Temos peržiūra
Super GEEK Night - birželis
magyar



Sveiki visi geek'ai ir prijaučiantys aniems,

Sakoma, kad naktį iš birželio 18 d. į 19 d. Vilnius nemiegos. Miestą nakčia okupuos kultūros festivalis "Tebūnie Naktis". "RIKIS" taip pat nesirengia miegoti. Nesvarbu kokiais tikslais tą naktį išsirengsite į miestą, kviečiame jus užsukti pas save.

Žaisime per naktį. Turėtų būti smagu, ypač paryčiais :). Stalo žaidimai, kortų žaidimai, kariniai miniatiūrų žaidimai - iki nugriuvimo. Atsigaivinti ar "už'turbinti" organizmą kofeinu arba pasimėgauti arbata galėsite užsukę pas mūsų kaimynus tame pačiame pastate - "Gringo" ir "Pianoman".

Taigi, maloniai kviečiame ir laukiame jūsų vėlyvą šeštadienio vakarą apsilankyti "RIKYJE" ir "sumesti" vieną kitą smagią kokio nors stalo žaidimo partiją.


Įvairios idėjos ir pasiūlymai - taip pat welcome!


magyar
Jou, noriu padėkoti visiems, kurie aplankė mus per šią gaivią Super GEEK'ų naktį praėjusį savaitgalį. Laukiam liepos :).


danis2005
Tiesiog turiu pridurti, jog šitas Geek Night buvo geriausias, tikriausiai dėl to, kad buvo atviras event'as ir reklamuojamas (nepamirštant, kad ir per pačią "Tebūnie Naktis" vyko).
Imperial
Yes it was epic ^^



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]