Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Malifaux
"Malifaux" DEMO kampanija - kiekvieną trečiadienį
magyar



Sveiki,
Pagaliau atėjo pradėti reguliarią "Malifaux" pristatymų ir demonstracinių partijų kampaniją. Jau vien iš geroko laiko tarpo tarp "Malifaux" starto Lietuvoje ir reguliarių demo pradžios galima spręsti apie šio žaidimo populiarumą. Dabar jau visus kviečiame susipažinti su šiuo šauniu ir įvairiapusišku skirmish žaidimu.

Nuo birželio 20 d. (trečiadienis) RIKIS pradeda plačią "Malifaux" pristatymų ir demo kampaniją. Demo vyks reguliariai kiekvieną trečiadienį, nuo 19 val., drauge su stalo žaidimų vakarais. Būtinai atvykite, tai - puiki proga susipažinti iš arčiau su slėpiningu, makabrišku "Malifaux" pasauliu.

Tad, kiekvieną trečiadienį RIKYJE ieškokite Boženos (aka Bzik) arba Gedimino (aka velnionestasirpamestas) arba dar ko nors ir teiraukitės išsamaus žaidybinės mechanikos nušvietimo iš šių "Malifaux" entuziastų.
Iki susitikimo!


magyar



Primename, jau greitai :). Beje, jeigu trečiadieniai Jums netinka, tuomet susitarkite dėl kitokio laiko. Rašykite į rikis@rikis.lt.

Ir dar prisiminkime null parašyta "Malifaux" apžvalgą. Jau sukelta į Furor.lt portalą:
http://www.furor.lt/lt/apzvalgos/miniatiuru_zaidimu_apzvalgos/?id=58


magyar



DEMO kampanija startuoja jau rytoj! Žodžiu, nepamirštam ir nestabdom, ateinam ir išbandom. Kiekvienas DEMO dalyvis, išmėginęs bandomąją "Malifaux" partiją ir įsigijęs ar užsisakęs startinę žaidimo dėžutę, gaus NEMOKAMĄ "Malifaux" kortų malką (taip, taip, šis miniatiūrų žaidimas žaidžiamas ne su kauliukais, o su įprastine, kiek modifikuota, 56-ių kortų malka).