Thread view
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
Painting Challenge
Batma
Taigi, kai jau tiek daug žmonių pažymėjo kad norėtų sudalyvauti painting challenge, manyčiau reikia užvesti kažkokią diskusiją.

Su salyga kad kažkas žymėjęs nežino kas yra painting challenge, tai yra grupinis motyvacinis figūrėlių tepliojimas su numatytais terminais ir viešu gėdinimu neįvykdžius plano B)

Taigi, šiuo metu reikėtų apmastyti porą punktų apie dalyvavimą ir terminus:
a. mes norime kas kažkiek laiko rinktis sutartoje vietoje (Rikyje?) ir daryti grupinį spalvojimą
b. kiekvienas gali spalvoti namie, bet reikia į forumo temą supostinti paveiksliukus su galutiniu produktu
c. kažkoks kitoks variantas?

a. viena figūrėlė į savaitę?
b. į dvi savaites?
c. something else?

Gal kažkaip kitaip skaičiuoti spalvojimą? (kai neaišku kas ten per žmonės balsavo, tai neaišku ir ar vienos figūrėlės skaičiavimas turi prasmę)
Gunchik
Planuoju dalyvauti ti mano nuomonė būtų tokia:

Grupinį spalvojimą daryti galima (tai gali paskatinti dalyvauti daugiau žmonių) bet neprivaloma. Nes aš tikrai nedalyvausiu.
Dar vienas variantas - nešti jau nudažytas miniatiuras į Rikį kad Egidijus jas fotkintų. Tada nereikia pačiam nieko niekur kelti, nu ir kažkiek objektivumo papildomai atsiranda, kai miniatiuros yra fotkinamos su tuo pačiu fotoaparatu prie to paties apšvietimo. Nors speju kad čia ne visiems tinka tai gali buti just kaip papildoma opcija.

Del terminų - manau geriausia kad būtų vieną figurėlę į savaitę ir dar viena savaitė papildoma kiekvienam dalyviui (na buna gi įvairių nenumatytų aplinkybių kai reikia į komandiruotę važiuoti, etc.).
Batma
Manyčiau čia per daug darbo būtų užkrauta ant Egidijaus. Kitas dalykas tai kad to objektyvumo nelabai ir reikia, čia ne konkursas, tai nelabai svarbu ar vienodas apšvietimas, backgroundas ir post processing softas.

Galima panaudoti get-out-of-painting-free kortelių atitikmenį. T.y. turi porą kortelių, kurios tau leidžia pora savaičių slackinti, bet po to kitą savaitę nuspalvojus dvi figūrėles, tu kortelę atgauni.
Paralius
Mano nuomone galima daryti kažką panašaus, kas vyko susibėgus į spalvojimo konkursus, tik įtraukti virtualią erdvę. Pvz. kartą per mėnesį (manau jog tokio intervalo pakanka) visi norintys susibėga ir kolektyviai sėdi Rikyje prie stalų su teptukais. Negalintys ar neturintys galimybių tam, turi papildomą savaitę po renginio namie, per kurią nudažo savo miniatiūrą. Sudedam nuotraukas į mėnesio renginiui skirtą postą, kas iš Rikio vakaro, kas iš namų dirbtuvių ir išrenkam Batmą nugalėtoju Kadangi meduolis visada labiau skatina kažko imtis, tai dažymo konklurso dalyviai susimeta po porą litų ir laimėtojui tenka tarkim bankė dažų ar panašus mažmožis.
AKu
Na is Kauno puses i grupinius spalvojimus neatvyktume turbut is esmes esu mates internete kad duoda point uz miniatiuru dydi. t.y. smallbase (25/20 apvali ar kvadratine) 1pt, standartas ar muzikantas tokio dydzio 1.5pt. toliau 40apvali ar kvadratine 2pt, 50 nepamenudabar man rodos 3pt WHFB chariotas/monstras 4pt ir visi milzinai po 5/6pt. taip ziuri kas daugiausiai nuspalvojo o pledge ivairus buna ir kiekvienas sau tiksla issikelia siaip. ar kazkoki tasku kieki nudazyt, ar pagal zaidimo taskus kieki ir t.t. bet kazkoki minimum manaureiktu ikelti kad nebutu kad uzsireginu bet nieko nedarau :/
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
Necrontyr
Aš pasirašyčiau vienadieniams painting challenge'ams, nes ilgesniems net ir labai norėdamas laiko tikrai negalėčiau skirti. Anąsyk vykes blitz painting turnyras (kuriame labai gaila negalėjau sudalyvauti), manau, būtų geras pavyzdys.
Be to, labai naudinga būtų kartą savaitėje organizuoti laisvus kolektyvinius dažymo vakarus.
WhiteDragon
Visų pirmą tai ne turnyras, o stimulas. Meduolių nenoriu, noriu dažyt su motivacija. Grupinius pasisėdėjimus užskaitau kaip užklasinę veiklą. Viskas simple dažom fotkinam postinam. Mėgčiau labiau ištemptą grafiką, like 1 mini in 2 weeks, tiktų ir 1 in 1.
Luxis
Balsavau "už", bet... grafiko tikrai nesigaus, nes numatomi darbo ir kitų hobių protrūkiai iki 2 mėn, per kurios tikrai nieko nesuklijuosiu ir nenudažysiu. Pasirašau po "Viskas simple dažom fotkinam postinam". Jei viskas klostys idealiai prisižadu per metus nudažyti 50 "vienetų", laikant infanteriją už 1, large-bistus už 2 ir monstrus už 3. Idealai nepasiekiami, todėl galima pradėt švilpti po reklaminės pauzės.
null
Graži iniciatyva, pritariu ir palaikau. 1-2 modeliai per mėnesį, ne daugiau. Online display su periodiniais bendrais padažymais (kokį kartą- du per mėnesį).

Patiko Walgio idėja dėl taškų. Taip pat kiekvieną mėnesį galima būtų rinkti geriausius darbus balsuojant.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Marius
gal pagaliau ka nors is savo zaisliuku nudazysiu....
Necrontyr
Man kilo viena mintis, dėl vertinimo. Ką jei kiekvienas dalyvaujantis painting challenge sudeda savo modelius į CMON ir pagal tą įvertinimą renkam nugalėtoją? Manyčiau bus platesnis ir objektyvesnis vertinimas. O taip pat bus galima pamatyti savo vietą pasaulyje :).
Batma
Jezus marija.. dar to betrūko, kad savo baisybes į cmon dėčiau. Man tai būtų demotyvatorius
Necrontyr
Batma parašė:

Jezus marija.. dar to betrūko, kad savo baisybes į cmon dėčiau. Man tai būtų demotyvatorius


Sakyčiau nuvertini save :). Ten sukiša tikrai didesnių baisybių :). Be to, CMON'as būtų geras spyris į užpakalį labiau pasistengti.
Paralius
Naaaa, aš savo miniatiūras visas dažau TT quality ir neketinu to keisti. O tokių tikrai nėra ko dėti į CMONą. Ir manau, kad tikrai ne vienas aš toks dažytojas. Dažymas turėtų būti "kolektyvinis motivacinis" o ne pabaisingų kriterijų konkursas.

Dėl rinkimų, va ėmė WD, pakūrė pollą savaitei ir išsirinkom nugalėtoją. Easy cheezy.

Jamam, darom, žiūrim kas gausis. Iki vasario 1d spalvojam, dedam nuotrauką suklijuoto ir max su primeriu ir jau gatavo. Kas nors ims ir sukurs tam skirta tema. Iki deadlaino susiorganizuojam 1-2 pasidažymus Rikyje gyvai tiems, kam liūdna dažyti namie. Berods gi vyksta kažkokie panašūs teminiai vakarai, tai tereikia ateiti į juos. Deadlaino dieną WD užkuria apklausą savaitei. Vasario 8d. skelbiam nugalėtoją, gausiai plojam, ir skelbiam kovo 1d naujo contesto deadlainu.

Jei eigoje visi pridažys vežimą miniatiūrų, sugalvosim kaip įtraukti kiekybinę sistemą, jei netiks apklausos vertinimai, sugalvosim kokią nors komisiją, gyvą susibėgimą, ar kitokį briedą, jei kils klausimų dėl chaltūrinimų, įtrauksim trečią nuotrauką, kur nusifotkinsim patys su ranka ant biblijos. TY visus iškilusius klausimus spręsim eigoje arba kitame conteste.

Jamam?
Luxis
Suklijuotu tikrai nedesiu, nes tokiu paskutiniu metu labai mazai buna. Dazniausiai dazymas prasideda nuo

Beje, butent sis besti dabar laukia sausesniu oru kad butu uzbaigta baze, ir tai bus mano pirmas darbas siemet.
Batma
velnionestasirpamestas parašė:
Jamam?

Ale gal ir gerai sakai, nėr čia ko persistengti mąstant
Kuriam temą sausiui, postinam todo listą ir mėnesio gale baigtus produktus (hopefully)