Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
ieškau oponento Dicemasters partijai
Paralius
Dungeons and Dragons Dicemasters partijai ar dviem ieškau oponento, ar šiaip norinčio išbandyti šį žaidimą žmogaus. Trumpai apie žaidimą:

Dicemasters yra kolekcionuojami kauliukai. Kiekvienas kauliukas gali būti resursas arba karys (trys sienelės vieno, trys - kito savybių). Pradedamas žaidimas su sauja paprastų kauliukų, kuriuos ridenant, jei pasiseka, galima gauti paprasčiausią kareivį (šiuose kauliukuose karys būna tik ant vienos sienelės, kitos penkios - resursai). Kareivėlį išsimesti ant stalo kainuoja kažkiek resursų. Tačiau žaidime šalimais padėtą ant stalo dar turime kietesnių kareivių atsargą (čia prasideda kiekvieno individualus kariaunos konstravimas iš commonų, rarų ir pan.), kuriuos į žaidimą galime įtraukti sumokėjus už juos tuos pačius resursus. Kiekvieno ėjimo pradžioje nežiūrėdami iš maišelio traukiame saujelę kauliukų ir juos ridename. Pasibaigus maišelio turiniui, visi kauliukai supilami atgal iš "panaudotų" zonos. O į "Panaudotų" zoną kauliukai keliauja kuomet panaudojamas resursas, atakuoja karys, į žaidimą įtraukiamas naujas karys, pan. Yra smagių niuansų - burtai, item'ai, karių spec. savybės, kombinacijos, tt. Partija, žinant taissykles, gali susižaisti per 15-20 minučių.

Turiu dviejų žaidėjų starterį ir kibirėlį išlukštentų boosterių, to pilnai pakaks smagiam pasibandymui. Jei kas nors nori naujos patirties - AŽ arba duokite žinią kitais žinomais kontaktais
Macb3th
Vakar teko išbandyti šitą gėrį, lengvai perprantamas ir smagus žaidimas kuriame daugiau mažiau viskas atsimuša į sekmingą ranką ir logiką
Everyone who searches for power, without exception, searches for battle. Do you fight in order to become more powerful? Or do you want more power so you can fight?
Kronas
Barteriu demo į demo išbandžiau ir aš šį reikalą.
Tikrai smagus, greitas ir neįpareigojantis žaidimas. Patiko ir rekomenduoju
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
blackfishas
neeilinis įvykis ištiko mane lietingą šeštadienio popietę. Po studijos darbų expromtu pasiūliau kolegai pravesti man Dicemaster demo. visgi nutekėjo tūkstančiai kubinių vandens nuo to laiko kai parsivežėm jį iš Salute'o. Taigi išsidėliojom korteles, pasidalinom kauliukais ir dėjom ridenti (risti?). 15 min ir pergalė mano! pasidavęs azartui pasiūliau dar vieną partiją (lochatronas suveikė!). susikeitėm kortelėm. dar 15 minučių ir aš pralošiau.

Reziume:

puikus neįpareigojantis žaidimas. taisyklės išmokstamos akimirksniu, jei nesi bezdonių kaimo klebono šeimininkė (o gal nustebtume?). Partija trunka neilgai. Randomo daug, bet čia yra fun dalis. Strategijų yra ir kogero didesniuose žaidimuose kur turi ne 10-12 kauliukų, o 20 ir daugiau kortelių su efektais, special rulais ir pnš, jų būtų dar daugiau ir žaidimas išsitęstų iki valandos. Still rekomenduoju. Galima ateiti žaisti su savo "dekais" ir "dice'ais", o galima tiesiog traukti iš krūvos ir nuo to smagumas nei kiek nesumažės ir dar įdomumo pridės.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)