Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Goodbye summer warhammer 40k tournament
Plaukai
Reikia pastebėti, kad mano kaip žiūrovo įspūdis buvo toks: Lietuvos naujokai susitiko su pro-championship žaidėjais Be to, reikia pastebėti, kad Rygos žaidėjai buvo pagiringi, o vienas buvo nemiegojęs po baliaus Žodžiu, reikia daugiau renginių, reikia daugiau patirties, nes kol kas labai liūdnai atrodė viskas. Imperialai, tau tikrai būtų buvę įdomu ten. O žaidė jie su power listais visiškais turnyriniais. Jokių named characters, kiekvienas taškas apskaičiuotas, taktika atidirbta. Keli žaidėjai per antrą turn'ą savo žaidimus baigė arba tiesiog laukė, kol baigsis partija. Žodžiu, latviai pasirodė įspūdingi.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
Kanashe
Wasn't bad to watch, defenatly need to make my Orc army as fast as possible an take part next time.
None of us blink at death
A handful of shrapnel makes the medicine go down!
Voidness
Nors nedalyvavau, bet reikia paminėti, kad special characters buvo (Kharn)
We are LEGION 我們軍團
lukas8888
Turnyras patiko bet paskutineje kovoje nesileidau triuskinamas ir pasitraukiau isgelbedamas daly kariuomenes. Beto gavau gausiu patarimu is rygieciu.

P.S Kasperai gal nori isbandyti kuris myznius ant zaidimo stalo galesiu patrypt orkus. Beto as atejau i turnyra nes truko zmoniu so be gratefull. Dar minejau kad as gavau patirties manau man svarbesnes nei turnyras nes i turnyra zmones renkasi netik pazaist. Manau atsizvelges i patarimus tik sustipresiu todel saugok savo orkus kaip ir as apsaugojau saviskius nuo tyranidu.

As nesisvaistau saviskiais i kaire ir i desine kartais reik atsitraukt nes kartais kova tampa beviltiska.
[center][/center]
[center]The daemon has many forms. You must know them all.[/center]
kasperlo
kai ismoksi mano varda teisingai parasyt tada gal ir atsizvelgsiu i tavo postus:D
lukas8888
Sry Kasparai.
[center][/center]
[center]The daemon has many forms. You must know them all.[/center]