Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Busimas turnyras
Ratliker
Pakalbejus su zmonem nusprendem kad turnyrus galima daryt ir dazniau, manau sekanti turnyra surengt 03.31, savaite ten-sen.
1500 manau yra geras formatas, kaip tik i laika isipaisom.
klausimai del pointu skaiciavimu ir misijom
paskutini kart naudota tasku skaiciavimo sistema - objective pointu kaupimas ( Players accumulate Objective-based Victory points (OVP) as described in rulebook (not the old victory points), and players with the most OVP at the end wins) turi kaip suprantu sekancius pliusus ir minusus:
pliusas - gali drasiai varyt i prieki, svarbiausia padaryt paciam, o ar padaris priesas - dzin (man bent jau tas +); stipriai gavus dar galima atsigriabt kituose musiose ir dakopt iki lenteles pirmosoos puses;
is minusu - buvo issakyta kad pergalesneivertinamos (nera bonuso uz pergales fakta, tik kad jis dazniausiai sutampa su dauk objective points surinkimu); ka manot cia reiktu ar nereiku keist?
del tasku uz nezaistas rungtines: naudota sistema (gauni rato vidurki*1.66) reikia keist, nes jei visi gautu azdaug po lygiai, tai tas bai dude gautu gerokai daugiau uz visus. duot 2/3 nuo max surinktu pointu?
Misijos: ar reikia misiju kur laiko/zudomi fast attack/heavy support kaip buvo si kart, ar kur tik troopsai kaip buvo praeita turnyra? kill points manau viena misija reik palykt, kad MSU nebutu pergerai :@
Laukiam jusu nuomoniu. (beje, ar tom dienom nevyksta kokiu svarbiu renginiu, galinciu zenkliai praretint musu gretas?)
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
Vaider
Taškų skaičiavimo sistema gera, o dėl bye ir papildomų taškų už pergales or sth manau reiktų pasidomėt, kaip užsieny žmonės daro. Misijos buvo geros, ir apskritai rūlbukinės misijos visos savotiškai geros, bet sutinku, kad vienam rounde turėtų būt kill pointai. O dėl datos - velykos gi prasideda maždaug tada, ne?

P.S. aš asmeniškai būčiau už 1750pts sekantį kartą :cyoot:
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Voidness
Turnyrai yra gerai :cyoot:

Taškų skaičiavimo sistema nėra tobula, bet šiaip pritariu, kad ir visai nieko. Už pergales norėtųsi kažką gauti, bet kita vertus, nelygu juk kokia pergalė, mūšio baigtys dažnai gali būti neaiškios, jei jau taikom į realizmą. Už table manau galima būtų skirti pora VP.

Misijas manau reikia ir toliau pavarijuoti, kad daug kažkas skirtųsi ir tiek. Įdomumo dėlei siūlau pridėti kokį nors special objective ar terrain ar kažką.

1500 yra visai gerai pagal laiką, kaip Ratliker ir sako, 1750 kita skalė jau.. O šiaip nebūtina gi po 250 kelt, galima ir 1600 ir 1650 pts, toks nestandartas (pas mus), tik įdomiau (man bent jau).
We are LEGION 我們軍團
Marukas
O turnyras planuojamas D6?
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Vaider
Sutinku su Voidness. Būtų galima vieną misiją padaryti The Relic, ji ir ganėtinai unikali, ir dar nebandyta. Ir dėl taškų tiesa, nebūtina po 250 kelt. Tiesiog bent kažkiek norisi kelt
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Voidness
Pamasčiau, kad kai kurios misijos duoda žymiai daugiau VP nei kitos - Purge The Alien ir Crusade po daug, o Relic ir Emperors Will mažiau, tai šitose misijose už pergalę siūlau pridėt 1 VP, o už massacre, kad truputį sulyginti VP misijų.
We are LEGION 我們軍團
Ratliker
To Maruk: Taip
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
Sir_Vicious
Man tasku skaiciavimo sistema patiko, o gal misijom kažka iš battle missions book'o paimt galimą būtų? su Voidness bandėm 1650 pts, tai visai nieko galima būtų pabandyti, jeigu apribojant 5 turnais mūšį. Dėl nežaisto mūšio gaunamų taškų, tai manau, kad gera sistema kokią naudojome paskutinio turnyro metu, bent jau nematau geresnės alternatyvos. Dėl datos man geriau būtų labiau į balandį t.y. pirmąjį balandžio savaithgalį, be to kovo 31 velykos.
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
Nomad
Aš neketinu dalyvaut, tai per daug nekreipkit dėmesio ką čia paburbėsiu, bet just in a case someones interested

Relic šiuo metu pasauly yra plačiai laikoma viena tūpiausių ir labiausiai nesubalansuotų misijų, dažnas turnyras jos nenaudoja visai. Ne tik kad ji nėra per daug įdomi, bet dar ir taisyklių wordingas pilnas skylių, daugybė erdvės susimušti dėl taisyklių. Prieš savaitę 3++'e kaip tik išėjo straipsnelis ta tema.


Jei įdomu, šį savaitgalį Indianapoly vyko Indy Open turnyras, čia jų taisyklės, gal kažką prisitaikysit: http://theindyopen.com/missions/
Keista bet jie atrodo naudojo Relic'ą, nors ir susilaukė nemažai kritikos.
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
Ratliker
Dekui, reiks paskaityt
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
Vaider
Gal tikrai paprastumo dėlei geriau tą relic padaryt tiesiog paprastu objective, duodančiu daugiau taškų?
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts