Temos peržiūra
WarGames » Veikla » Turgus
.
meh
.
Redagavo meh 2013-12-19 06:50
Gobbitas
Ūūū, kažkas WAACint ruošiasi su Serpentų spamu?
X-Wing – Galactic Empire.
meh
Tu troopsus irgi "spamini"?
Gobbitas
Na, tik nereikia karščiuotis: nei įžeist norėjau, nei ką – tiesiog pajuokavau

Ir gal nepatikėsi, bet nespaminu nieko (nors priešinti sąvokas "troopsai" ir "spaminimas" apskritai yra nelogiška). Sąmoningai vengiu power gamingo ir power combų maksimalaus naudojimo, nes nematau Lietuvoje prasmės tą daryti – vistiek čia juk žaidi tik for fun, net ir turnyruose.
Nomad
Gobbitas parašė:

Ir gal nepatikėsi, bet nespaminu nieko (nors priešinti sąvokas "troopsai" ir "spaminimas" apskritai yra nelogiška). Sąmoningai vengiu power gamingo ir power combų maksimalaus naudojimo, nes nematau Lietuvoje prasmės tą daryti – vistiek čia juk žaidi tik for fun, net ir turnyruose.

Šitas mentalitetas yra viena iš priežasčių, dėl ko aš net nesivarginu 40k žaisti labiau competitive.

Nežinau kito žaidimo, kur į tave šnairai žiūrėtų už stengimąsi laimėti, ir prastos strategijos būtų laikomos labiau „fun“ už geras strategijas. Apskritai daug kur „fun“ priešpastatomas pergalei, tarsi žaisti dėl pergalės būtų mažiau fun, bet užsieniuose 40k šitas įsišakniję jau beveik patologiškai giliai.
Redagavo Nomad 2013-11-27 11:52
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
vytzka
Cia Turgus, bet ne esme. Esme, Nomadai, kad tavo poziuris tinka normaliai subalansuotiems zaidimams, bet jeigu balanso nera, tai tas stengimasis laimeti degeneruoja i visiskai neidomius edge cases (c.f. 4e nidzilla/lash spam). Tais atvejais samoningai stengiantis mazdaug derinti listus pagal panasu competitiveness lygi gaunasi tikrai daugiau fun ir tavo snobizmo cia negaliu uzskaityti.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
meh
Nomad parašė:

Gobbitas parašė:

Šitas mentalitetas yra viena iš priežasčių, dėl ko aš net nesivarginu 40k žaisti labiau competitive.

Nežinau kito žaidimo, kur į tave šnairai žiūrėtų už stengimąsi laimėti, ir prastos strategijos būtų laikomos labiau „fun“ už geras strategijas. Apskritai daug kur „fun“ priešpastatomas pergalei, tarsi žaisti dėl pergalės būtų mažiau fun, bet užsieniuose 40k šitas įsišakniję jau beveik patologiškai giliai.

40k yra didele atskirtis tarp stipriu ir silpnu unit'u, todel kad ir kaip stengtumeisi, jeigu pagrinda tavo armijos sudaro butent lievi unitai, tu nelaimesi, kad ir su grubiomis oponento klaidomis. Tiesiog pries susitinkant pazaisti IMHO butu gerai perspeti kokio competitistikumo zaidimo tu nori, nes nori to ar nenori 40k armijos daznai veikia rock-paper-scissors principu.

Taciau, turnyruose gali labai smagiai pasizaisti su competitive listu prie tokius pat kitus, niekas tau per galva neduos jeigu ateisi su stipriausiais unitais(jeigu ateitu kas su eldar seer council arba daemon screamers/flesh hounds/seekers armijomis tada gal ir butu galima duoti...). Be abejo, buna jaunesniu zmoniu, kurie tesugeba savo emocijas isreiksti tokiomis frazemis kaip "OMG imba broken waac cheese" ir tai i akis pakartodami 10 kartu (nors tas unitas ar combo yra visiskai nieko ypatingo), taciau viliuosi jog su laiku sita problema isnyks.
Nomad
@ vytzka: o tu gali su taip sakant straight face sakyti kad žaidi competitive žaidimą, kai karts nuo karto reik stengtis nepadaryti savo armijos per stiprios, idant oponentai neverktų? Man competitive žaidimuose pats fun ir yra ieškoti stiprių strategijų, bei priešnuodžių oponentų stiprioms strategijoms, ir priešnuodžių oponentų priešnuodžiams ir taip toliau, visas tas natūralus meta game evoliucionavimas yra labai fun dalykas. Su sąlyga aišku, kad priešnuodis nėra išleisti dar 2k litų ant naujų unitų.

Sorry dėl offtopico
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
vytzka
Na as 40k gan senokai ir nezaidziu nes jis apsimetineja competitive kai nelabai tam, grieztai ziurint, yra tinkamas. Uztai ir standartai kiti.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Saulius
O man patinka kai yra šioks toks disbalansas, tada yra galimybė su silpnesne armija arba tau artimesne bet ne stipriausia konfiguracija bandyti kovoti ir tos pergalės man daug skanesnės.
Man niekada nepatiko žirklės/akmuo/popierius variantas, kaip ir smarkus disbalansas, kada armija teturi tik 1/20 galimybę laimėti prieš to pačio lygmens oponentą su tuo momentu esančia Top3-5 rase ir jos kombinacija. Sakykim dabar yra penki stiprumo laipsniai :
1. OP
2. netoli OP
3. Viduriukas
4. iš bėdos bet ne į turnyrus
5. for fun totaly

Tai vat jeigu būtų 1, 2 ir 3 pozicijos, man labai patiktų, bet daug kur to nėra.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
Gobbitas
O jei grįžtent prie originalaus posto, tai va:
http://www.ebay.co.uk/itm/380763100282?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 – nemanau, kad kur nors pigiau rasi.
meh
Dekui uz pasiulyma, bet is ebay bitsu neapsimoka pirkti, baisiai brangus.

Galim uzdaryti tema, radau kitur.