Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Malifaux
Malifaux 2nd edition (!)
null
Suprantu taip, kad monstrai dažniausiai vienas kito negąsdina. Viskas paprasta: prie savybės Terrifying skliaustuose būna nurodyta, ką ji veikia (pvz. living). Jei kitas montras neatitinka charakteristikos, tai jo horroras ir neveikia.

Bet kai kurie monstrai - Tedis, Chompy Bits turi Terrifying (All) ir gąsdina visus. Tai, kaip suprantu, jeigu jie susitiktų priešingose pusėse, vienas nuo kito krūpčiotų Va čia tai linkmsybės būtų!
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Praetor
Gal kas gali trumpai paaiškinti, kuo skiriasi Arsenal box'ai wave 1 nuo wave 2? Ačiū.
Edited Praetor 2014-10-29 22:13
Warmachine (Khador)
Malifaux (Rasputina)
blackfishas
pirmas arsenal boxas savyje netalpina visų unitų. tarkim pirmame Guild boxe nebuvo hoffmano ir dar kažko. antrame jau yra.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
null
Taip, "Malifaux" modeliai buvo leidžiami bangomis. Iš esmės tai "Wave 1" kaladėje yra kortelės tų modelių, kurie buvo pagrindinėje taisyklių knygoje. "Wave 2" - tų, kurie pasirodė papildymuose "Rising Powers" ir "Twisting Fates".
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Praetor
Ačiū už paaiškinimą, bet noriu dar pasitikslinti.
Iš to, ką pasakė null: tarkim, jei Arsenal box wave1 turinys - "x", tai Arsenal box wave2 turinys yra "y" ar "x+y"? (atsiprašau, kad taip formalizuotai)
Kitas klausimas: jei, mano visos miniatiūros (ir jų kortos) yra iš M1, kaip kortas atnaujinti iki M2? Ar yra koks nors kortų atnaujinimo rinkinys? Iki šiol galvojau, kad tokią funkciją atlieka Arsenal box'ai, bet dabar aš jau nesu tuo tikras
Edited Praetor 2014-10-30 20:04
Warmachine (Khador)
Malifaux (Rasputina)
null
Tai arsenal boxai ir yra kortos su atnaujintais modelių statsais. Plius upgrades, kuriuos galima papildomai imti. Pakanka įsigyti arsenal boxą (statsų kortų kaladę), ir galima sakyti, kad tavo gauja atnaujinta pagal antrą ediciją. Dėl šventos ramybės, siūlau imti abu wave'us - 10 svarų ir esi "good to go", turėsi statsų korteles visiems tos frakcijos iki šiol išleistiems modeliams.

Wave 1 yra X. Wave 2 yra Y, kortos nesikartoja. Tik, pvz., mano Rasputinos didžioji dalis gaujos (pati Rasputina, Ice gaminai ir golemas, December Acolyte) yra wave 1, о Blessed of December, Snow Storm, Silent One - wave 2. Tai pirkau abi kalades.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Praetor
Puiku. Dėkui.
Warmachine (Khador)
Malifaux (Rasputina)
null
Vakar smagiai sužaidėm su Macb3th: Viktorijos Vs Kirai.

Strategija: Turf War (stalo centre markeris, jei ėjimo gale prie jo yra bent du tavo modeliai, gauni 1VP). Schemas pasirinkau Line in the Sand ir Outflank (turėti savo modelių stalo kraštuose žaidimo pabaigoje).

Rezultatas: 6:5 Viktorijų naudai. Rezultatas galėjo dar ir pasikeisti į vieną ar kitą pusę, nes partiją nutraukėm po ketvirto ėjimo (ir po 22 val.)

Pagrindinė mano klaida buvo pernelyg ankstyvas Viktorijų alpha strike, antro ėjimo pradžioje - neatsispyriau pagundai prasišnioti pro susispietusius vaiduoklius (Blood Viktorija mušė, berods, penkias šmėklas) - nors jų nemažai išgalabijo, BV neišgyveno kontratakos. Akivaizdžiai reikia padirbėti su savim ir išmokti atsispirti tokioms pagundoms Ir dar užmiršau pasinaudoti BV savybe, leidžiančia sustiprinti žalos vertimą. Tada nė vienos šmėklos in range, ko gero, nebūtų likę. Pamoka - read your fc%&$ng stat cards again and again.

Iš esmės, buvo labai smagi partija, įtampa išliko iki pat pabaigos. Po kiekvienų kautynių lieku vis labiau patenkintas antra edicija. Laukiu kito oponento ir kitos kovos.

P.S. atsiprašau moderatorių, jei čia truputį offtopicas, bet nesinori kurti temos mūšių ataskaitoms, kol tie mūšiai epizodiškai vyksta.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Macb3th
Antrinu null buvo smagus mūšis ir sakyčiau kad gal ir antra versija yra smagesnė. Yra kur tobulėti ir labai daug bet over all irgi laukiu kito oponento
Everyone who searches for power, without exception, searches for battle. Do you fight in order to become more powerful? Or do you want more power so you can fight?