Thread view
WarGames » Appendix » Offtopic
Nebereikia?Neišmesk!Atiduok! Dovanok
varnas
Sveiki,

jau greitai dienos sviesa isvys vienas is mano projektuku kurio labai laukiau norejau ir tikejaus kad jis bus padarytas. Jau senai ramybes neduodavo man tokie vaizdai kai zmones ismetineja daiktus kuriu jiems nereikia, bet daiktas dar gali buti naudojamas kitu. Taigi po ilgo ieskojimo kas man pades igyvendinti ideja pagaliau finishas jau cia pat.

www.nereikalingi.lt

Laukiu jusu kritikos ir atisliepimu. Man tai labai svarbu. Gal ir jums ideja patiks ir ja palaikysite.

Info neinant i puslapi:

„Saugok brangiausią širdies turtą-gerumą. Išmok duoti be dvejonių, prarasti be liūdesio, imti be godulio“
Žorž sand

Jums turbūt gerai žinoma situacija, kai prie šiukšlių konteinerių stovi šaldytuvas, klozetas, spintos ar lovos. Dažnai tokie daiktai būna dar visai neblogos būklės, ir dar galėtų būti naudojami kitų žmonių, kuriems šių daiktų labai reikia, tačiau dėl vienokių ar kitokių priežasčių neturi galimybės jų isigyti...

Žmonės gan dažnai turi visokių jiems nereikalingų daiktų, tačiau juos išmeta kaip elementarią šiukšlę.... Dažniausiai taip nutinka todėl, kad nors ir labai norime būti geri, ir, galbūt, mums nereikalingus daiktus kam nors mielai dovanotume, mes paprasčiausiai tingime ar neturime laiko ieškoti kur ir kam jį „įteikti“, kur ir kam tas daiktas galėtų būti pati laukiamiausia dovana.

Visgi, esu tikras, kad pirmiausia „šukuojame“ savo pažįstamų ratą ir ieškome kam šis daiktas galėtų būti reikalingas, mąstome apie tai, kad kažkam galime padaryti gerą darbą – atiduoti, dovanoti... Juk taip gera lieka širdyje, kai gali duoti paprašytas, bet dar smagiau duoti neprašomam, pačiam susipratus, ar ne?

Jei užmestume akį į paramos statistiką Lietuvoje, tai ji tikrai nenudžiugintų. Lietuvoje paramą kada nors yra davę vos 12 procentų gyventojų...
Pamastėme, kad, galbūt, šie rodikliai ženkliai kiltų į viršų, jei žmonės turėtų lengvesnį būdą pranešti apie savo atiduodamus daiktus, dovanojamus gyvūnus ir pan.

Taigi, taip gimė šio puslapio idėja... „Nebereikia?Neišmesk!Atiduok! Dovanok!“


Jei norite atiduoti, dovanoti kitiems, kurie su džiaugsmu juos priims, prašome tiesiog įdėti skelbimą. Čia, tai pat galite ir prašyti to, ko Jums tikrai labai reikia, tikime, kad atsiras žmogus kuris norės Jums „įteikti“ dovaną!

Visi skelbimai šiame tinklapyje yra NEMOKAMI. Visi skelbimai yra atidžiai tikrinami www.nereikalingi.lt komandos, todėl prašome neskelbti, jei norite gauti už juos atlygį ar tiesiog paišdykauti.

Skelbimą įdėti paprasta, tai nieko nekainuoja, tik trupinėlį Jūsų laiko ir geranoriškumo
Linkime Jums sėkmės dovanojant ir gaunant gerumą!
DĖKOJAME!

www.nereikalingi.lt Komanda
Edited varnas 2011-11-09 15:33
Hmmmmmm