Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
pradedanciajam
Svetimas Vaikas
Zmones turiu PAIN IN DA ASS!!!:D Kuriusavo chapteri, bet jis turetu but successor vieno is triju: Blood angels, Black templars arba Space wolfs. Kuriu successorius patartumet daryt? As savo chapteri daryciau gal toki truputi su rytu motyvais, tai close combat butu kaip ir primary thingy.
We are ready for war!
danis2005
Space Wolfs maby?Jie ten turi visokius prikolus kaip power fist, power weapon, some more stuff in 1 Unit
Darius
nu tai nusipirkau battle forcea.Tik kai tevas suzinojo kiek isleidau tai na kaip cia pasakius kad svelniau gautusi nesuprato manes ir supyko.
Darius
danis2005 parašė:
Space Wolfs maby?Jie ten turi visokius prikolus kaip power fist, power weapon, some more stuff in 1 Unit

Jis sake su rytu motyvais o ne siaures Europos t.y. vikingu.
Svetimas Vaikas
NU matai space wolfai man kazkaip irgi i 1 vieta stoja, o mano bus custom chapter tai as galiu isvaizda taikyt rytu o manau best in cc yra space wolfs, tai jauciu kad taip ir reix daryt. Na o jie dar kas turit pasiulymu mielai prasom. Aisq pageidautina ir argumentai. DEQUI DANI!!!^_^
We are ready for war!
Darius
o kodel tu TAU armijos rinkt nenori?jie primena rytus plius ju robotai ir crisis suitai primena gundam.
vytzka
Rytu motyvai? White Scars all the way.

Nei Black Templars nei Space Wolves successoru neturi, by the way. Pagal kanona ziurint, bent jau
Redagavo vytzka 2008-03-19 20:25
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
vytzka
Darius parašė:
nu tai nusipirkau battle forcea.Tik kai tevas suzinojo kiek isleidau tai na kaip cia pasakius kad svelniau gautusi nesuprato manes ir supyko.

Uzuojauta, aisku

Bet mano standartinis atsakymas tokioj situacijoj butu "Tu labiau noretum kad as tuos pinigus pragerciau ir prarukyciau, jo?"
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Necrontyr
Darius parašė:
o kodel tu TAU armijos rinkt nenori?jie primena rytus plius ju robotai ir crisis suitai primena gundam.

Nesijaudink, čia tik pirminė reakcija. Po to, galiausiai, pripras. Visiem tą reikia praeiti ;).
Darius
zinau gerai kad dede mane y Vilniu veze tai buvo ir y d6 uzejas jam parduotuve paliko yspudy ir jis pamate kokie ten zmones lankos t.y. ir barzdoti ir jauni tai prie mano tecio pagyre ten ta parduotuve ir tetis dabar taip neziuri lyg nesamone buciau nusipirkes.
Darius
dabar iskilo man toks klausimelis.Surenkineju rhino transport ir nzn ka su tom didelem durelem daryt ant stogo ydumba man jos gal koky patarim duosit kaip to isvengt?
Necrontyr
Darius parašė:
dabar iskilo man toks klausimelis.Surenkineju rhino transport ir nzn ka su tom didelem durelem daryt ant stogo ydumba man jos gal koky patarim duosit kaip to isvengt?

Eina velniop, šitoj vietoj GW sucks!!! Nejaugi jie nesugeba padaryti modelių be tokių brokų. Nors, man rodos, kad situacija šioj vietoj gerėja su naujais, perleidžiamais, modeliais. Rhino neesu klijavęs, todėl nieko ir negaliu pasakyti. Gali pabandyti pasiknisti www.bolterandchainsword.com, ten tikrai yra apie rhino klijavimą. Esu klijavęs Land Speeder'ius. Pirmą klijuodamas keikiausi, antrą klijuodamas dar bandžiau kažką pakeist, trečią klijuodamas jau buvau susitaikęs su skylėtais Speeder'iais :).
Darius
viskas ok ten ne brokas as tiesiog ne ta puse dures laikiau pasirodo rankenos turi but viduje tai apverciau ir dabar viskas chiki.
Darkwind
Nei Black Templarai nei Space Wolfai successor chapteriu neturi. jie ishvis chapteriu neturi, nes nera skystablauzdziai kaip ultramarinu primarchas ir gyvena pagal sena sistema, del ko inkvizicija kiekviena nakti i lova deda - oi niekas negali tureti tokio powerio(ishkyrus, mus, inkvizitorius zinoma)
trumpai tariant fluff-wise neimanoma pasidaryt successor chapterio ish shitu 2 legionu. taip kad manau liko kazkokie tai angelai :/. Jei nori tikrai gero legiono siulau spacewolfus. Jie geri ant cc, geri ant shaudymo, turi vieninteli unita visame zaidime kuris gali shaudyti i 2 targetus vienu metu, labai daug galimybes customizintis, ir be visa ko ateinanciais metais turetu buti ishleistas space wolfu naujas codexas. taip kad jie nebus ish 3 editiono ishkrite.
Redagavo Darkwind 2008-03-20 14:48
Saulius
Ir Blood Angelai yra neblogi.
Baal Predatorius ir Death Company labai neblogai papildo sia armija.
Arba Ravenwing chapteris yra geras, kai ji ivaldai, labai idomu zaisti, greitis ir manevras valdo.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
Svetimas Vaikas
Hmz dekui uz patarimus, na o jei space wolfus renkat as butinai turiu dazyt juos taip kaip reikia?! Ar galeciau pvz baltai juos dazyt???
We are ready for war!
Svetimas Vaikas
Neje man white scars kazkaip nelabai primena rytus... Jie bike'u manjakai!!! O as kazkaip nelabai noriu baikeriu savo armijoj.
We are ready for war!
Grahg the Elfmuncher
Pas White Scars tai mongolų tematika, o tu kiek supratau nori "ala Japan". Ir beje Black Templarai nėra legionas, jie yra Imperial Fist'ų succesor (sp?) chapteris (nors ir yra labai didelis).
Svetimas Vaikas
Frantic tu teisus!!! Noriu as ala Japanese. Siaip is to ka skaiciau space wolves man lyg ir fun, bet man ju spalvos nepatinka, tai man idomu ar galeciau as ju color scheme biskoti pataisyt.^_^
Na o siaip gal yra toks chapteris kuris 1 prie 1 pagal Japonus padarytas butu.
Plius Tau tik atrodo kaip japonai, bet tuom viskas ir baigiasi. Kur meele combat?!O_o
We are ready for war!
Darius
zinoma jug tame ir ydomumas kad gali dazyt savom spalvom.