Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Busima Apocalypse
Ratliker
Su atgimusio Primarcho zutim no Abaddono rankos
(http://wargames.lt/forum/viewthread.php?forum_id=33&thread_id=1185)
baigesi aplink si siuzeta besiskanti apocalypse zaidimu serija.
tai bvo geri gamai; dziagiosiu uz tuos kurie dalyvavo ir gavo fun. gaila kad kaikurie zaidejainedalivavo, ju dalivavimas tikrai but jiems fun bei pagrazintu apocalipses (taip, zmogau su banenlade, kalb apie jus
Busimose apocalypsese tikiuosi rasim kas fotkintu ir/ar rasitu kas viksta musio metu, kad po to galima butu parasyt grazu meniska battle reporta.

Kadangi be apocalypsiu givent but liudna,
Kas tri koki ideju sekanciom apocalypsem? navarotai? siuzetai?
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
Sir_Vicious
Gynesi gynesi tas imperiumas ir kiti good guys nuo xenosu ir kito blogio, tai nusprende dabar suorganizuoti ze mighty und ze big crusade to burn the heretic, purge the unclean, kill the mutant. Ideja tokia, kad sakykim pirmas battle bus tiesiog big mega hack and slash, battle metu rasyti ka koks unitas nuveike ir sakykim tokiu atveju jeigu toks unitas isgyveno musi tai jam sekanciam musiui koks nors bonusas(arba nelabai) atitenka. Sakykim koks indipendent charas uzverte 30 modeliu tai gauna Furious charge arba kita koki special rulsa. Taip pat butu fun kokiu random yventu imest battle metu ir sakykim kad tie random yventai kazkaip priklausytu nuo praeitu musiu eigos ar panasiai. Cia viename fantasy turnyre buvo random yventu lentele kiekvienam turne meti ir ziuri kas vyksta pvz meteoru lietus arba koks rukas. Cia taip sakant impulsyvios idejos reikia ant ju palingerinti ilgiau ir paziuret gal kazkokia sistema gausis.
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
Ratliker
idomi mintis
reiketu konkretesniu pasiulimu del pirmos misijos, jos sizeto, deploimento/ rulsu ipatmu.
kas is geriuku inicijuoja purge? (probably sm nes ju tarp msu geriuku daugiausia, bet tada kas is ju?)
kokia proga? (kerstas/ pre-emption/ just4lulz?)
kas is blogio jegu yra primary target? (probably tyranidai ar chaos, velgi nes ju daugiausia)
koks butu pateisinimas ten dalivaut kitiems blogiukams, apart "ejo pro sali, ziri msasi, ntare prisidet"?

Lakiam jusu pasiulimu
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
lukas8888
O pas mane gera kamera tel tai galesiu pafotkint jei dalyvauisu O kada viskas vyks butu gerai diena suzinoti. Nes dr space wolfais reiks apsiprast jei isvis suspesiu juos gaut
[center][/center]
[center]The daemon has many forms. You must know them all.[/center]
atskalunas
Man ir mintis kilo.
Arenos formos didelis stalas, išskaidytas kaip laikrodis būtų kas 2h, kas antra zona evil depployiment zona, likus good, 18'' nuo centro nesideployinama. kiekvienas player negali daugiau 40% visų karių dėt vienoje zonoje. Per vidury koks nors main objective (kartu ir citadel. pačiam vidury bokštas.
Kiekvienoj iš zonų, prie table edge po jungiklį (secondary ojective), kuriais, tas žaidėjas kuris paaigoje ėjimo turi daugiausiai jungiklių, gali aktyvuot kokį super beam cannon ant bokšto.
reiktų šiek tiek paalancuot, kiek vertas tas main ojective ir kiek jungikliai, kad apsimokėtų link jų nusigaudinėt.
siužetas galėtų būt, kad tarkim ten koks deathstar stiliau lazerinis pabūklas(iš šonų spinduliuoja lazerius į vidurį, o iš ten nukriaipia kur reik. Per vidurį esančioje citadelėj būtų šiek tiek corruptintų techprietų, kurie nori pasinaudot pabūklų blogais tikslais. Aišku imperija siučia savo patikėtinius, chaosas nori išlakyt kontrolę, o visi kiti interceptinią kokius signalus irgi užsimano pabūklo.

Vertinkit (tik klaidas pro akis praleiskit).
Redagavo atskalunas 2011-05-12 14:53
black templairs
high elves
[CENTER][/CENTER]
Ratliker
Apocalypse matomai darisim 06.25.
Ar yra norinciu apsiimt organizavimu?
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]