Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Suspended player list
vytzka
Sveiki, yra ir malonesnių dalykų negu tai, ką dabar esu priverstas daryti, bet deja ne viskas visada yra gerai o organizatoriui ir bendruomenės ganytojui kartais reikia kokia avį ir prismeigti kad neužkrėstų visos bandos.

Taigi, pasitaiko žaidėjų dėl kurių elgesio gaunu skundų, na ir pačiam teisėjaujant kartais tenka patirti atsikalbinėjimą arba tiesiog ignoravimą. Kai problema pasidaro ypač didelė, žmonės netgi nebenori eiti į eventą, nes jiems nemalonu žaisti su tokiu asmeniu. Anksčiau nebuvo būdų spręsti tokioms problemoms, kadangi eventų lankymas buvo savanoriškas ir laisvas reikalas, o realių sankcijų taikoma nebuvo. Išbandysime naują priemonę - žaidėjų suspendavimą. Toks žaidėjas negali registruotis ir dalyvauti oficialiuose PG runninamuose eventuose beigi postinti i registracijos temas.

Suspendavimai yra pusiau laikini, tai yra jie turi pabaigos datą, po kurios žaidėjui suteikiamas dar vienas šansas. Nematant progreso, jie gali būti (ir bus) pratęsiami neribotą skaičių kartų.

DABARTINIS SUSPENDUOTŲ ŽAIDĖJŲ SĄRAŠAS (PABAIGOS DATA)

* Imperial - Šarūnas Žalys (2013-04-01)


Kadangi niekam nėra malonu kai jo problemos yra afišuojamos viešai, diskusijos apie suspensijas nebus. Jeigu kas nori išsakyti nuomones už ir prieš, galite rašyti man PM. Norėčiau taip pat gauti atsiliepimus, skundus ir komentarus ir dažniau, kol problema dar neišplinta iki tokio masto kad norisi mesti visą reikalą.

Jeigu kažkam nepatinka mano elgesys kaip oficialaus Privateer Press savanorio, galite informuoti mano bosą Will Hungerford hungerford@privateerpress.com.

Gero ir švaraus jums Warmachine/Hordes žaidimo ir linksmų ateinančių turnyrų.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas