Temos peržiūra
WarGames » Appendix » Offtopic
komiksų conas Lodzėje 10.01
Paralius
Šį savaitgalį (10.01 - 10.02) Lenkijoje, Lodzėje vyksta komiksų con'as. Žada šiek tiek žaidimų, šiek tiek coseplayjaus, šiek LARPo ir kitokių susijusių pramogų ir, be abejo, daug komiksų. http://komiksfestiwal.com/en/ ir https://www.facebook.com/FestiwalKomiksu . Važiuoju šeštadieniui, be nakvynių, anksti ryte išvynioju, vėlai naktį grįžtu. Mašinoje yra laisvų vietų, kas nori važiuoti kartu - AŽ.
Paralius
Įspūdžiai iš renginio, kurie galbūt bus įdomūs ir jums, bei paskatins kitais metais ir patiems pasilankyti panašaus pobūdžio vyksme.

Renginys apjungė ne tik komiksus, bet ir video ir unplugged žaidimus, wargeimus, coseplay'jų, virtualias realybes, craftus, workshopus, komerciją, paskaitas, klubų susirinkimus, e-sportą ir dar daug visko. Tikrai stipri programa. Kažkur vidury renginio beieškant kur vyksta man aktualus susitikimas, paaiškėjo, kad con'as vyksta ne viename, o dviejuose pastatuose Didžioji dalis visko kas ten yra, orientuota vietinei lenkų auditorijai (paskaitos, komiksai, publisherių darbai, pristatomi žaidimai, tt.), tačiau pakanka materialo ir anglų kalba. Apeit ir pamatyt, sudalyvaut paskaitoje ar dviejose, užteko vienos dienos. Bet pakanka užsiėmimo ir per visas dvi vykstančias renginio dienas. Buvo nemažai vietų, kur buvau maloniai nustebintas ir užtrukau ilgiau, nei ketinau. Tas gerai.

Patiko: svorio turintys svečiai, įvairovė, organizacija, atmosfera, draugiški žmonės.
Pritrūko: bent kiek padoraus maitinimo vietų, daugiau dėmesio tarptautiniams svečiams.

Pilnas nuotraukų albumas (neatsiprašau už nuotraukų kokybę) ir komentarai čia: https://goo.gl/photos/QDHLZYA1HJ4BKNSR6

P.S. Batma, forumas neduoda dėti linkų iš Google Photos galerijos ir rašo, kad invalid image. Galima kažką padaryt ir įtraukt palaikymą?