Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Istoriniai žaidimai
Antradienis - istorinio wargeimingo diena RIKYJE
magyar
Ką gi, atėjo laikas šiek tiek susisistemizuoti ir nuo šiol antradienius, be workshopavimo, dar paskelbiame ir istorinio wargeimingo diena. Nuo šiol kiekvienas antradienis bus daugiau dedikuotas Flames of War, WWII skirmishui (Rules of Engagement, Operation Squad ir pan.), netrukus prasidės ir Trisdešimtmečio Karo batalijos.

Žinoma, tai nereiškia, kad antradieniais nebus galima žaisti fantastinių miniatiūrų žaidimų, o trečiadieniais kojos negalės įkelti historical wargeimeriai. Geiminkit tada kada jums patogiau. Čia tiesiog guideline'ai demo ir kitokiems oficialiems renginiams bei rekomendacijos.


magyar
Sveiki vėlei,
Taigi pamažu gilėja antradieninės istorinio wargeimingo šaknys (šalia farrow radio tradicijų :D).

Ta proga artimiausią antradienį kviečiame susirinkti tuos ką domina Trisdešimtmetis karas (1618–1648). Vyks kolektyvinio figūrėlių klijavimo procesas, bus galima pasidalinti info apie Escalade skirmish taisykles (kurias dabar intensyviai studijuoja Tomas) bei pašnekėti apie šio karo setting'ą bendrąja prasme.

Paraleliai kviečiu kaip jau įprasta suremti ginklus "Flames of War" mūšio laukuose. Jei kas nori išbandyti šį žaidimą, labai prašom.


blackfishas
offtopic.

postas parašytas lygiai po mėnesio geras startas gražiai tradicijai!
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
Dėkui :). Beje, kaip žinia tai startas tik Trisdešimtmečio karo wargeimingui. Flames of War jau kuris laikas kaip okupavo dalį RIKIO antradieniais. Vyksta demo ir netgi masyvūs mūšiai. Šį antradienį išsiskirstėme 23:30 :D.

Taip pat, kam įdomu, vyksta ir WWII skirmish'ai pagal Rules of Engagement. Norinčius pabandyti ar šiaip pašniuštinėti, siūlome susisiekti su Niblit Groinstabber'iu. Tai nedideli ir finansiškai labai patrauklūs susirėmimai, kuriuose dalyvauja 20-30 figūrėlių.

O kalbant apie būsimus startus, tai iki gegužės mėnesio prie WWII ir 30-mečio karo batalijų dar turėtų prisijungti ir Napoleono karų laikai. Tolimoj perpektyvoje yra numatyti didžiuliai 19a. pradžios mūšiai pagal "Black Powder" taisykles, tačiau pradžioje žaidėjams pasiūlysime smulkesnių mastų susirėmimus su būrių (ne individualių karių) skirmish'o taisyklėmis.
Edited magyar 2011-03-04 13:11


magyar
Oi oi oi, visai pamiršau kad šiandien didžiosios Blyninės, taigi 30mečio startą visgi teks nukelti kitai savaitei.

Gerų blynų ir velniop tą žiemą!


danis2005
magyar parašė:
ir velniop tą žiemą!

Oj, vien už šitą komentarą verta parašyt offtopiškai xD. O į topic, tai šiandien pamačiau ietininkus Warlord'ų - nu brač kaip gerai atrodo, net mane sužavėjo O_O
magyar
Taigi, praėjo ištisi du antradieniai ir žiema galų gale traukiasi, taigi, galima pradėti naują karinę kampaniją Šventosios Romos Imperijoje.

Praėję antradieniai vėl buvo daugiau skirti "Flames of War". Užvakar išsiskirstėme maždaug 01:30 nakties, po labai smagaus (ir baisiai žiauraus) mūšio.

O ateinantį antradienį, kovo 22 d. kviečiame susirinkti visus, ką domina Trisdešimtmetis Karas. Šį kartą jau griebsime jautį už ragų, juo labiau kad atsiranda vis daugiau žmonių besidominčių šiuo laikotarpiu.

Darysime tai, ką teko atidėti prieš porą savaičių - vyks kolektyvinio figūrėlių klijavimo procesas, bus galima pasidalinti info apie Escalade skirmish taisykles bei pašnekėti apie šio karo setting'ą bendrąja prasme.

Kaip visada, paraleliai kviečiu suremti ginklus "Flames of War" mūšio laukuose. Jei kas nori išbandyti šį žaidimą, labai prašom.

Primenu, kad vyksta ir WWII skirmish'ai pagal Rules of Engagement. Norintys pabandyti ieško Niblit Groinstabber'io.

Iki antradienio :).


magyar
Primename... Šiandien istorinio wargeimingo diena RIKYJE. Toliau krapštysimės su 30-mečiu karu. Be to, šiandien laukiame atvykstant naujo Warlord Games siuntinio, kuriame - WWII Operation Squad taisyklės ir 30-mečio karo švedų kavalerija. "Švedų kavalerija" - gal ne visai tinkamas apibūdinimas, nes ją galima surinkti kaip švedus arba suomius ("Hakkaa päälle" aka "Cut them down!" :D) ar net vokiškuosius protestantus.
Edited magyar 2011-04-12 07:14