Temos peržiūra
WarGames » Veikla » Turgus
[Pa] Dvi kolekcinės WH fantasy dėžutės ( oldskul )20lt
Brother Ordo
Sveiki,

Pardavime, dvi senosios kolekcinės WH Fantasy figūrėlių dėžutės. Dėje viršus ir apačia abiejų neatitinka. Būklė - pilnai galima naudoti pagal paskirtį.

Vienos viršus - Black Orkai. - apačia Dark Elf.
Kitos viršus - Skeleton warriors - apačia Orkai.

*EDIT:- abi dėžutės 20lt

Prekės Vilniuje. Visur kitur, siuntimas pirkėjos saskaita, registruotas ( 3lt ).

Kontaktinis telefonas: 864860387 Tele 2 .Romas

Foto:

Redagavo Brother Ordo 2012-03-26 20:20
Restore the honour of the shamed fallen through the death of your foes!
Plaukai
Ech.. būtų Skavenai Manau konkrečiai per pigu 20 lt ir siūlau pamėginti užsienio forumus tokius kaip dakka-dakka ar net ebay. Kažkodėl esu įsitikinęs, kad šitos dėžutės vienos kaina ne 20 lt, o mažiausiai 20 svarų turėtų būti.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
Batma
Na iš aprašymo taip suprantu kad čia būtent tik pačios dėžutės (ie. be figūrėlių viduje)
Brother Ordo
Batma parašė:
Na iš aprašymo taip suprantu kad čia būtent tik pačios dėžutės (ie. be figūrėlių viduje)

Labai gerai supratote.
spyglius
Nenoriu būt nemandagus ar nesupratingas, bet ..... kam pardavinėt tuščias dėžutes, kurių net apačia su viršum nesutampa?
Brother Ordo
Na aš labai nenoriu oftopik rašyt. Jeigu Jūs kolega, jau taip norite kažko paklausti, ar pasakyti savo nuomonę apie mano parduodamus daiktus, parašykite man į pm.

Pirma - tai yra, kaip kolekcinis dalykas. Dėžutėms gali būti per 20m. jeigu nedaugiau.
Ir antra - galbūt kažkas kolekcionuoja senasias WH figurėles, ir šios dėžutės puikiausiai tiks į bendrą kompoziciją.
vytzka
Na, nėra čia ko irzti, žmogus uždavė natūralų klausimą. Iš kitos pusės, jeigu nori pardavinėti dėžutes kolekcionavimui ar dar kokiam biesui, tegul pardavinėja į sveikatą.

[small]Aš tokias irgi tris turiu ir sutampančiu viršum ir apačia, gal paaiškės kad ant aukso gyslos sėdžiu ^^[/small]
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Brother Ordo
Žmogui buvo atsakyta labai paprastai, be jokių, kaip išsireiškėte, irzimų.

Ps. - aš nebandau liaudies "įtikinti" kad tai kažkokia aukso gysla. Užtenka užeiti, į panašius forumus užsienyje, ar šeip internete, kad pamatytum, jog senoji "Gamesworkshop" produkcija, yra paklausi, tiek figūrėlių, tiek knygų, tiek ir dežučių atžvilgiu.

Užsienyje yra kur kas labiau išvystyta kolekcionavimo kultūra nei Lietuvoje. Ir žmonės labiau vertina tai kas sena.
Redagavo Brother Ordo 2011-06-28 18:52
spyglius
Uždaviau klausimą, gavau atsakymą, netęsiam diskusijos.
Brother Ordo
Abi dėžutės - 30lt.
Brother Ordo
Abi dėžutės - 25lt.
Brother Ordo
Abi - 20lt