Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Mūšių ataskaitos
magyar
Na, kadangi vytzka silpnųjų atsikalbinėjimais neužsijama tai turiu pasakyti, jog tai buvo velniškai įtemptas mūšis, kurį man pavyko laimėti tik neįtikėtinos sėkmės dėka. Karchevo užpuolimas su Phoenix'u buvo paskutinės vilties vilties kontrataka ir šį kartą fortūna (o tiksliau deivė Scyrah) nenusigrežė nuo elfų. Nors nesu įsitikinęs, bet kitas Khadoro ėjimas elfams greičiausiai būtų buvęs paskutinis. Trys sentinelai būtų mirę nuo pasiutusių doom reaverių, kitiems būtų tekę rūpintis nepridengtu flangu, o Feniksui grėsė Behemoth'o įsikišimas.

Reikia pripažinti, jog ir šį kartą privėliau begalę klaidų, tiesa, gerai, kad taktinių, o ne šiaip žioplų. Šaudymas buvo visiškas FAIL, deployment'as nevykęs - ko pasekoje pirmi du ėjimai buvo visiška sumaištis ir persigrupavimas iš esmės, Kaelyssa aišku pamiršo pasižaisti su Phantom Hunter spell upkeep'u, Phoenix'as vienu momentu iš viso negavo focus'o, o ir siųsti jį reikėjo prieš doom reaverius, nes jis turi Combustion ataką, kuri berods panaši į tai ką sugeba cygnaritų Perkūngalvis.

Bet kuriuo atveju, eiti prieš Karchevą tik su dviem warjackais yra per drąsu. Karchevas yra velniškai nedraugiškas, o be to nepamirškime, kad jį kaip warjacką Khadoras gauna visiškai nemokamai. Žinoma, tai ne tik Karchevo privalumas, bet kartu ir trūkumas. Jį dažniausiai pamatysime netoli priešakinių mūšio linijų, todėl visada verta sukoncentruoti stipriausią smūgį į jį.

Šį kartą mus išgelbėjo apvaizda jau pralaimėtame mūšyje :D. Vytzkos planas buvo kapitalinis. Thumbs up, superinis mūšis.


P.S. Beje, puikus aprašymas.
Redagavo magyar 2009-12-28 13:44


vytzka
Kad as asmeniskai tai elfu pestininku bijau labiau negu ju mirmidonu. Pastaruosius pats matai kad galima vienas pries viena sudraskyt arba bent jau subaladot tiek kad nebelabai ka pajegs padaryt kitu ejimu (nu tas kaip matem irgi ne visada praktikoj pavyksta ) o su sentineliais vargas, reikia tramplint (kam ne visada vietos uztenka) arba su bombardom zaist o ten su POW 7 blast damage irgi ne kazka padarysi be papildomo fokuso.

Bent jau kol Beasto neturiu

O Karchevas tai jo, jis turi babysittint savo jackus is arti ir valkiot juos asmeniskai po lauka. Mobilumas didelis bet uz tai reikia moket rizika gaut i galva anksciau laiko.
Redagavo vytzka 2009-12-28 16:10
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
magyar
Na taip, pėstininkija - galingas ginklas šiame žaidime. O galinga pėstininkija - dar geriau :). Iš ties, skųstis sentinelais - šiukštu :). Tačiau pėstininkai turi savo disadvatage'ų. Gerai jei turi Reach, bet ir tai turi labai ten gerai suplanuoti, kad visi galėtų užpulti taip kai tu nori. Visokie widowmaker'iai jiems baisiai skausmingi, o mes dar mūšio laukuose nematėme long gunner'ių. Pėstininkų būriai turi blogą savybę išsitampyti, užima daug vietos. O su warjacku gerai paplanavus galima smogti galingą koncentruotą smūgį. Noriu pasakyti, kad bent jau elfų warjackai yra kiek manevringesnis darinys nei unitai. Bet kai reikalas ateina iki artimos kovos, tai tikrai sentinelai čia nepakeičiami. Matyt, retas mano mūšis apsieis be jų.


dogma
Pirmiausia aciu visiems uz gera vakara. O toliau noreciau truputi apzvelgti kas buvo. Nu is dalies ne is Khador ne is kitu armiju as nepamaciau didelio OP. Tesiog visiskai skirisia strategijos. jei warmichines gali sau leisti dauzyti armija kad pasiekti warcasterio. tai is horde muses tai yra truputi sunkiau ir del to reikis ziureti kaip apaiti jakus. Buvo idomu is dalies ne pilnai pamaciau savo armijos potanciala tai kol kas dideliu pakeitimu ne bus. P.s. aciu Imperialu uz malonu zaidyma net ir trumpa.
WhiteDragon
Nu ka medziokle prasidejo, eButcheris gavo 5 zalos antru ejimu nors kampino 3 fokuso. Dariau dafiga klaidu nes pirmakart zaidziau uz hordes, sharas irgi dare klaidu. Galiausiai pygai CRA bucheri ir paliko 2 hp ir sharas pasidave, bet as primigtinai reikalavau uzbaigti kova, tada sharas featino ir beastas uzkale grima. Taigi gavos kazkaip lievai ne to laimejau ne to pralaimejau, krc draw sucks.

PS Po shios kovos Sharas sake vel vadovausis posakiu "Never give up!"
WhiteDragon
Jo dabar pergalvojau vakar visa mushi, tai klaidu n+k Grimas pvz by default turi Pathfinderi nereikejo man rushinti ir buchiau laisvai transferines dmg Thumperis sufeilino totaliai, axeris su mauleriu mushe widowmakerius LOL Siaip labai didelis dekui Graghui kuris papasakojo daug geru dalyku apie hordes
WhiteDragon
http://wgnuke.blogspot.com/2010/05/another-head-in-grims-backpack.html

Vakarykštis kritikal hitas
vytzka
Strakovas/Strachovas, god dammit.

CRA valdo (whee, as turiu Long Gunnerius, paziuresim kas geriau saudo).
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
WhiteDragon
ok ištaisysim klaidą, vakar vis turėdamas omeny knock down sakiau knock back krc pjankes atsiperka
vytzka
Tu visa laika sakai knock back
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
WhiteDragon
We working on it
Imperial
Kas pas mane per curse'as yr as nzn bet wisad priesh trolius galwa weikia 0 pajegumu..
Cituoju sawo mintis "hmm na reik arba Caster apsaugot arba great bears..hmmm..na great bears apsimokiau" WTF!

Na bent paguota kad ne taip ziauriai kaip paskutini karta . Atlekia oponento caster i mano armijos centra , what to do? I know! Lets go kill his army first!........ I need profesional help...

P.S.

StraZkov!



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
WhiteDragon
Tai jus apsispreskite koks yra jo vardas nes angliskai Strakhov ir as manau kad cia yra nuo rusisko zodzio 'Strach' kas yra 'Baimė'. O kadangi Sharas su rusais nedraugauja (koldun - burtininkas ) tai speju paliksiu Strakovu.
vytzka
As apsisprendziau jau ir parasiau virsuj. Is kur Saras ta S/Z istrauke I have no idea.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
blackfishas
offtop.

priminė vieną veikėją katras vis sakydavo "miskelianis aitem", kai parašyta "miscelaniuos item".
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Imperial
Tai ash ir nebandau kitiem pripaishyt sawo tarimo ;D tiesiog kai pirma kart perskaiciau man kazkodel susishviete Strazkov nu ir prilipo xD



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
WhiteDragon
http://wgnuke.blogspot.com/2010/05/quest-for-alchohol-part-2.html

Atnaujintas WG nuke praėjusio treciadienio kova su vytzka
WhiteDragon
Trumputis aprašas WG Nuke
http://wgnuke.blogspot.com/2010/07/improvizacija-aka-zaidziam-ten-kur.html
magyar
Na tai miskui pavaizduoti reikejo bent medziu lapus naudoti :D.


Tr1ple
gera mintis ;D