Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Citadel Fine Cast
Batma
http://www.lounge.belloflostsouls.net/showthread.php?t=15272

Panasu kad GW keicia metalo figureles resin figurelemis.

Edit: dar kazkoks paveiksliukas:
http://i1023.photobucket.com/albums/af354/DeusKalsa/GWFinecast.jpg
Redagavo Batma 2011-05-17 04:57
blackfishas
resin yra gerai, tik bais trapus daiktas... šiaip gan logiškas sprendimas atsižvelgiant į kylančias metalo kainas.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Kronas
Pereinam prie pigesnės medžiagos ir dar pakeliam kainas iki 28%?.. afigenai
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Plaukai
Aš tai per daug nesiparinčiau, nes kol kas kiek supratau pereinama yra Lordų ir Herojų, taip pat HQ srityje. Taigi kaip ir nėra labai daug ko zyzti, kai vienas lordas pabrangsta, kurio vienintelio visoje armijoje reikia. Žaidimui vieno/dviejų modelių gana, tai kam skųstis, kad brangu tai, kas nereikalinga? Net 28% pigesnių pusės modelių niekas nepirktų, nes "neapsimoka" į competitive listus dėt. Taip, logikos gal ir stinga iš pirmo žvilgsnio, bet nereikia per daug ir sureikšminti to, nežinant tikrųjų tokio elgesio motyvų.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
Batma
Na aš spėju jiems tai brangiai kainavo, perdaryti naujus moldus ir pakeisti gamybos liniją, bet aš kažkaip abejoju kad kai šios išlaidos atsipirks jie sumažins kainas. Ar GW kada nors mažino kainas atsižvelgdama į situaciją ekonomikoje/valiutų kursus?
Sir_Vicious
Tai kad situacija ekonomikoje visad tik blogeja. Jau kokius trecius metus negirdziu kad ekonomika geretu ar augtu ar dar ka tegiamo darytu. Aisku galima susimastyti apie medios formuojama ivaizdi musu galvelese. Tik tiek kad resin'as biski toks kancerogeninis dalykas tai velgi idomu kaip su tuom bus.
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
magyar
Na aš spėju, kad šis sprendimas susijęs ne tiek dėl žaliavų kainų, kiek dėl po truputį atsirandančiu žaliavų trūkumu. Žaliavos kaina čia mažai groja. Be abejo, epoksidinė derva - žymiai pigesnė žaliava, tačiau miniatiūrų liejimas iš resin'o - brangiau kainuojantis darbas. Proceso neįmanoma taip automatizuoti kaip metalo figūrėlių liejimo, be to liejimo formos itin greitai dėvisi ir jas reikia keisti kas keliasdešimt-keli šimtai modelių. Žodžiu, daugiau problemų. Tad nenuostabu, kad kaina kyla.

P.S. Nereikia pamiršti svarbiausių resin'o privalumų - nerealus detalumas ir neigiamos formos. Taigi, palengvės surinkimas. Be abejo, resin'as - nerealiai trapus daiktas, tad modeliai luš, duš ir žmonėms teks pirkti naujus :). Čia humoras aišku, tačiau visgi keistoka, kad pasirinkta tokia medžiaga modeliams žaidimo, kurio žaidėjai dalyvauja daugybėje competetive play renginių.
Redagavo magyar 2011-05-17 09:38


Kronas
Tai #@&% nesuprantu kurių galų atsisakyti metalo?..
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
uruk-hai
Man paaiskino kad pasaulyje yra dvi pagrindinis salys kur randama alava. Kinija ir Indonesija. Del ekonominiu priezasciu, Kinija nebeeksportuoja. O Indonesija sumazina savo eksporta. Del to simet alavos kaina jau pakilo virs 30 proc ir simet laukiama dar mazdaug 50 proc kainos pakilima (Daug daugiau negu bet kokia kita metala.) Kitamet laukiama tolesne kaino pakilima.

Aisku tai yra spekulacija, bet ziurint kaip viskas brangsta gal visai realu. Turbut GW nenori risikuoti kad po puses metu metalo isvis nebe bus ikandama (sakykim uz 150 lt uz kg. (Dabar mazdaug 100 lt)), arba is viso nebe bus. Del to jie nusprende dabar jau viskas pakeisti. Siaip gandu kad jie iesko naujos medziagos jau sklindo nuo pernai rudeniu, bet staigi metalo kainos pakilimas turbut paspartino viska.
Marukas
Kronai, ziurek i teigiama sio reikalo puse, kai tik pasaulio rinkoje pabrangsta kilogramas alavo, pabrangsta ir tavo figureles, tu iskart tampi turtingesnis
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Batma
GW supostino naujieną apie šitą produktą:
http://www.games-workshop.com/gws/content/blogPost.jsp?aId=16700019a
Vaider
Ar man vienam tos figūrkės atrodo tokios pat detalios kaip kad paprastas plastikas?
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Kanashe
Mmmm...Na pažiuresim kai šita ideja skris. Pati figūrkes atrodo gerai,bet pažiuresim.
None of us blink at death
A handful of shrapnel makes the medicine go down!