Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Planetary Empires: Diplomacy
DWeird
Visokiems susitarimams, aljansams ir panasiai sukalbet.


Asmeniskai as noreciau pasiulyti Nepuolimo pakta Mariui, Gvidui ir tihonui. Visi kartu sudarom isorine 'noob' puses siena, ir kai raudonoji linija dings, butent is musu veteranai bandys atimti "lengvai gaunamas teritorijas". Ir, kadangi jie turi daugiau patirties ir daugiau pasirinkimo listui sukurti, dauguma kovu jie turbut laimes.

Nebent organizuotume bendra gynyba, ir i savo pasienio zonas prikistumeme upgrade'u, pries kuriuos net ir veteranui bus sunkiau paimti teritorija. Tokia bendra gynyba mus visiems butu gerokai pigesne nei atskira - nereiketu statyti gynybos pries bent du is kaimynu. Ir, aisku, papildoma nauda ta, kad gresme prarasti teritorija (kuri siaip lygi turimu kaimynu skaiciui, kuris visu musu ganetinai aukstas) ganetinai sumazeja.

Kaip ideja?
Gvidas
Gerai
WH 40K:
-Space Marines: ~8k
-Grey Knights: ~4k
-Fortifications: 1k
Dead eye
Nors esu tyranidas, noreciau jums padeti. As sukuriau daug ubgraidu su ratlikeriu sudejome taip kad salys kurias turetumete nebutu overpowered. Seip empires esme yra gauti kuo daugiau zemiu. O jeigu jus darysite siena neturesite pasirinkimo kaip pjauti vienas kita, pabreziu kad ejimu bus net 10. Mes su mariumi esame jau uzsikale zaidejai, nors mariui nlb sekas su manim, taciau jis zymiai uz jus stipresnis, jai norite ismokti losti nesiulau statyti sienos, nes seip as ir galiu jus uzpult. Beje ugraidai nera tokie stiprus kaip atrodo.
Redagavo Dead eye 2011-10-25 15:46
Gvidas
Ok
WH 40K:
-Space Marines: ~8k
-Grey Knights: ~4k
-Fortifications: 1k
DWeird
Aisku, kad mus uzpulti gali, bet ar tau labai verta? Kuo labiau priarteji prie sienos, tuo labiau priarteji prie zmoniu, kurie is taves tavo ka tik gautas teritorijas gali atimt.

Jei palieki mus vienus, mes busim minimum kaip speedbump, kai ateis veteranai, o tu tuo metu jau butum (jei pasiseks, o rodos, esi tikras, kad taip ir bus) uzsiemes pozicija, kurioje taves niekas negaletu apsupti ir pulti is keliu pusiu.
lukas8888
As vistiek iki jo dasikasiu
[center][/center]
[center]The daemon has many forms. You must know them all.[/center]
Marius
Iki ko?
lukas8888
iki taves su mano bratu
[center][/center]
[center]The daemon has many forms. You must know them all.[/center]
Ratliker
Aisku statikyt bendra siena, jei visus salia uzkariausit - tada jau ir kankinsites, o save apgynt pats dievulis liepe
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]