Temos peržiūra
klubo susibegimai
AKu
administracijoj labai paprastai turi pilna vietos bet maziau nei 5lt uz kvadrata neims. plius uz sildima reiks moket kosmines sumas o bus salta. o atsisakyt ne visiem leidzia
as parasysiu emailus porai mokyklu dar
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
Marukas
Bet Algi feniksas tai gavo tuos 100m uz 50-100lt, mum tikrai tokiu patalpu nereikia, 20m uztektu
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild

Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Saulius
Mums užtektų 30-50m2.
Kaina neturi smarkiai viršyti 100Lt mėnesiui už viską.
Manau, kad reikia kooperuotis su kažkuom, tai būtų idealu, bet kaip rodo dabartinė padėtis, nei feniksas, nei stalo žaidimų klubas su mumis nieko bendro nenori turėti, arba tyčiojasi iš mūsų, gan Lietuviškas būdas. Jeigu nerasime konsensuso su jais, tokiu atveju intensyviai ieškome patalpų.
Kuo toliau, tuo labiau matau, kad reikia perskambinti visoms kolegijoms, gimnazijoms ir susitikus sų jų vadovais pasiūlyti už dvi dienas tuos 100lt pervedinėti, kad jie duotų naudotis kokia nors darbų klasę ar mažiau naudojamas patalpas paskaitoms. Būtina paminėti naudas šio hobio šnekant su vadovais :
Strateginis mastymas, planavimas, gilus analizavimas, disciplina, bendravimas, anglų kalbos žinių gilinimas, kūrybiškumo ugdymas, savarankiškumo ugdymas ir t.t.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
Marukas
Kolegija arba univeras turi savo minusu... jokio alaus, sargas, ir niekas taves ten nematys...
As buciau uz sena fabrika, ten vienas minusas kad taves niekas nematys. Reikia nueiti i ir pasikalbeti su administracija. Galima nueiti i buvusia Juze, arba asmeniskai pakalbeti su radio gamyklos administracija.
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
Malifaux-The Guild

Saulius
Fabrike tikrai niekas nematys, o univere yra galimybių, kad kažkam bus patogu užsukti pas mus ir pasižiūrėti.
Alaus gėrimas prie nepilnamečių yra draustinas dalykas, todėl Mariau reiks tave perauklėti.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
vytzka
Bet jums ir fetišas tie nepilnamečiai.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Marukas
greiciau jau as juos perauklesiu as jau per senas ir auklejimui nepasiduodu.
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
Malifaux-The Guild

AKu
na man nieks kolkas neatraso.
Feniksas tas patalpas papigeje gavo ne is administracijos. tame aukste yra kazkokios karstynes po stogu ir jie issinuomave visa auksta yra ir tas patalpas papigeje pervede tam zmogui o jis man uzsidirbt nori.
Kas nors siaip be manes megina kazka ieskot?
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
TerTer
Paziurinejau skelbimus, tai jei pagal juos, pigiausiai apie 100lt 20-40m2 buvau rades kazkur, bet dasidetu mokesciai visi
Tai nebent variantas, kas labai nesiskelbia rasti, kad pigiai svarbu nori nuomot Jei i tokias kainas taikomes
Viskas prasideda nuo idėjos!

Warmachine/Hordes: Cygnar
Flames of War: Germans
X-Wing: Rebels
Saulius
Aš irgi kelis telefonus užsirašiau, kur nebrangi nuoma, kada prie progos paskambinsiu. Bet šiaip kažkam reikia ryžtis ir pravažiuoti per kolegijas, gimnazijas. Galima netgi pasidalinti tą sarašą ir keliems pralėkti pasišnekėti, kad greičiau būtų.
Kauno WHFB Legato klubas
TerTer
Saulius parašė:

Aš irgi kelis telefonus užsirašiau, kur nebrangi nuoma, kada prie progos paskambinsiu. Bet šiaip kažkam reikia ryžtis ir pravažiuoti per kolegijas, gimnazijas. Galima netgi pasidalinti tą sarašą ir keliems pralėkti pasišnekėti, kad greičiau būtų.

Tu sakai uzsirasiai kur nebrangi nuoma, ir tik prie progos paskambinsi? Negi sunku paimt ir paskambink iskarto siandien pvz ir issiaiskinti ar tinka ar ne? Nes prie progos tai gali tekt ilgai laukti.
Beto tu manai daug mokyklu kazka nuomos pas save? Jei zinai tokiu prasom uzklausk ju ir pranesk. Nes as nzn tokiu, o eiti tiesiog siaip is lempos pas jas nu nzn nzn

Saulius
As manau, kad reikia eiti ir šnekėtis į mokymo įstaigas iš anksto sutarus su vadovu.
Kauno WHFB Legato klubas
TerTer
Matau patalpu nebus turbut.
Kitas klausimas nebijot, kad ismes visas lentas ir esanti terraina is senos vietos? Nes dabar ten kaip sandelys gaunasi stuffo

Saulius
Kas iš mūsų gali turėti laisvo laiko darbo dienomis ir padaryti gerą darbą klubui, pasišnekėti su mokymo įstaigų vadovais?
Paulius gal galėtų kelis taškus pajudinti?
Kauno WHFB Legato klubas
Marukas
Mane jau uzp..o sita ch..nia, vazinesiu zaisti i Vilniu.
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
Malifaux-The Guild

Saulius
Štai sąrašas įstaigų su kuriomis mano manymu verta pašnekėti :
1.Santaros Gimnazija, Baltų pr. 51, 377539
2.Dailės gimnazija, Dainavos g. 1, 407091
3.Vytauto didžiojo universiteto Rasos gimnazija, P. Lukšio g. 40, 312364
4.Jono Jablonskio gimnazija, Aušros g. 3, 202337
5.Varpo gimnazija, Varpo g. 49, 380448
6.Maironio gimnazija, Gimnazijos g. 3, 423051
7.Saulės gimnazija, Savanorių pr. 46, 424438
8.Aušros gimnazija, Laisvės al. 95, 424770
9.KTU gimnazija, Studentų g. 65, 451469
10.VDU, Gedimino g. 44, 206709
11.KTU, Studentų g. 65, 451588
12.Va. Graičiūno aukštoji vadybos mokykla, Kęstučio g. 57, 320281
13.Mykolo Romerio univ. Policijos, V. Putvinskio g. 70, 303640
14.VU, Muitinės g. 8, 422523
15.Kauno kolegija, Pramonės g. 20, 352324
16.LKKA, Aušros g. 42, 302675
Kauno WHFB Legato klubas
vytzka
Marukas parašė:

Bet pas mus modeliai nedazyti ir terrainas prastas Teks tau skambint i LKKA, Marukai.

Sauliau, o grynai is idomumo klausimas stebint is salies sita jusu, sakykim, organizavima: tu pats ruosiesi skambint kam nors is ju ar nelabai?
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Marukas
vytzka parašė:

Marukas parašė:

Bet pas mus modeliai nedazyti ir terrainas prastas Teks tau skambint i LKKA, Marukai.

Sauliau, o grynai is idomumo klausimas stebint is salies sita jusu, sakykim, organizavima: tu pats ruosiesi skambint kam nors is ju ar nelabai?

Ne Vytzka, modeliai pas tave nedazyti, pas kitus normaliai O kas liecia visokius LKKA ir kitas mokymo istaigas tai as esu priesininkas sitos idejos.
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
Malifaux-The Guild

Saulius
Tik atostogų metu, nes šiokiadieniais dirbu nuo 8 iki 18, o susitikti reikia su vadovais ir tartis su jais tik šiokiadieniais.
Kauno WHFB Legato klubas
Saulius
Deja Mariau tiesa paprasta, nuoma mums neįkandama atskirai nuo Fenikso, o Feniksas nelabai mūsų nori pašonėje, sąlygas kelia nepalankias vien iš mandagumo, bet nereikia atmesti šio varianto, tai svarstytina nors daug kam ir nepatinka.
O mokymo įstaigos yra stabilesnės dislokacijos vieta, jeigu normaliai susitarus ir nebraižant sienų, galima nusėsti ilgam ir nebrangiai, nes mums tereikia maks dviejų dienų per savaitę.
Kauno WHFB Legato klubas