Temos peržiūra
RIKIO Garage Sale ir Blusturgis
magyar
Taigi... Namuose dulka kelis metus neliesti stalo žaidimai, nenaudojamos miniatiūros ar jų komponentai? Jums tai - šlamštas, o kitam - lobis? Gal ieškote kažko laiko patikrinto, nelabai sutrinto ir nebrangaus? O jeigu nepirkti, o keistis, tai dar geriau?

Balandžio 12 d. (šeštadienį) RIKIS kviečia visus į Garage Sale'sus ir Blusturgį. Kviečiame visus, tiek stalo žaidimų mėgėjus, tiek ir wargaming'o žaidėjus. Yra didelis noras padaryti šitą renginį reguliariu ir po truputį išauginti. Renginys - nemokamas.

Garage Sale:
RIKIS išparduoda užsigulėjusius dalykėlius - stalo žaidimus, knygas, taisyklių knygas, figūrėles

Blusturgis - lankytojų turgus ir mainų mugė. Atsineši, parduodi, perki, keitiesi, bendrauji.
Tinka viskas:
Naudoti (arba nenaudoti) stalo žaidimai,
Taisyklių knygos,
Miniatiūros ir jų komponentai.

Kviečiame ir laukiame :).


PRADŽIA:
Balandžio 12 d. (šeštadienis) 12 val.
Redagavo Batma 2014-04-02 18:22


Batma
Kokia yra vizija to blusturgio? Yra stalai, atsineši savo šlamštą, kuriuo nori atsikratyti, išsidėlioji, (optional: užsirašai preliminarią kainą), ir lauki ar kam nors bus įdomu?
magyar
Na, kadangi panašų blusturgį esame darę Vilniaus g., tai taip, panašiai viskas ir turėtų atrodyti. Bet kuriuo atveju pažiūrėsim kaip bus su lankytojais. Pertrauka buvo ilga. Bet kuriuo atveju, niekas netrukdo šalimais išdėlioto gėrio geiminti, blevyzgoti, gerti arbatą ar kai ką kitko :).


magyar
Taigi...
Iki turgelio evento beliko nepilna savaitė. Ta proga raginčiau aktyviai dalyvauti ir galbūt netgi šioje gijoje išankstiniai skelbtis kas planuoja sudalyvauti. Būtų labai patogu žinoti :).

Aš asmeniškai į blusturgį ruošiuosi vilkti nemenkas savo atsargas - nuo Confrontation iki Chronopijos, nuo AE-WWII iki Battleground Trinity figūrėlių. Bus ten ir kažkiek Wargods Hyperborea Wendig'ų ir kitokių pavienių dalykėlių.

RIKIS tuo tarpu ruošiasi išpardavinėti tai kas liko nuo Urban War (tikėtina kad imanoma te surasti kažką įdomaus), pigiai bus parduodamos Kings of War starterio atsargos (suklūstam undeadai ir dwarfai), Bolt Actionas ir kai kurios kitos menkos atsargos.


Saulius
Gaila, kad tuo metu būsime turnyre Lenkijoje.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition