Temos peržiūra
RIKIO ŽAIDIMŲ SEZONO ATIDARYMAS
Bzik
https://www.facebook.com/events/410642419000044/

Ką RIKIO gyvenime reiškia trečiadienis? ŽAIDIMUS! O prasidėjęs ruduo - NAUJĄ ŽAIDIMŲ SEZONĄ!
Šia proga, trečiadienį - 2012.09.12 - mes Jus visus kviečiame užsukti į svečius. Susitiksime, pasidalinsime vasaros įspūdžiais ir leisime laiką žaidimų stiliumi.

Jūsų laukia:

Stalo žaidimų aukcionas su Ignu (aka frontas5)! Puikiausia proga pasivaržyti su kitais geek'ais ir įsigyti naują žaidimą už juokingą kainą. O gal norite parduoti sena ir pabodusį žaidimą? Tuomet sugalvokite pradinę kainą ir atsineškite jį šį trečiadienį. Kas Jums nereikalinga, gali buti tikras lobis kitiems

"Super Dungeon Explore" su Vytautu (aka vytzka)! "Dungeon crawl" tipo žaidimas su visais požemių karalystei būdingais atributais - stipriais monstrais ir narsiais herojais. Kuo tą vakarą busi TU?

Kitas Vytas pakvies Jus į vis labiau populiarėjančio "Game of Thrones" kortų žaidimo bandomąją partiją skirtą tik naujokams. Šį kartą nereikės drebėti, jog senbuviai puls ir sudrąskys Jus žaidimo pradžioje it vanagai :).

Ne prie širdies fantasy? Tuomet nerkite į virtualų globalinį "INFILTRATION" tinklą! Išmėginkite naują "Dominion" autoriaus darbą cyberpunk žanro plotmėje drauge su pristatinėtoju Valiumi (aka Gambler).

"Malifaux" demonstracijos su Božena ir Gediminu (aka Bžik ir velnionestasirpamestas)! Miniatiūrų žaidimas, savo istorija ir žanrų mišraine Jus taip įtrauks, kad niekada nebepaleis. Puikiai tinka stalo žaidimų gerbejams, norintiems žengti pirmuosius žingsnius miniatiūrų pasaulyje.


RIKYJE, Pylimo g. 38 (prieš Vingrių st.), 19 val. atidarome 2012 m. ŽAIDIMŲ SEZONĄ. Užsuk pats, pasikviesk draugų ir prigriebk pabodusių žaidimų bei gerą nuotaiką. O mes pasirūpinsime tinkamu laisvalaikio praleidimu


DĖMESIO!
Kad užsitikrintumėte vietą prie tam tikro žaidimo stalo, rekomenduojama iš anksto registruotis komentaruose.
Redagavo Bzik 2012-09-11 09:13
magyar
Dėmesio, dėmesio!!! Šiame aukcione bus ir miniatiūrų. Kokių, dabar neatskleisiu. Užsukite ir gal povyks kažką nugriebti :).