Thread view
WarGames » Svetainės reikalai » Wargames.lt
Pamastymai saito upgreidinimo linkme
disterminator
blackfishas parašė:

man asmeniškai lengviau skaityti juodą (pilką) tekstą šviesiame fone. gal kartais ir susipainioja tie parašai su tekstu,ypač kai kolegos prirašo pusę puslapio citatų, bet netrukdo totaliai.


Tai kaip suprantu, jei susipainioja, tai ir trukdo...:Fpoker: Siaip as kazko neturiu pries tuos parasus, sakau, kad gerai, kad jie yra ir ju reikia. Tik manau tikrai netrukdys ne vienam ir bus tik geriau, jai parasas kazkaip labiau skirsis nuo rasomo teksto...
blackfishas
nežinojau kur sukišti pagalvojimą, tad sukišau čia. feisbuke nėra wargames.lt. nzn ar to reikia, bet gal pakalbėkim šiuo klausimu? registracija į "eventus", apklausos, dalinimasis info ir t.t. ir pnš. spėju,kad ne visi čia tūnantys geekai turi FB accountus, bet gal?
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Paralius
Hehe, ir taip pusgyvis forumas numirs dar labiau. Bet gal taip jam ir reikia?
Marukas
Quote by velnionestasirpamestas
Hehe, ir taip pusgyvis forumas numirs dar labiau. Bet gal taip jam ir reikia?


Cia geras pastebejimas, bet gal FB butu lengviau ir paprasciau bendrauti? ir plius viskas nebutu taip uzdara?
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Kronas
Bėda ta, kad FBfobikai tada praras visai galimybę bendrauti su bendrabepročiais. Kai kur jau didžioji dalis bendravimo vyksta FB grupėse, tad forumai - galimybė pasidalinti mintimis su tokiais žmonėm.
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
TerTer
Nu manau kad FB tikrai nera reikalingas. Dabar yra atskiros temos, visi kur nori postina ir pan. Registruoja zaidimus ir pan. Kuo FB jum sitoje vietoje geriau? Tipo sunku cia susitarti suzaisti? Tipo i eventus registruotis cia blogai?

Ir niekas cia nera uzdara tiek
Viskas prasideda nuo idėjos!

Warmachine/Hordes: Cygnar
Flames of War: Germans
X-Wing: Rebels
TerTer
Quote by Kronas
Bėda ta, kad FBfobikai tada praras visai galimybę bendrauti su bendrabepročiais. Kai kur jau didžioji dalis bendravimo vyksta FB grupėse, tad forumai - galimybė pasidalinti mintimis su tokiais žmonėm.


Nu cia perdeta manau jau
FB grupe ok kai pvz vyksta vienos sistemos bendravimas manau, cia kai daug sistemu, FB viena grupe nemanau kad gerai
Viskas prasideda nuo idėjos!

Warmachine/Hordes: Cygnar
Flames of War: Germans
X-Wing: Rebels
Paralius
Bijau, kad neperdėta. Aš pvz net neįsivaizduoju kas X-Wingo FB grupėje dedasi, o čia infos gana sausai ir tik koncentruotos nukrenta.
AKu
Yra tokiu kurie nenaudoja FB is principo, nes gi jis nenaudingas ir ten gi tik zaidimus durnus zaidi, bet kad galima normalei ji naudot jie sito nezino
Forumas yra gan gerai, nemanau kad perejus i FB pageres dalykai o manau kad atvirksciai tik suprastes, ko tikrai nereik
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
Paralius
AKu, labai gali būti, kiekvienas turi savų priežasčių naudoti, arba nenaudoti FB. Jei jau kalbama apie kažkokį bendruomenės augimą, tai išėjimas į FB sumažintų pasiekiamų žmonių kiekį ir tiek.
Batma
FB yra šūdas, kur tu turi mokėti pinigus už tai, kad tavo žinutę matytų tie, kam tai gali būti įdomu, bet mes čia ne apie tai.

Gal ir galima būtų sukurti FB puslapį, bet koks pointas? Dubliuota info čia nebent būtų įdomi artimiems užsieniečiams, jei jie naudotų FB ir followintų wargames.lt.
Jei kurti ten eventus, tai žmones kurie pažymėjo kad eis, skaičiuoti kaip ateisiančius žaidėjus ir pridėti prie tų kur užsiregistravo forume?
Jei tu naudoji forumą, tai koks pointas matyti tą pačia info facebooke? Nebent yra tokių žmonių, kurie naudoja FB, bet nenaudoja forumo.
blackfishas
chill, dudes. niekas nevercia nieko daryti. klausimas grynai is smalsumo. facebooko pranasumas yra puikus "share" mechanizmas. dabar noredamas kazka parodyti duodu nuorodas i foruma. keletas zmoniu (modelistai kurie potencialiai zaistu kazka) jau yra pasake, kad po foruma tikrai nesiknis. nu ir gerai. ok. tada duodu nuoroda i "kauliukai.lt" bloga ir buna dziaugsmo suksniai. FB yra visu pirma irankis (ir labai galingas jei moki teisingai naudoti), o ne pinigu melzykla. Batma, klysti sakydamas, kad norint kazka pasiekti reikia merkti litus (eurus, tugrikus). tiesiog reikia kokybisko ir patrauklaus turinio. is kitos puses yra pavyzdys su fantastika.lt. ten wall of shit. mazdaug musu "offtopic" ir "kickstarter naujienos" skilciu misinys. turint toki dalyka reiketu atsakingumo, o ne kaciuku su lightsabre'ais postinimo. teisingai keliant postus netgi veikia searchas ir kategorijos.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Batma
Jei tu turi puslapį ir krūva chebros followina tave, tai papostinus naujieną jis atsiranda tik daliai respondentų ant sienos, ir tik jei jie palikina, atsiranda kitiems, ir t.t. kol dauguma mato tavo naujieną kaip afigieną dalyką, kurį reikia matyti.
Jei nori tai apeiti, tu moki pinigus FB kad "papushintų" naujieną daugiau žmonių. Sorry, thats how facebook works.
Čia eina kalba aišku apie didelę masę žmonių, ne apie varlinuką

Sorry, bet žmonės kurių atmazas yra kad po forumą nesiknis nelabai tikėtina kad ir hobiu užsiiminės: "OMG! ČIA DAR IR NUSISPALVOTI PAČIAM REIKIA?!? KAS PER ŠŪDAS!111"
Keista kaip jiems užtenka kantrybės modelizmu užsiiminėti. No offence intended.
Edited Batma 2015-10-29 10:15
AKu
Nu jo jeigu tingi po foruma lindinet tai cia jau naujas pizonumo lygis
Neisivaizduoju wargamingo be forume vienoje ar kitoje vietoje. FB tikrai jokiais budais neatstos forumo.
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
blackfishas
as dirbu su feisbuku. kasdien. wargames.lt naujienu nereikia pushinti. koks tikslas? mano tikslas yra paprastas zmoniu kurie neturi su tuo nieko bendro pasiekiamumas. aktualiu/idomiu naujienu postinimas ir sharinimas (o jei dar foloweriai per save pasherintu...). iliskit i paprasto zmogaus kaili. duodu nuroda i foruma. ateina. ir? vienas paveiksliukas? paspaudo ant temu? ir?
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
TerTer
Aij nzn, cia jau kazka issidirbinet norit, kad ale po foruma paieskoti yra sunku ir nepatogu. Jau ne seno forumu pilna, visi naudojas ir problemos nemato paieskoti jame. Forume tikrai patogiau kazka ieskoti ir atskirti temas.
Zmogaus pasakymas, po foruma nesiknisiu, sorry, bet cia tiesiog atmazas, kad nieko nedaryt. Atsiras zmoniu tada kurie sakys, sorry bet po FB nesiknisiu ir neieskosiu senu postu.

Jei nori FB kazka sharinti prasom, bet manau dabar forume tikrai patogiau nei FB, FB gali bandyti bendra info postinti jei nori ir linkinti i wargames.lt for more info
Viskas prasideda nuo idėjos!

Warmachine/Hordes: Cygnar
Flames of War: Germans
X-Wing: Rebels
Batma
Viskas ok, jei kažkas nori tuo užsiimti, niekas gi nedraudžia. T.y. postinti naujienas ten, relinkinti, promotinti, etc
Aš kai neturiu FB ir artimiausiu metu neplanuoju pradėti naudoti, tai nelabai galiu šitoje vietoje padėti, nebent reikės kažkokios pagalbos iš techninės pusės forume.
Luxis
Ne (nerimtai), geriau jau kaip dabar visur madinga daryti - padaryti login į forumą be registracijos, su išorinėmis kredentials. Feisbuko, Linkedo, Laivdžornalo, SEB...

Batma
Šitai gal ir galima padaryti jei yra poreikis
Gobbitas
Vis neprisiruošdavau iškelti šito klausimo, bet pagaliau prisiruošiau Kas man labai kliūna už akių, kiekvienąkart skaitant forumo žinutes, yra tai, jog viskas labai suspausta, nors laisvos erdvės – daugiau nei pakankamai.



Mano pasiūlymas: 1. Padidinti tuščią erdvę (paddingą) aplink tekstą, kad jis nebūtų taip prisiplojęs prie kraštų. 2. Papildomai kiek padidinti tarpą tarp pranešimo teksto ir parašo, nes dabar juos labai suplaka į vieną krūvą, kai realiai tai yra du atskiri, vienas su kitu nesusiję teksto blokai.
X-Wing – Galactic Empire.