Temos peržiūra
WarGames » Appendix » Offtopic
Prisistatom aka Naujokai welcome
WhiteDragon
Šioje forumo temoje galite prisistatyti ir nesislepti tyliai po savo nikais. Taip pat parašyti kaip susipažinot su wargeimsais (ne www).


As pradesiu. Svetaine sukurti kilo mintis tada kai gerb. magyar uzvede mane ant vargamu. Pamates kad nera koncentruoto wargeimeriu centro nusprendziau kad reik paciam toki padaryt, beto tuo metu wargeimai kaip tik atsigaudinejo in LT.

Apie save nieko daug negaliu pasakyt dyrbu mokausi, mokausi dyrbu.
Laisvo laiko mazai bet kiek jo yra stengiuosi realizuot protingai [kartais ]
Kronas
Pats strateginiais kariniais miniatiūrų žaidimais susidomėjau gal prieš 2-3 metus, kai Lietuvoje viskas šioje srity buvo apmirę. Viskas apsiribojo seilių pavarvinimu games workshop tinklapyje ir poros starterių "Ring of rule" nusipirkimu. Tiesa, pažaist to žaidimo taip ir nepažaidžiau, bo tingėjau verst taisykles iš rusų kalbos.
O vat prieš maždaug metus Tolkien Lietuva forume pasirodes Uruk-hai prikėlė mano kažkada ten užvestą temą apie wargames. Neužilgo jau pas mus atsirado naujas Warhammerio starteris ir pagavau laaabai didelį kablį.

O šiaip dirbu, studijuoju, savaitgaliais išvažiuoju kirviu palamdyti neprietelių šalmų... Tad truputį gerokai per mažai man lieka laiko warhammeriui...
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Shagrath
Siandien teko susipazint su Warhammeriu-Rudolfas maloniai isaiskino zaidimo sistema
Paliko Labai gera ispudi..
rootsas
as susidemejau warhammeriu pries koki menesi jau turiu puse 1000pts armijos ir letai renkuosi toliau o kolkas kita puse skolinuos is rudolfo .

o siaip tik mokaus mokykloj todel turiu daug laiko warhammeriui
Grahg the Elfmuncher
Mane su Warhammer'iu irgi Rudolfas supažindino, tiesa sakant iš pradžių galvojau WH40K armiją rinkti (daemonhunterius), but paskui nusprendžiau kad pradžiai Ogru armija susirinksiu.
brazer
Perskaičiau laikraštyje, 15 min atrodo, kad atsidaro parduotuvė D6, tada susiradau internete atrodo šitą puslapį ir prasidėjo

Mokslus baigiau, šią vasarą gavau magistro diplomą B) , taip kad lieka tik darbas, na ir mergaitė mano dar laiko daug reikalauja.
Kartais lošiu WoW online, warhameriui laiko yra tik savaitgaliais ir gal kartais vakarais.
magyar
Ka gi, del visko kaltas Warhammer Fantasy Battles 4th edition. Dar nesenai skiedziau kazkam apie 3 leidima, bet pasirodo nesu toks senas :D. Truputi susiveliau ir tiek. Viskas prasidejo nuo orcs&goblins. Paskui buvo chaos dwarfs, skaven, undead (tuomet jie dar buvo vieningi). Dabar beasts of chaos. Bet pamazu, per tuos metus WHFB (o gal GW) prarado nemazai zavesio mano akyse ir uzleido priesakines pozicijas Confrontation'ui. Ir, zinoma, RED BLOK'ui !!!
Redagavo magyar 2007-08-22 12:51


danis2005
HobyShopa bei Warhammeri suradau labai keistu budu.Rasinejau komiksai.com forumuose kol pamaciau tema apie WH ir Wargames, tada pamaciau uruk-hai posta ir nuejau ieskoti tos D6 Hoby Shop.Ejau i parduotuve noredamas isigyti D&D , bet antra ar trecia diena parduotuveje Rudolfas ismoke mane losti WH, nuo tada as ir susidomejau siuo nuostabiu zaidimu.
Sitaip vaikscioti i hobyshopa galiu tik vasara, ateis mokslas liks tik savaitgaliai
uruk-hai
Pas mane viskas prasidejo mazdaug pries 28 metu. Kartu su draugu nusipirkome formytes su kuo galejome atlieti alavynius kareivelius. (Ir kareiveliu ir formytes dar turiu. Siaip kokybe buvo visai nieko). Man tada labai patiko jos nuspalvinti ir siek tiek zaideme pagal musu sukurtu taisykles.
Pries mazdaug 4 metus netyciai nupirkau deze su Ziedu Valdovo figurelemis. Tada vel pradejau jos nuspalvinti ir pradejau su sunum pazaisti. Po to 'atradau' Warhammeris ir nuo vieno atsirado kita.
Batma
Wargames pradejau zaisti nuo Necromundos (cia pries kokius hmm... 9 metus?), po to Necromundos expansionas, pora kart esu pabandes warhammeri, ale kai mane per pora minuciu sumale i miltus, nutariau kad as kazko ten nesuprantu
Turiu dark elfu booka ir siek tiek infantry, gal kada nors reikes is naujo pabandyti warhammeri pazaisti
vytzka
Ai jo, prisistatyt galima

Esu 22 metu, gal daugiau roleplayeris negu wargameris, apskritai i zaidimus isitraukiau pries kokius 4 metus o ant Warhammerio uzkabino Rudolfas pries kokius metus turbut. Pradzioj, dar tik teoriskai, labai patiko Skavenai bet veliau labai susidomejau 40k settingu (dabar ir RPG kampanija ta tema bandau ruosti), tai naturaliai ir isitraukiau i tai kai atsidare parduotuve geguze (vietoj to kad bakalaurini buciau rases...).

Dabar turiu Daemonhunteriu armija gal kokiu 2000 pts iskaitant in-progress charakterius su visokiu uber equipmentu tik dazyt nera kada...

Gal darba geresni gausiu tai ir i Space Marines bus galima uzsipirkti, ypac kad Apokalipses super dezes iseina. Tik dazyt tai oi kaip laiko nebus vis tiek
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Nomad
Esmi Nomad, daugiau irgi užsiiminėju RPG nei miniatiūromis, bet va neseniai nusprendžiau pabandyti. Kol kas teplioju Tyranidus iš starterio, paskui peckiosiu Space Marinus iš starterio, o kai išmoksiu ne peckioti ir teplioti o dažyti, bei kažkiek daugiau žaisti, atsidarysiu Cadian Battleforce box'ą. Ir šiaip imsiuosi rimto Imperial Guard rinkimo. Kaip jau supratote, žaisiu 40K, elfai dvorfai ir magija man paprastai sukelia stiprią alergiją.

Kaip susidomėjau... apskritai, visokiais maketais ir miniatiūromis domėjausi nuo gilios vaikystės. Galbūt nuo tada kai pamačiau filmą Beatlejuice, gal ir anksčiau. Būtent Warhammeris sužavėjo pažaidus Dawn of War: Dark Crusade kompiuterinę versiją, po kurio pradėjau daugiau domėtis šiuo reikalu.
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
Darius
viskas prasidejo pries du metus man einant su draugu y mokykla jis man papasakojo apie zaidima dungeons and dragons mane sudomino.Suzinojau jog ten naudoja miniaturesus ir mane jie labai patrauke su draugais zaidem kelis kartus su savo isgalvotom taisyklem kelis kartus.to neuzteko nusipirkau D&D core rule booka ir po laiko pastebejau jog mane labiau trauke miniaturesai tai pasidomejau ir atradau warhammery tiesa sakant dar armijos neturiu bet zadu greit pirkti.
CK5Y12
As pradejau wh40k nuo zaidimo "dark crusade", eldar pazaidziau, bet nepaliko kazkokio didelio ispudzio...neseniai kazkaip sumaniau "dawn of war" pazaist, tai pamaciau gilesni vaizda apie kitas puses, sudomino chaosas, tada pradejau apie tabletop skaityt, tai vis idomiau ir idomiau dares skaitant "fluff", radau miniatures nuotrauku ir man lb patiko, manau net jei nezaisciau nusipirkciau jau vien del to, kad papuostu man kambari:D, ypac kai pats gali dazyt, be to, mane visada trauke dideli musiai ir gilus taktiniai pasirinkimai:), net negalvojau, kad Lietuvoj yra tokiu vietu kaip d6...tai neatrodo, kad sitas zaidimas mane lengvai paleis:)
Dar neseniai radau D6 parduotuve, kai ieskojau kokio nors klubo ar ko, kur zmones stalo zaidimu ateina pazaist ir suzaidziau viena partija su Rudolfu (jei neklystu), tai reiks daugiau pazaist, kad didesni vaizda susidaryciau:) ir uzsidirbt per vasara kareiviams:D
O siaip kadaise turejau drauga kuris zaide magic the gathering, pasakojo apie kazkoki fantasy eventa ir paminejo warhammer, kaip tycia, nes zinojo kad man patinka armijos ir sci-fi:D, bet tada neatkreipiau didelio demesio
Mane tik nuvyle naujas chaos codexas, nes tai vienintele armija kuri mane domina, o dabar padare ja zymiai maziau-idomia:D, bet ka padarysi, gal dar pakeis ateityje kaip nors...
Redagavo CK5Y12 2008-05-18 13:42
null
Null a.k.a. Balys

Susidomėjau WH:FB kažkada seniai, neatsimenu, kada, kuomet vyko pirmasis Tolkieno festivalis (A. Tapino šeimininkaujamas) Vilniuje, berods, devintoje vidurinėje.

Rimčiau žaisti pradėjau 1998-1999 m. Už Bretoniją, paskui - už orkus ir goblinus.

Vėliau žaisti apstojau, tik atsitiktine tvarka vis papildydavau savo kolekciją vienu kitu modeliu ar būriu, kuriuos kas nors iš užsienių lauktuvių parveždavo ir pan. Šiuo metu aktyviai nežaidžiu, niekaip neprisiruošiu - karts nuo karto pas Rudolfą vis ką nusiperku, padažau liūdnais vakarais, bet kariauti... Vien pagalvojus apie figūrėlių tampymą iš vienos vietos į kitą (iš namų į klubą ir atgal, viską statyk į lentyną...) darosi labai tingu

Mano armija - vis dar tie patys orkai ir goblinai, 4eva! Nors nemažai jų prie kolekcijos prisijungė neseniai, iš esmės - gerb. Rudolfo dėka (lenkiu galvą prieš tamstą už indėlį į hobio plėtrą Lietuvoje ), kai kurie modeliai jau turi nemažai metų, o mažiausiai vienas, pasak gerai informuotų ir patikimų šaltinių, yra dalyvavęs minėtame Tolkino festivalyje. Pats neatsimenu, nedidelis dar buvau tada...

Kiti pomėgiai - istorinė rekonstrukcija;
pripuolamai - airsoftas;
pripuolamai - įvairūs stalo žaidimai;
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
AtA
Gimiau 1988. Siap pagrinde megstu zaisti stalo zaidimus, turiu nemenka ju kolekcija. Warhammeriu 40k susidomejau laaaaaaabai seniai, bet kai dar gyvenau Klaipedoje, nebuvo galimybes. Stalo zaidimams lengviau zaideju surasti.
Praeita vasara lankiausi Vilniuje ir eidamas i stoti (jau reikejo grizti Klaipedon) pamaciau d6! Laaaabai ilgai isstovejau prie vitrinos (buvo sekmadienis). Vilniu aplankiau po savaites (laaabai knietejo uzeiti i d6) Ir po truputi per atstuma komunikavau su Rudolfu. Dabar jau esu Vilniuje ir jau surinkau 1000 pts armija. Ir toliau pleciu savo stalo zaidimu kolekcija ir visai noretusi pameginti roleplayinga...
O uz d6 sienu studijuoju aktorini... dar esu baiges pirma kursa Informacijos tvarkyme ir rysiuose
Parduodu Ford escona
Taskas
cia as net nzn kaip paaiskinti kaip kas prasidejo, bet tai gal buvo pries 6metus, kaune buvo toks dar gyvas fantasy klubas valhalla, kur pagrinde buvo LARPG, wargames, nuo bloodbowl, WHFB WH40k, aisku per kortu zaidimus, ir t.t... didziausia yspudi aisku paliko WH40k su savo nezmonisko dydzio rulebook, bei ziauriai graziom figurelem. bet kaip visada finansai to neleido, bet dabar tai leidzia bet tyngiu :D, norisi koki nors greitesni pvz kaip anarchija arena isbandyti, infinity, ar AT-43(su neitin ispudyngomis figurkemis)....
The Raven
Tai ka, prisistatau.
Esu The Raven, taip pat zinoma kaip "Monika". Pradejau dometis wargames'ais budama labai jauna, kazkur apie 8 metu, per broli apie warhammer suzinojau. Veliau nusipirkom Warhammer 40.000 starteri su space marine'ais ir dark eldarais. Tai va ir tokia mano istorija.
"Fly straight, with perfection."

[small](well... sort of)[/small]
And Cryx too!
skype: howling-banshee
Brother Ordo
Sveiki. Esu Romas. Man 24m. Esu Vilnietis. Šiuo metu ( ir jau žinau, kad visam likusiam gyvenimui ), kas liečia "wargames" savo interesus skiriu "Space Hulk".

Sužinojau konkrečiai apie WH iš savo buvusių namo kaimynų. Tai Necrontyr ( Tomas ), ir jo brolis Mindaugas, mano geri bičiuliai. Jie mane ir įtraukė iš pradžių į visa tai. Dar pamenu gerai, kai mūsu buvo gal tik ant 5 rankos pirštų "figūrėlininkų" ir rinkdavomes visi tuometiniame "Dorado" klube, žirmūnų gatvėje, kur didžioji dauguma buvo "magic'kistų" ( Magic ). Iš tokio gero žmogaus, jeigu gerai atsimenu vardą Dargirio, įsigyjau orkų figūrėlių, 4 edicijos atrodo Army booką, ir kuris laikas buvau apsistojas ties WH fantasy.

Veliau žaidžiau už "Imperial Guard" WH40k. Poto viskas sustojo, ilgam. Jau arčiau lik šiandienos, atsidarius pirmai parduotuvei, nusprendžiau viską pradėti iš naujo su "Demonhunters". Bet Vienu žodžiu....
Įsigyjau "Space Hulk" ir esu laimingas žmogus. Ateityje bandysiu surinkti ir senesnes "S.H" edicijas. Su WH užraukta amžiams.

Tiek šiam kartui. Peace.
Redagavo Brother Ordo 2011-06-28 19:00
Restore the honour of the shamed fallen through the death of your foes!