Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
Darklands: a World of War
Praetor
Dar vienas kikstarteris Konkrečių taisyklių kol kas nematyti, tačiau miniatiūrių skulptas tai bent jau man nerealus :win:

http://www.kickstarter.com/projects/mierceminiatures/darklands-a-world-of-war?ref=category
Warmachine (Khador)
Malifaux (Rasputina)
Luxis
Ir iš karto pastaba norintiems "padėti" -

Mierce Miniatures buvo atskirti nuo Maelstrom Games 2012 metais kai tik paaiškėjo, kad Maelstrom-ui gresia bankrotas. Maelstrom Games savininkas Rob Lane priiminėjo pinigus ir užsakimus kol jo veikla nebuvo sustabdyta per teismą, palikdamas kelis šimtus savo klientų be užsakytų prekių ir be pinigų. Kaip spėjama oficiali šio bankroto pabaiga bus šį pavasari, kai Anglijoje užsibaigs 2012 pajamų ir mokesčių metai.

Dalis klientų sugebėjo atgauti dalį savo lėšų per bankų arba PayPal draudimo schemas. Kickstarter tokių apsaugų neturi, todėl šį kartą rekomenduoju pagalvoti rimčiau, negu "kaip visada" - Rob Lane ir kiti Maelstrom Games veikėjai vis dar valdo Mierce Miniatures, o Kickstarter baigsis dar iki bankroto bylos svarstymo.
Praetor
Dėkui už pastebėjimą.
Tačiau tuomet klausimas - jei Mierce Miniatures, kaip pats sakai, buvo atskirta nuo Maelstrom Games, tai pirmajai bankroto procedūra nėra taikoma, ir ši kompanija savo turtu neatsako Maelstrom Games kreditorių reikalavimams. Taip bent jau turėtų būti.
Žinoma, tas faktas, kad Mierce valdo tie patys savininkai pasitikėjimo kompanija neprideda, ypač UK, kur geras firmos vardas dar šį tą reiškia...

P.S. O vat miniatiūros vistiek nerealiai gražios Kaip ir sūris pelėkautuose...
Warmachine (Khador)
Malifaux (Rasputina)
Luxis
Taip, ten yra vienas toks slidus dalykas...

2012m. pavasario pabaigoje buvo padarytas auditorinis įvertinimas, kuris pasakė - "Banelegions + Banebeasts IP ir turtas kainuoja 136 k. svarų". Rob Lane, kaip Mierce Miniatures savininkas, sugebėjo sumokėti Rob Lane kaip Maelstrom Games savininkui (taip taip, pats sau) 136 k. svarų, ir nupirkti Bane-whatever iš Maelstromo į Mierce. Ypatingai įdomus yra tas faktas, kad tuo metų Rob Lane jau buvo skolingas teikėjams mažiausiai 200 k. svarų. Po to prasidėjo visą vasarą trūkės Maelstrom išpardavimas, kuris nieko neišsaugojo, bet iššvaiste pakankamai kad palikti kreditorius su tuščiom rankom.

Čia ir slypi problema. Jeigu paaiškės, kad Rob Lane sąmoningai bandė paslėpti turtą nuo kreditorių, tas "sandoris" gali būti nutrauktas atbulinė data.

Na ir šiap smulkmena - Mierce parduoda savo miniatiuras iš nuosavos e-parduotuvės su 10 proc "nuolaidą". Kitiems jie parduoda urmu su api 25-30 proc "nuolaida", ir Europos parduotuvės (pavadinsim juos LB ir BB...) jau pyksta kad dėl šio staigaus Kickstarterio su 30-40 proc nuolaidą jų įsigytas grožis nebus išparduotas iki metų pabaigos.
magyar
Jo, aš irgi paatrinčiau Luxiui dėl to, jog čia reikėtų paissaugoti su investicijomis į tokį Kickstarterį. Nežinau kaip ten dėl bankroto iškėlimo Maelstromui. Jeigu jis ir iškeltas, tai iškelti turėjo naujieji savininkai - Waylandai. Jie dar prieš kelis mėnesius išpirko Maelstromo skolą iš kreditoriaus ir pareikalavo ją grąžinti per 5 dienas. Kadangi, savaime aišku, reikalavimas nebuvo įvykdytas, įmonė perėjo jų valdžion. Be abejo, buvęs Maelstromų savininkas to laukė ir dar anksčiau pasirūpino atskirti vertingiausias nuosavybės dalis - Mierce Miniatures ir brick-and-mortar store kažkur UK.


Luxis
Na, kas ir ką spėjo gauti šį kartą? Nes

magyar parašė:
... ir brick-and-mortar store kažkur UK.

jau yra reikalaujamas kreditorių.
:err:
Praetor
Kadangi pagal kikstarterio sąlygas pirmieji miniatiūrų starteriai buvo numatyti klientams išsiųsti balandį (kuris dar nė neįpusėjo), paskutiniai (čia priklausė nuo factiono) - 2013 rugsėjo mėn., kai kurios atskiros miniatiūros - berods net lapkričio mėn., kaži ar kas nors ką nors GALĖJO gauti anksčiau?
Pagyvensim - pamatysim, kaip toliau reikalai klostysis MM.
Warmachine (Khador)
Malifaux (Rasputina)
Luxis
Na, nekurie atsargus, rinkusios iš jau egzistuojančių modelių, džiaugiasi, kad bent puse jau gavo...
Kol kas iš teismo nieko rimto negirdėti, laukiama pirmadienio.