Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Ziemos turnyras
Voidness
Bandysiu dalyvaut, tik kaip visad, man neramu dėl trumpo žaidimo laiko. Siūlau, kiek įmanoma labiau jį prailginti. 2 su puse valandos? Tarpuose būtų galima vertinti dažymą, užkandžiaut ir t.t. Manau, kad kaip minimum 50% žaidžiančių nespės pabaigt žaidimo per 2 val, o ir stresuot ir nuolat skubėt nelabai šventiška. Taip pat siūlau padaryti 5 turnus be galimybės pratęsti. Ir paskutinis siūlymas -vietoj KP misijos, kuri jau buvo praeitame turnyre, paimt tą, kurios nebuvo.
We are LEGION 我們軍團
Gvidas
bandysiu gal sudalyvaut
WH 40K:
-Space Marines: ~8k
-Grey Knights: ~4k
-Fortifications: 1k
Ratliker
Tikimes pamatyt tave Gvidai.
del laiko - jo, variantas apsiribot 5 turnais could work.
kaip kitaip prailgint laika nematau, nes
10 val susirenkam -anksciau nesigaus;
11val pradedam (cia jei viskas eina smoothly)
po to po 2 valandas zaidimai su 10min pertraukom - jau gaunai 17.30
o realiai del visokiu stabdimu apvalinam iki 18val. dar valanda paskelbt wins ir susitvarkyt - 19val
banaliai nera kur dadet dar pusantros valandos (po pusvalandi zaidimui), nes parduotuve taip ilgai nebedirba. :yuno:
Nebet pasiulisi kaip sita problema issprest, tada as tik uz
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
Voidness
Tuomet siūlau pridėti bent 15 minučių, prie bendro laiko gautusi +45 minutės kurios ieitų į ta stabdymų apvalinima iki 18 val. Liktų valanda tvarkymuisi ir ceremonijai. Taip pat galima nestradalint ir jeigu vyktų d6 gal būt būti stalus paruošus iš vakaro, o jeigu vyktų CUPe, tuomet tiesiog greičiau suktis ir pradėti prieš 11.

Na, suprantu, kad čia ne taip paprasta, kad visi susirinktų laiku - taip tiesiog nebūna, bet minutė po minutės ir turim jau 2.15 vienam žaidimui.
We are LEGION 我們軍團
Vaider
Aš tai nematau prasmės ilginti roundų trukmės, jei ribojami ėjimai. Manau užtektų arba vieno, arba kito
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Voidness
Dabar elementariai daugiau dalykų vyksta ant stalo, ypač pirmais turnais: daug psykik power rollų, warlord traits, daug kas gali snap shotint pajudėję, overwatchai ir dar turbūt kažkas.. Ir vis dar naujas kodeksas. Nėra labai realu sužaisti net tuos 5 turnus per 2 valandas, todėl aš matau reikalą ir prailginti, ir apriboti...

Kada paskutinį kartą game sužaidėt per 2 valandas? Šian žaidėm be užstrigimų 3val ir tai tik 4 turnus. Nu čia mano nuomonė, kitiem aišku kitaip gali atrodyt B)
We are LEGION 我們軍團
Sir_Vicious
Manau kad dvi valandos 5 turnams pats tas, kaip tik privercia pasitempti turnyre greiciau priimineti sprendimus, daugiau rizikos, daugiau azarto. Kitas dalykas tai vis delto turnyras, kur isbandomos visos musu galios (list building, quick thinking, strategy genius)

Chaositai maziau galvokit daugiau galvu Khorne'ui neskit
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing