Thread view
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
Nuorodos link terrein'o
Ainis
Cia radau puikiu dalykeliu :).Viskas ko reikia tavo hobbiui.Yra puikiu terreino pavyzdziu (aisku atstampuotu,bet vistiek atrodo l.gerai).
http://shop.gamesnstuff.com/index.php?main_page=index&cPath=233_120
Man kazkodel labai patiko sis puslapelis :).Cia yra ir rackham'o produkcijos ir gamesworkshop'o ir dar neaisku ko,tai turetu tikt visiems
Edited Ainis 2007-09-21 15:42
WAAAGH!!!
Necrontyr
www.terragenesis.co.uk didziasias terrain'o gaminimo puslapiukas koki tik teko rasti. ...ir pats geriausias :). Patariu apsilankyti jo forume, nes ten daugybe patarimu ir nuorodu.
Dar vienas visai nieko puslapiukas www.terrainthralls.com, neblogi step-by-step tutorial'ai pradedatiesiems, patyrusiems ir profams.
Edited Necrontyr 2007-09-25 07:15
Kewliukas
pradejau igyvendinti stalo ideja. 6x4pedu stalas susidarys is sesiu 2x2 kvadratu, kiekviena is kvadratu galima deti bet kurioj vietoj ir sukinti 360 laipsniuna praktiskai map'o galimybes yra n plius suknejimas ir teraino keitimas. galima zaisti kieviena karta ant skirtingo mapo? ka galvojate? kritika? kad tai igivendinti sunku ir pats zinau :). bus upe kuri 'tekes' per 3 sektorius (intakai ir istakos per sonines briaunos cenrus)ir kiekvienam 2x2 kvadrate bus po maza uzelkejuse vieta ties sonines briaunos centru kad sukinejant kvadratus upe nepereitu i pastata ar miska. kolkas tiek
Edited Kewliukas 2007-10-07 01:11
Beggining Of The End
Saulius
Neverta pastangu. Geriau daryk aukstos kokybes stala su labai pragalvotu landsaftu. Padarius landsafta labai grazu ir nejudama, plius logiska visu moduliu(miskas, upe, pastatai, tvoros, kalvos ir t.t.) isdestyma, bus efektas labai geras ir ilgalaikis. O as nelabai tikiu, kad is 6 kvadratu galima bus padaryti labai kokybiskai besikeicianti zemelapi. Upe vistiek tures buti nejudama, o tie like trys esmes nekeis. Jei jau daryti, tai 1x1 is 24 kvadratu, bet vel cia labai daug darbo, o rezultatas bus turbut ne toks ispudingas, per ta laika turbut padarytum kitus 4 stalus, kurie butu ne ka prasciau ir dar geriau.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
Kronas
Na, ne visi turi galimybes namie laikyti pilna 6x4 stala su landsaftu, tad stalas is 6 daliu, manau yra neblogas daiktas. Kadangi pats vietos nelabai turiu, tai nusipirkau ta "zoles kilima" ir zaisdamas namie ant jo padelioju ivairiu terraino elementu.

P.S. Nepatingekit ir sukurkit nauja tema tam, nes nelabai pataiket i temos pavadinima
Edited Kronas 2007-10-07 08:14
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Ainis
Savo nuomone pasakysiu, tik, kad tai galeciau tai padaryti man reikia PAMATYTI ideja.Gali ka nors parodyt (brezinuka ar dar ka...).O siaip neklausyk Sauliaus, ideja gera (na Sauliaus tai pat ).
WAAAGH!!!
Kewliukas
To Saulius: del vietos negaliu daryti 6x4 o 2x2 *6 butu labai taupu, upe irgi judes ir gales sukinetis na jei tas tris dalis isdelioti kampuose stalo tai gausis jau ne upe o 3 balos ;).

to Hobitas atsiusiu reikia tik i PC perkelti.
to Kronas; bus padaryta
Beggining Of The End
Necrontyr
As namie irgi vykdau modular terrain projektuka. Kol kas produkcijoj 6 lygios 50x50 cm plokstes. Po to ketinu padaryti upe is 4 ploksciu, ezera is vienos plokstes ir dideli nuozulnu kalna is 2 arba net 4 ploksciu. Gerumas tame tas, kad kiekviena syki zaisdamas gali pasidaryti kitoki musio lauka.
Darius
katik pabaigiau daryti is gipso bnkery pictures soon.
Kewliukas
ir as pabaigiau bunkeri is popieriaus kolkas laukia dazymo
Beggining Of The End
Darius
stai mano bunkeris

http://i220.photobucket.com/albums/dd268/DariusKet/PA091132.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd268/DariusKet/PA091134.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd268/DariusKet/PA091135.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd268/DariusKet/PA091137.jpg
Edited Buda 2008-03-06 07:07
Ainis
Not baaad.Nudazius warhammer 40000(ar kiek ten nuliu) tiks neblogai.Waaagh!!! zenklas geras
WAAAGH!!!
Darius
kaip manot kokiom spalvom man jy nudazyti
Grahg the Elfmuncher
Dariau, naudok url tagus... Nes užkniso visus nuorodas iš tavo pranešimų copypaste'inti...

P.S. Jei nežinai rašosi taip:

[*url]http://i220.photobucket.com/albums/dd268/DariusKet/PA091132.jpg[*/url]
Be žaigždučių atrodo šitaip:
http://i220.photobucket.com/albums/dd268/DariusKet/PA091132.jpg
Edited Grahg the Elfmuncher 2007-12-20 21:44
Ainis
Tamsiom :).Standartinis pasirinkimas butu tamsiai pilka, dar manau galima padaryti kamuflezini, ar tamsiai zalia, bet viskas priklauso nuo likusios aplinkos ir armijos.
WAAAGH!!!
Darius
cia ziaurei kietas dalykas rukas ant terraino http://www.ironhands.com/mord4.htm
Ainis
Ale žmogelis tai pavaro.Ir ne vien apie rūką ar gaisrus kalbant, ten jo gamintas dworfu miestelis http://www.ironhands.com/mordsnow.htm atrodo nerealiai:sniegutis , akmenukai, grindinys, iškabos...Dworfai
WAAAGH!!!
Taskas
na jus ten prakalbot apie terraino kompaktishkuma, atsimenu kai kaune klube loshdavom Warhammer 40k, ir anarchija arena mes naudodavom 25x25cm ir turejom kazkur apie 20 tokiu lenteliu su terrain, nuobunkeriu iki kalnu ir upiu miskeliu. prie progos nufotkinsiu, ir imesiu. aisku visas tas 25x25 lenteles dedavom ant big board
Darius
www.hirstarts.com cia gera svetaine nueikit y tips and tricks rasit pilna gerio!
Darius
n amn atsirado galimybes tureti nuosava stala namie ir net didesny negu 6x4 kadangi rusi atsirado nenaudojama patalpa nurioje tikrai tilptu 3 6x4 stalai ar net daugiau.Gal kokiu ideju duotumet?