Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Vasaros turnyro apmąstymai
Voidness
Parako dūmam prasisklaidžius po nesenai praslinkusių kovų, norėtųsi, knygas graužiant, apmąstyti sekantį turnyrą.

Pirminė data būtų liepos 7, sekmadienis.

Misijų formatas - panašus, aprėpiant heavy support, fast attack, regular objectives ir kill points misijas, šį kartą nesifokusuojant ant pastatų, o žaidžiant įprastai, tačiau dvigubą misiją.

Taškų skaičiavimo sistema keistųsi taip pat: praėjusiame turnyre laimėtojas gavo 100 taškų, lygiosios 50, ir pralaimėjimas 0. Pamąstėm su Ratliker ir nusprendėm, kad 10 5 0 būtų geriau - leistų su gerom lygiosiom pasivyti prastas pergales, o ir šiaip dalyvių surenkamų skaičius būtų lygesnis.

Manau, kad 1750 pts būtų tinkami ir šiam turnyrui, tačiau girdėjau pageidavimų, kad būtų rengiami mažesni turnyrai.. Mano siūlymas būtų leisti visiškiems naujokams arba senai nežaidusiems, bet norintiems grįžti leisti proxinti 500 pts suderinus su turnyro organizatorium, siekiant apsisaugoti nuo kartoninių dėžučių ir rhinovendettų


Keletas iš jūsų išreiškė nuomonę, kad buvusio turnyro formatas buvo geras, aš irgi tos pačios nuomonės. Tačiau, gal turit kažkokios kritikos, pasiūlymų? Kas patiko, kas nepatiko, ko norėtumėt?

Taigi, diskutuokit, siūlykit - viskas kas viršuj parašyta gali būti pakeista, ypač būtų smagu suderinti tinkamą laiką daugumai.
We are LEGION 我們軍團
meh
Viskas buvo gerai, tik siam kartui siulyciau isbandyti kazka is: relic primary misija, mysterious objectives ir pabandyti scoring elite unitus, nes pas dauguma listuose ju prakstikai nera/niekas neiima (sob, ig ir pns) arba yra pergrusti nuo pasirinkimu (tyranidai pvz).

P.S. As liepos 7 d. ir 14 d. negalesiu.
Voidness
Relic yra komplikuota ir lengvai eksploatuojama misija. Mysterious objectives atima nemažai laiko, bet manau galimas variantas... O scoring elites, manau, puiki idėja.

Dėl laiko tai apmaudu :/ bet laukiam kitų pasisakymų
We are LEGION 我們軍團
Marukas
Na po mano pirmojo WH40K turnyro jauciuosi jau galintis pareiksti savo kuklia nuomone

1.Scenarijai man patiko.
2.Siek tiek paini tasku skaiciavimo sistema, uzema laiko skaiciuojant ir lengva suklysti.
3. 1750pts zaisti galima, bet nemazai musiu buvo nutraukta del laiko pabaigos, o ant paskutiniu ejimu kartais gali daug kas pasikeisti.
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Voidness
Nieko, suskaičiuosim tuos taškus. Svarbiausia, kad būtų "teisinga"

Na, iki 1750 pts ėjom ilgai ir dėsningai, čia skaitosi medium sized game, mano nuomone. Laiko visada trūksta, daliai armijų, tam tarpe aišku ir orkams, sunkiau spėti nei kitoms, bet čia jau reik planuoti žaisti trumpiau (ką aš visad pamirštu) - tai dalis skillo Taip pat priklauso ir nuo pačio žaidėjo greičio..
We are LEGION 我們軍團