Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Pabandyti
Ragabash
Sveiki,

Esu vilnietis, bet šiuo metu randuosi Gibraltare. Ne per seniausiai teko apsilankyti jų stalo žaidimų dienoj, kartu su kolega ir jo draugais žaidėm random žaidimukus, tačiau beveik viskas kas siejosi su "Stalo žaidimais" buvo Warhammeris 40k, viskas vyko masyvioj salėj, kur stovėjo kažkur 6-7 dideli stalai su gražiai išdailintu terrainu ir ant kiekvieno kapojo WH. Kartu jie turėjo geriausiai išdailintų figūrėlių ekspus. Mane tai užkabino ir nusprendžiau, kad visai norėčiau pamėgint, aš niekad reliai neturėjau kažkokio itin kruopštumo ir kantrybės reikalaujančio hobio, dėl to šis reikalas dar labiau pradėjo kabint, atrodo lyg iššūkis.

Vis šiek tiek užsukdavau į šį forumą pasižiūrėti kaip gyvuoja LT bendruomenė, kas rašoma, kas siūloma naujam žmogui, bet kažkaip info ne tiek ir daug, o ir paties WH aktyvumas matau ne per didžiausias.

Šiaip ar taip, dabar užsikabinau už šio straipsnio: https://www.reddit.com/r/warhammerFAQ/comments/1nzxps/the_definitive_guide_to_getting_started_in/

Pasižiūrėjau WH40K prekių jų website'e lyg ir kabina Space Wolves, bet šiaip galvojau ką siūlo mūsų bendruomenė Lietuvoj ir šiaip kaip manot nuo ko geriausiai pradėti ir kokiu keliu žengti?

Bet koks inputas yra labai vertinamas.
Marukas
Sveikas Ragabash, na negaliu saves vadinti rimtu 40K zaideju, bet pro reta pastumdau orkus po grim dark future
Geriausia tau butu pradeti nuo to kad susitarti su kokiu nors 40k zaideju del demo game, pats pastumdytum figureles, susipazintum su sistema, pajausi ar tau idomu tai apskritai. O armija rinktis visada geriausia pagal savo skoni, pirk tai kas tau grazu, nes su negraziom figurelem ir zaisti nenoresi.
O siaip apsisarvuok kantrybe, nes jos prireiks klijuojant ir dazant miniatiuras

Na o netrinant lazankiu, galima pasakyti kad 40k tikrai nera savo zidejimo stadijoje taciau pazaisti su kuom tikrai surasi. O bet taciau pasizvalgyk ir i kitus zaidimus, ta prasme pabandyk daugiau, o paskiau pasirinksi ka zaisti
Redagavo Marukas 2015-05-07 18:28
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Ragabash
Sounds legit, aš dalyvavau WH40K RPG sesijoj, tai man kažkiek pats pasaulis yra pažįstamas, dėl to ir prijaučiu kolkas šitom miniatiūrom, kol kitos sistemos/minitiūros man atrodo svetimos.

Gal yra kokie pasikartojantys (pvž kassavaitiniai) eventai, kur galima būtų ateit pažiūrėti ir pan? Ar viskas vyksta ekspromtu?
Marukas
Na tai ir yra didele beda, apie kuria diskutuojama kitoje temoje, kad nieko nevyksta... nebent kazkas susitaria asmeniskai suzaisti.. Laikas nuo laiko, kam nors pavargus nuo sedejimo namie/darbe prie kompo, buna paskelbiamas kazkoks turnyras visi pakariauja ir vel ramuma

Realiai kazkiek daugiau yra zaidziama infinty, warmachines/hordes ir gal dar flames of war...
Redagavo Marukas 2015-05-07 18:54
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Sir_Vicious
Sveikas, jeigu nori demo visada gali rašyti man, susitarsim pažaisim bus smagu taip pat galiu asmeniškai informuoti, kai bus koks renginys ar pasizaidimas rimtesnis.
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
Gobbitas
Gyvas tas Warhammer 40K Vilniuje, gyvas, tik nebūtinai "Rikyje". Pavyzdžiui, mūsų 4 žaidėjų grupelė faktiškai reguliariai žaidžiam, beveik – kas savaitę. Ir matą ant stalo kokybišką turim, ir terraino gražaus prisidarę

Jei kokių klausimų dėl žaidimo turi, nori demo partijos ar panašiai – mielai prašom kreiptis, padėsiu, kaip galėsiu.

O iš žaidimo frakcijų kabina tik Space Wolves? Klausiu todėl, kad Vilniuje vieną aktyvų, turnyruose dalyvaujantį Space Wolvų žaidėją jau turim, tuo tarpu Tau, Grey Knightai, Chaos Space Marinai, Dark Eldarai ir Nekronai – gerokai labiau užleisti
X-Wing – Galactic Empire.
Ragabash
Ačiū chebra, aš grįžtu už savaitės ir turėsiu realiai dvi savaites atostogų, gal galima būtų ką nors suveikt pvž antradienį/trečiadienį? 19-20 gegužės. Ar man PM'us spamint?
Sir_Vicious
Antradienį kaip tik ruošiamės žaisti mūšį Rikyje tai galėtum ateiti pažiūrėti kažkur nuo 18 val.
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
Ragabash
Labai gerai, tai antradienį (05-19) apsirodysiu, turėčiau būti ant 18.