Temos peržiūra
Planuojama Blood Bowl League
varnas
Suzaista raportas su patiasymais gautas tik turi pries rungtynes isimesti injurus nes jie pagal senas taisykles mete.
Gobla. Na man de seip maloniau sirdziai gal del to. Plius i pagrindini sastata velesniose rungtynes laimonai beveik neina Bitch elfes good. Blitzeriai dar 4 amazing. Asasinai good etc Nu mano nuomone jei viska ziuret tai rykiuociau DE, He, WE, beto de mano nuomone daugiausiai gali pizdi duoti.
Hmmmmmm
blackfishas
Dėl to ir sakau,kad visai kitokio futbolo komandos. be to ne kiekviena komanda gali pasigirti pradiniame sąstate tokiu veikėju kaip Wardanceris, kaina žvėriška, bet ir statistikos bei skilai įkvepia.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
varnas
Oi laukiam laukiam mes vis dar raportu laukiam
Hmmmmmm
WhiteDragon
Dabar kas vietoj Egio zaidzia, gal suzaide pirma jau macha ir gali pries mane eit?
varnas
Bandom suderint sendien suzaidima
Hmmmmmm
Kronas
Kas šiandien iš BBLO dalyvių bus Furor'e, galbūt galėtų paimti pirmų dviejų mačų raportus ir persiųsti arba perduoti varnui?
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
WhiteDragon
Busiu bandysiu persiusti ryt ciuju
varnas
Tiem kas jau zaidet ar niekas uz spardyma tasku nepriraset.
Tiem kas dar nelose primenu kad uz spardyma tasku neber
Hmmmmmm
WhiteDragon
per savo kvaila galva vakar pamirshau paimti raportus. Shame on me.
uruk-hai
Vakar suzaista viena partija tarp "here comes the pain' ir 'The D6 dombo's"

The D6 Dombo's iejo i aikste po vakarykstes nepriklausomybes baliu, (Is esmes turejo buti priklausomybes nuo alkoholio balius) ir rungtynes pradzioje buvo truputi apsvaiges. "Here comes the pain' tai naudojo kiek imanoma ir su humoru jausmu kaip tik Chaosistai tai moka daryti. Resultatas: Po 5 turu puse is Dombo's jau nebe dalyvavo zaidime, ir vien del prastoko 'Here comes the pain' kamuolo valdymo ir letumo per pertrauka buvo tik 1-0. (Man pasake kad Here comes the pain ieina tik i aikste dauzyti ir laimeti ateina tik i antra plana)

Antras kelinys reikalai siek tiek pasitaiso. Dombo dauzymas vyksta toliau bet nebe taip skausmingai kaip pirma kelinyje, ir 'here comes the pain turejo maziau proga ateiti prie kamuoli. Lemama momenta Dombo nr 1: Komandos Ogre: Bully Bonehead prarado samone po vakarykste alkoholine gurmanisma. Jis du kartus is eiles praleido proga padeti draugus kuri kovoja prie kamuoli ir viskas atrodo prarasta. Bet paskuniame tura Blitzer 'Wolfgang uberalles" padare pats savo geriausia judejima. Pasibrove iki kamuoli, sugebejo paimti kamuoli ir mete 6 pasuojant kamuoli i Catcher "Jurgen Tupasch" kuris laukia prie Touch Down linijos. Resultatas 1-1

Po rungtynes "The D6 Dombo's" pilnu melynu, sulauzytu sonkauliu ir t.t. grizo i bara ir svente toliau savo pirma iskaitine taska. Valiooooo
varnas
Vakar vyko ir kitos rungtynes. Tapr FFWF ir Idolu.
Iseje i aikste sportininkai nesuprato kur papluole ryskiai stadionas buvo uzsakytas smelio megeju saule plieske kaip reikiant ( sweetering heet ). Na, bet trauktis nebuvo kur ir zaidimas prasidejo. Nors ir kepinant saulei, bet zaidimas vyko be atvangos. Oziai su savo papuvusiais draugais lakste po aikste ir diktavo salygas. Idolam beliko tik suktis is padeties. Ir jie tai dare tikrai gerai. Pirmo kelinio gale rezulttas 1:0 Oziu naudai.
Kadangi FFWF buvo taip stipriai isiaudrine tai pirmaji zaliuju puolima jie ne tik kad atlaike bet dar ir sugebejo suresti coontratacka ( blitz ir dar vienas TD ). Po pirmo kelinio rezultatas 2:0.
Antras kelynis buvo vangus kamuolis buvo beveik pamirstas abieju komandu ir vyko mustynes. Tik susirinkusiu fanu liudesiui is tu mustiniu nieko nesigavo.
Taip rungtynes ir pasibaige 2:0
Hmmmmmm
null
Whitedragon - aš perėmiau tą naštą iš Magyar, ir, kaip jau aprašė Varnas, sužaidžiau pirmas rungtynes, taip kad galim planuoti susitikimą

Rungtynės buvo gana įtemptos ir įdomios. Tikrai vykęs būdas nors truputėlį prisiminti, kaip tai daroma B)
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
taigi, kam įdomu šiandien d6 parduotuvėje sužais dark elfai su chaos dwarfais. tiesa, jeigu ten yra aikštė
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
WhiteDragon
Yra ten lenta. Rezervuoju lenta treciadieni furoruose, zais ziurkes vs orcs. Valgisim ziurkienos kotletus
blackfishas
hm hm hm... taigi po vangaus mačo, vangus ir raportas. įsivėlus klaidai ir ne taip išrūlinus RIOT'ą (buvo pasinaudota senomis taisyklėmis) ir pirmas kėlinys baigėsi dar neprasidėjęs (nubraukti buvo net 6 turnai). Vėliau suirutės nykštukai puolė... pasiuntė viena tamsiaelfių lainmeną į nokautą, nepakėlė kamuolio ir atėjo laikas tamsiaelfiams. Buvo atliktas taktiškas atsitraukimas (kas norėtu veltis į muštynes su barzdylom aukštom kepurėm ir bulianykštukiais budamas elfu?) paliekant vieną vargšą apsuptą elfuką. Nykštukai pasinaudojo jiems po kojom nukritusią laimę ir praktiškai visos komados kojų balius pasiuntė nelaimelį aštriom ausim į BH. Paskutiniu pirmo kelinio ėjimu tamsiaelfių naujokas assassinas pravarde (diedushka) užmatė neatsargiai palikta be priežiūros hip-hop gobliną ir suvarė plunksnelę į ... ne neatspėjote... į sėdimąją (KO)... Antras kėlinys. Elfų blitzeris po kick off'o gavęs kamuolį tiesiai į rankas su nemenka palydą išsirovė į priekį dar kaukšteldamas hip hoperiui per makaulę. vėliau barzdylų bandymas apsiginti ir neleisti įnešti kamuolio ir dar pora smailiaausių nokaute. Toliau elfų blokas, blicas ir su go for it kamuolys aukštakepurių touch down zonoje. 1-0 elfų naudai. Vėliau hip hopperiai 4 ėjimus kėlė kamuolį, o Diedushka tobulino fynkės įgudį ir netgi pasiuntė vieną iš hopperių į BH. Elfai bandė gintis prieš barzdylų su bigudukais tanką (bet visi supranta,kad tai bergždžias reikalas) ir netgi jiems beveik pavyko jį sugriauti bei parversti kamuolį nešantį gobliną. Tačiau paskutiniu ėjimu goblinas stebuklingai pakėlė kamuolį (tuo tarpu elfai deginosi ar kitaip mėgavosi puikiu oru ant vejos horizontalioje padėtyje), dar labiau stebuklingai jį perdavė bulianykštukiui, o tas savo ruožtu kiek įkabindamas pasileido link TD ir su dvien go for it įnešė bankę. 1-1. tautų lygybė-brolybė. pobedila družba. Paradoksas, suirutnykštukiai du kart pakėlė kamuolį, atliko tikslų pasą ir dar tiksliai perdavė kamuoli buliui. tuo tarpu elfai neatliko nei vieno veiksmo susijusio su kamuolio kėlimu ar perdavimu. WTF ar FTW? štai kur klausimas.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Monk
Rungtynes buvo geros, is eigos keliose vietose padarem klaideliu, vien delto kad rulsai gana smarkiai pasikoregavo, bet manau viskas istaisoma
Is savo puses ziuredamas i sias rungtynes kaip treniruote ju perzaisti nematau didelio reikalo, nebent elfai nori dar karta isbandyti jegas full time rungtynese pavadinime more blood on the field
Imperial
Perzaisit kita kart ,Monko jau lauke 2 zaidejai ,antram ir treciam rate.



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
blackfishas
man tinka ir dabartinis rezultatas, be to nematau didelio noro stabdyti lygos eigą buvo gera treniruotė su naujais rulesais.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Monk
As kaip ir minejau nematau reikalo perzaidineti, o juo labiau perzaidineti veliau, kai bus suzaistos sekancios rungtynes. Nes cia butu visishka nesamone.

Beja uzklausa sekanciam oponentui Ratlikeriui, kada ir kur noretu suzaisti.
Geriasniam kontakto palaikymui mano mob. 8 621 18139
WhiteDragon
rezervuoju lenta treciadieniui furoruose Chaos vs Skavens