Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
NAUJOKAS
ReDuKtar
Nu dasipirkou paskutinius modeliukus (HQ sqad ir cadian troops). Galvoju po 2 savaiciu galesiu pradet zaist.:D:D:D:D
ReDuKtar
Gal kas nors galetu patart kaip nudazit... Kazkaip ne labai man patinka Cadia.... Gal kokia nors kita spalvu shema galetumet patart.
magyar
Sveiki,
Kadangi jau cia uzejo kalba apie Imperial Guardus ir naujokus... Apsvieskite mane kas nors kiek mazdaug figureliu (ir kokiu) reiktu normaliai Imperial Guard armijai? Tokiai, kad butu galima zaisti vidutinio dydzio mushius. Kolkas tik tiriu galimybiu ribas :D. Fenks is anksto.


Necrontyr
Na, manau, reiktų 1500pt armijos, nes būtent nuo tiek prasideda balansas. O tokiai armijai įtariu reiktų apie 1000-2000Lt išleist. Kas nors patikslinkit.
magyar
Del pinigo tai viskas aisku. Man idomiausia kiek tokio dydzio armijai reiketu pestininku figureliu (pvz.: kiek squadu po kiek kariu), kiek sentinelu ir panasiai.


vytzka
Priklauso, kokios tu armijos nori (daug tanku, vien pestininkai su milijonu lascannonu ar kazkas dar kito). Imperial Guard yra labai customizable, reiktu matyt pradziai parsipumpuoti kodeksa o tada jau galvoti. Ar bent jau i miniatures gallery pasiziureti
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
magyar
Ai. Sumislyjau kad butu visai idomu susiformuoti IG armijele neturnyriniam pasizaidimui. Tai nebutu GW miniatiuros. Dabartiniai IG man neypatingai patinka. Manau kad jie neatitinka WH40K dvasios, greiciau jau cia kazkokie Special Ops'ai.

Kazkaip perziurinejau priesistorines Warzone (Mutant Chronicles) figureles ir pamaniau kad tiek Bauhaus Ducal Militia, tiek Imperial Trencheriai puikiai sueitu uz IG. Jie turi ta WWI pajautima ir puikiai ziuretusi salia Forge World stuffo:
http://www.princeaugust.ie/target_games/tg2420-1.html
http://www.princeaugust.ie/target_games/tg10526.html

Zodziu, pirma susiradau figureles, o paskui sugalvojau kaip jas pritaikyti :D.


Zestianssik
Visai noreciau pries IG suzaist, kolkas dar neteko
Darius
labai tos chronopia figureles grazios bet ydomu ar jos bus tokios kaip nuotraukose!
magyar
Kaip suprasti tokios kaip nuotraukose?
Esu ju keleta atsisiuntes:
http://princeaugust.ie/target_games/tg20505.html
http://princeaugust.ie/target_games/tg20516.html

Kokybe normali.
Tormented labai ispudinga figurele, jos paskirtis buvo vaidinti chaos spawna. Galva ir ragai ant nugaros - metaliniai. Kunas - plastikas. Plastiko kokybe galetu buti ir gerene, nes kai kurios vietos nebuvo pakankamai gerai atlietos ir atrode kaip susilydziusios. Cia matyt del to kad Prince August nera labai geri plastmases liejimo specai.
Damned - viskas buvo liuks. Torsas, galva, rankos ir ginklas - metalas, kunas - plastmase.
Soulflayer - visas metalinis. Ji siunciau ne sau, bet kiek zinau su juo reikia neblogai padirbeti kol visos dalys sueis i vietas. Jo kaina tai juokinga, ~13euru. O dabar dar visiems Warzone ir Chronopia produktams -20% nuolaida iki balandzio 7 dienos.
Kadangi visgi matyt jamsiu ta Warzone deze, tai jei bus ir kitu interesantu, prasom prisijungti.