Temos peržiūra
WarGames » Appendix » Offtopic
Obtest - Gyvybes Medis - 2008 !!!
magyar
Isejo naujas Obtest albumas - "Gyvybes Medis". Geresnes wargeimines muzikos nerasite. O ka jau bekalbeti apie albumo geruma. Tokios geros ir gerai sugrotos lietuviskos muzikos niekada negirdejau. Jau vien dvigubos gitarines soluotes ko vertos. Siaip - pasaulinis lygis. Epic!!! MUST!!!

Visi staigiai varom pirkti !!!
Redagavo magyar 2008-05-09 09:40


ikipaskutinio
sakyciau wargeimams gal geriau tiktu fonine muzika is wh ir wh40k geimu bet cia tik mano nuomone o del lietuviu estrados tai cia vienas paciu geriausiu varijantu;)
The only good stunty is a dead stunty, and the only thing better than a dead stunty is dyin'stunty who tells yer where to find 'is mates
magyar
http://www.myspace.com/obtestofficial

Pats pirmas gabalas - "Sakalo Vaikai".

Kas del fonines muzikos tai jo, susisnekejima palengvintu, bet as kalbu apie koncepcija :D.


ikipaskutinio
faina daina ta "Sakalo Vaikai"
The only good stunty is a dead stunty, and the only thing better than a dead stunty is dyin'stunty who tells yer where to find 'is mates
Nomad

Siaip - pasaulinis lygis.

Obtest - pasaulinis lygis? Čia rimtai ar sarkazmas? Na OK, jei kas, dėl skonio nesiginčysiu, arba gal jų muzika išties patobulėjo per tą laiką...
Redagavo Nomad 2008-05-09 15:15
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
Murgatangutz
Skamba kaip lietuviam tikrai pagirtinai Bet del pasaulinio lygio tai nžn , neradau ju dainuose to ritmiškumo ir solo gero, bet bendras darbas tikrai neblogas.

magyar
Nezinau prie kokiu zanru jus priprate (tikiuosi ne nu-metal ir Nightwish :D, hehehehe, dzoukas aisku). Bet mano nuomone geresniu uz Obtest pagan heavy zanre nedaug. Na nebent, braliukai Skyforger ir dar kelios skandinavu grupes.
Be to, Osmose Productions pasirase su Obtest sutarti tik isgirde naujaji materjola. O Osmose su bet kuo nepasiraso :D. O tuo labiau su ne visai jiems budinga non-black metal grupe.

Cia, aisku visos tech.detales neesme. C'mon, reik palaikyti LT produkta.

P.S. Beje, tai dabar turbut pati garsiausia lietuviska grupe uz Lietuvos ribu. Nemirusi grupe. Aktuali.
Redagavo magyar 2008-05-09 16:41


Murgatangutz
Nu žinau dar vieną neblogą lietuvišką grupę "Diktatūra" . Tik vienas dalykas man nepatinka jie skinai

Kronas
Niekur oficialiai jie nėra pasakę, kad priklauso skinams

O Magyar, kai užvedė propagandos varikliuką, tai ir nebestabdo, netgi perėjęs nuo savo platinamų žaidimų iki jam patinkančios muzikos (tiesiog pastebėjimas, neįsižeisk, propaganda - uber alles )

Obtest - gera grupė, tačiau švaistytis epitetais "pasaulinio lygio" ar "pati tinkamiausia wargeimingui" kiek drąsu, nebūnant propagandos ministru

Asmeniškai, būdamas brutalūzas, kaip tinkamiausią muziką wargeimams matau tokias grupes, kaip Behemoth ir Vader. Pastarieji, beje, spalį koncertuos Lietuvoje \m/
Redagavo Kronas 2008-05-09 17:30
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Murgatangutz
Nu nžn kaip kam aš tik vieną dainą žinau kuri gali asocijotis su wargames tai
Haggard-Final Victory http://youtube.com/watch?v=5YGNUImNYu0
Redagavo Murgatangutz 2008-05-09 18:14

magyar
Hehehe... Dekui, Kronai, uz savalaike kritika :). Matyt perlenkiau lazda, ale, bliamba, kaip mane tie Obtestai uzvede. Teks prilaikyti arklius... :D.

Turiu pasakyti, kad Behemoth'u paskutinis albumas tikrai galingas ir man jis patinka. Tiesiog tokios muzikos neklausau daznai. Arba jei jau klausau dazniau tai tada reikia, kad ji turetu gera doze autoironijos, kaip kad Brujeria ar Impetigo :D.

O griztant prie Obtest, turiu pareiksti kad jokiu giminystes, draugystes ar materialiniu rysiu su grupes nariais neturiu. Visa si ugninga propaganda pagrista subjektyviomis simpatijomis :D.

P.S. Siaip labai saunu, jog daugeli musu siame forume jungia ne tik bendras hobis, bet taip pat ir panasus muzikiniai skoniai.
Redagavo magyar 2008-05-09 18:18


ikipaskutinio
Gi kraujo, iskylanciu chaoso chempijonu ( linksmai krentanciu irgi :D) prikimstame sci fi technologijos, rasiu prie isnikimo ribos, mutantu ir eretiku, zaliu viruku dievinanciu kovas, ir didziojo imperatoriaus pasaulyje. Pasaulyje kur kovos sauksmai nenutyla... isivaizduok... slenkancia armija visa nuvarginta, nutriususe kuria lydi... kokia, tai mika relax ir kokia tai kita popsuha nori nenori kad tave ikveptu reiks klausytis kazko sunkesnio.
The only good stunty is a dead stunty, and the only thing better than a dead stunty is dyin'stunty who tells yer where to find 'is mates
Grahg the Elfmuncher
Mano manymu muzika asosicijuojanti su Wargames labai priklauso kokią sistemą ir kokią armiją žaidi, man pavyzdžiui su Warhammer'ių labiausiai asosijuojasi Lair of Minotaur (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=6692105), nes jų muzika ne tiek sunki, kiek brutuali, tokios paklausius taip ir norisi siusti savo ogre'us siusti draskyti puny humies į gabalus ir trupinti undeadus į miltus, o ir lyrics'ai (http://www.metal-archives.com/band.php?id=21849) jų labai tinka Warhammer'iui. Be to jiems netrūksta svaiironijos, man ypač patinka jų labai perdėyi dainų pavadinimai (When The Ice Giants Slayed All, War Metal Battle Master, Horde Of Undead Vengeance, Cannibal Massacre, The Hydra Coils Upon This Wicked Mountain ir pan.), tikrai rekomenduoju pasiklausyti, bet vėlgi skonio reikalas.
Redagavo Grahg the Elfmuncher 2008-05-17 09:43
Kronas
Beje, visiems Obtest kūrybos gerbėjams parekomenduosiu naują Diktatūros albumą "Neliksim užmiršti".
Daug techniškesnis, sunkesnis skambesys nei praeituose albumuose. Nuo Oi! stiliaus perėję prie gryno metalo, netgi pasakyčiau Obtest'iško skambesio. Taipogi visas albumas paskirtas protėvių kovoms, be jokių politinių užuominų.
Ir, žinoma, įtraukta keletas baladžių. Kaipgi Diktatūra be jų?..
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
foXtrinee
reikes paklausyt nes kazkada anksciau buvau labai "pasineses" ant diktaturos