can choose Stand & Shoot instead of striking normal close combat attack. Stand and shoot are considered special close combat attacks, made at i+2; shoot as after moving, template weapons automatically cause d6 hits; for blast weapon roll to hit on BS, if hit cause d6 hits (2d6 for large blast); but on to hit roll of 1 (1-2 for large blast) the d6 hits are caused on your own unit. Stand & Shoot must be performed by the whole unit or none of it. template weapons must be in front rank to participate.
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
Sir_Vicious
Mefistonas eis i tunelius tusintis ir galetu dar daugiau zmogu pasijungti
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
Vaider
Aš, deja, tomis dienomis Klaipėdoj būsiu.:)
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
atskalunas
Tikiuosi, manęs nieks nesulaikys nuo dalyvavimo.
O vortex grenede jei praeis ties ta vieta kur yra tunelio entrance, pereis į tunelį, ar reiks rist d6, pvz 4+ lieka paviršiui, ar sunaikins entrance(nu aišku, skylę įtraukus į skylę skylė lieka,bet...)?
black templairs
high elves
[CENTER][/CENTER]
Ratliker
kadangi nornaliai vortex i zeme nesusminga, tai manau tegul vaiksto tuo stalu kur buvo mestas. skile skiliu nenusiurbia, jo cia buvo geras jokas
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
kasperlo
ERE WE GO AGAIN.WAAAGH
Aukslius
ir tada Jezus iskviete marynu armija kurie prisijungs prie baltosios puses!
Redagavo Aukslius 2011-04-02 20:19
Ratliker
Ant Primarcho Leman Rsso ir ji lididnciu Blood Angel terminatoriu pozicijos is vis pusiu supludo Xenosu ir chaoso ordos. I pagalba skubancias imperijos pajegas sdare tik Blood angelai; narsieji Grey knightai taip ir negrizo is pozeminio musio…
Laimei, ne visi xenosai bvo priesiski. Eldar farseer pranese kad jis atviko sustabdyt chaoso pajegas vedanti Abaddona, ir eldarai stojo petis i peti su Blood angelais. Didzile orku mase lidintis Kaptin Snapjaw pasake kad jis “seip ejo pro sali” “to hunt sam Bugs”.
Uz tat tyranidu swaarmas bvo didzilis, ir dar dagiau ju pludo is visu pusiu musio metu. Galingos buvo ir chaoso pajegos, lidimos, kaip ir sake Farseer, Abaddono. Apart renegate marinu, atviko tris demon princai, saujele traitor guardsmen, bvo atgabentas didziulis Psichoamplifier of Love – Slaaneshi pasvestas doomstai device…
Prasidejus msii, priesu vadai – Abaddonas, demon princai ir Hive Tyrantas is visu pusi puole Leman Russa bei jo palyda. Pagrindines tyranidu pajegos susikibo su orkais, ir abi puses dziagesi nerigeto masto mesmale. Mazesne tyranidu dalis bei visa chaoso kariauna atakavo blood angelu ir eldaru pozicijas, neleisdami jiems ateit I pagalba Primarchui.
Besitesiant msiui, orkai issiskerde su tyranidais (nors anu vis del to kaskiek liko), nsileides Dante pribaige orku apkapota Heirodule biotitana, o bendri chaoso ir tyranid smugiau issklaide eldaru ir Blood angelu pajegas.
Bet episkiasios katines viko musio centre, kur Primarchas kovesi su Abaddon. Leman Russ atrode bengalejes, kai is nugaros ji uzpuole Hive Tyrantas. Nors ir nesugibejo suzeist sio didziojo didvirio, tyrantas supanciojo ji savo givuoj lashwhipu, priversdamas Primarcha susviruoti. Tuo ir pasinadojo Abaddomas, perdres Leman Russa savo demonisku kardu. Kritus Primarchi, piktai zvelde nugaletojai – Abaddonas, Hive tyrantas ir demon princas – viens i kita. Artejo krvinos grobio dalybos. To momentu is pozemiu liuko issoko Chief librarian Mephistonas ir stojo i primarcho kuno giniba, ssikibo su Tyrantu ir Demon princu. With a wicked smile, Abaddonas pasitrake per desimt zingsniu ir uztaise magiska bolta, kuri jam trisimtus metu gamino burtininku konklavas. Ta kulka, krioje buvo ikalinti tris Greater Daemonai, ji sove I besikaunancius konkurentus. Kai nutilo demonu ir givuju riksmai ir issisklaide nezemiskos energijos sukuriai, Abaddonas priejo prie dabar neginciajamai jo Leman Russo kuno, ir s charakteringu BUA-HA-HA-HA-HA uzdejo koja jam ant krutines.
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
kasperlo
awsome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
atskalunas
Prisiminiau, kad nepamiršau... Dar vienas mano atminties fail...
Redagavo atskalunas 2011-04-27 15:05
black templairs
high elves
[CENTER][/CENTER]
Sir_Vicious
Rysium su tavo pamirsimu, primarchas buvo prarastas prakeiktiesiems chaoso tarnams, be galimybes ji atgauti. Waiting for the next one.
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
Ratliker
then contribute to the next one
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]