Thread view
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
Kompromisai
Batma
Beskaitant Privateer Press insiderį, akys užkliuvo už tokios pastraipos:

There are two pieces of advice I’ve received about painting since I joined the crew at Privateer that I have never forgotten. The first was from studio director Ron Kruzie who told me, “I never paint my gaming models like a studio piece. One is for playing and one is for showing. The worst thing a person can do is mix those two things up.”


Prisiminus krūvas nenuspalvotų Hordes modelių namie (o kai kurie net nesurinkti). O jei dar pakapsčius giliau iki Warhammer fantasy modelių, Wh40k modelių, confrontation ir visokių misc modelių.. Kilo mintis, gal aš irgi sau iškeliu per aukštus reikalavimus, ir po to nenuspalvoti modeliai kaupiasi greičiau nei aš juos sugebu spalvoti.
Gal reikėtų pradėti daryti kažkokius kompromisus?

Šiuo metu ant painting table guli Dire Troll Bomberis, ir va jau neaišku kiek laiko aš bandau layerinti jo odą kad gražiai pereitų spalvos (labai jau lėtai juda šis procesas), gal reikėjo spjauti į tai ir paprasčiausiai dry brushinti? Need some guidance!
danis2005
Dry brush it! Aš šitą dalyką taip abuse'inu ant "fleshy" miniatiūrų, o atrodo visai gerai. Žinoma nebus tada kuo girtis, bet oh well
WhiteDragon
Labai teisinga citata. Žaidimam dažyti reikia tabletop standartu. Gaila nebus kai dažus numuši, o atrodys vistiek gerai, juk niekas iš 10Cm i juos nežiūri
Necrontyr
Man pačiam toks klausimas irgi nekartą iškilo. Šiaip esu nusistatęs tokį dalyką, kad nudažius modelio detalumas ir grožis nebūtų sugadintas. Be abejo, man tai irgi kiša koją, tačiau žinodamas savo būdą ir tempą, pykstu pats ant savęs, o ne savo nusistatymo. Tiesiog, manau, jei nori kažko pasiekti, tai tiesiog reikia skirti daugiau laiko.
Jei tikslas yra tiesiog nudažyti visas miniatiūras, tai tada kenčia kokybė, ir atvirkščiai.