Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Flames of War
"CAULDRON" - "Flames of War V3" Release Event - 3 vs 3 arba daugiau (kovo 17 d.)
magyar
1500, tai 1500 :).


magyar
Ir beje, rytoj, "Cauldron'o" proga - 15% nuolaida visiems FOW blisteriams.


magyar
Updeitas. Vėlinam laiką:

Kovo 17 d. (šeštadienis).

Renkamės - 13:00 - 13:30

Deployment pradžia - 14:30

Stalo dydis - 16' x 5'


magyar
Taigi, didysis renginys įvyko. Daug netuščiažodžiaujant reikia pasakyti, jog laimėjo vokiečiai, nors sąjungininkai turėjo visas galimybes taip pat. Pernelyg ankstyvą 76-ųjų ataka užspringo panzerfaustais iki dantų ginkluotais panzergrenadieriais. Ką gi, dabar jau aišku kad reikia geriau koordinuoti tankų, infantry ir artilerijos smūgius, stengtis pinndown'ininti priešo pėstininkus, kad jie negalėtų counterassaultinti, naudoti "Eyes and Ears" fyntus. Žodžiu, gera pamoka ateičiai.

Pats mūšis truko nepilnas 6 valandas (maždaug nuo 16 val iki 22 val.). Neblogai turint galvoje jog ant stalo turėjome 9000 taškų :).

Special thanks Batmuliui, kuris išgelbėjo žioplį "fotografą", pamiršusį namie fotoaparatą :).


Foto:









































Batma
Na buvo šiek tiek taisyklių klausimų, šiek tiek makliavos su artilerijos šūviais, kai kurios taisyklės taip ir nebuvo surastos, bet svarbu kad visai linksmai praleidom laiką (gal tik šiek tiek per ilgai tempėm pradžią)
Stygian Cat
Cha, gerai kad isvaziavau, matyt su mano dingimu sekme pakrypo reicho atstovu naudai Ta proga padainuokim sena gera gabaliuka... Taigi, visi kartu, stoveje ta vakara vienoje stalo puseje, trys keturi: Panzers on the line form the vermacht spine, eins zvei...