Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Malifaux
Malifaux KAMPANIJA
Macb3th
Hi, as su Kirai, turiu klausima proxy tai yra toks unitas kurio tu neturi nusipirkes bet galesi naudoti?
Everyone who searches for power, without exception, searches for battle. Do you fight in order to become more powerful? Or do you want more power so you can fight?
blackfishas
Taip. Proxy yra pakaitalas tam ko neturi. pvz vietoje Kirai miniatiūros dedi ant stalo Lady J ir sakai,kad čia Kirai
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Macb3th
O jeigu neturiu atliekamos figuros, galiu kanors kita naudoti kas visai nesusija su malifaux?
Everyone who searches for power, without exception, searches for battle. Do you fight in order to become more powerful? Or do you want more power so you can fight?
blackfishas
visada gali parašyti čia ir kažką sugalvosime. svarbu, kad bazės dydis atitiktų ir dydis +/-.

IR DAR PAMĄ STYMUI. versijoje 2.0 yra vienas krūtas additionas. t.y. line of sight ir coveriai. tobiš imi miniatiūros bazę ir brėži nuo abiejų jos šonų linijas. jei tarp tų linijų priešo bazė dengiama pilnai - jokio coverio. jei ne pilnai - automatiškai priešas gauna coverį. Gal naudojam šitą reikalą kaip "home rule"? man jis žiauriai patinka ta prasme,kad išvengiama krūva bereikalingų ginčų. tiesa nežinau kaip ten su aukščio coveriais yra...
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Bzik
Macb3th, manau tau miniatiūrų galėsim paskolinti.

Dėl coverių - Rules Manual knygutėje, 41 psl. yra labai patogi tam "Ranged Modifiers" lentelė, kuria reikės vadovautis tais atvejais, kai taikinys bus nepilnai matomas
Bzik
Ar jau visi, ar dar bus norinčių? Greičiau susiregistruosit, greičiau galėsim pradėti.
magyar
Na, meginam su gremliniukais.


blackfishas
sprendžiant iš pasirašiusiųjų kiekio spėju, kad reikia parašyti į mailing listą dar...
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Egoofy
I'm in tik dar neapsisprendęs kurį master'į pasiimsiu...
Bzik
Hey, kai susidarinėsite savo Crew list'us būtinai detaliai surašykite, kurie modeliai yra Unique, Rare, Totem, kurie bus proxy ir t.t. Taip pat būtų smagu jeigu permestumėte man juos (if possible) šią savaitę peržiūrėti, kad žinočiau, kokios miniatiūros dalyvaus žaidime ir galėčiau pagal tai ruoštis
Imperial
pagal kuri RB vyks kampanija?



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
blackfishas
pagal senąjį, nes naujas dar tik beta. premeasure nebus
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
null
Jo, manau, kad step up to V2 geriau pravesti turnyro formatu.

Tuo tarpu nusprendžiau - žaisiu už Rasputiną.

Bzik, listą bandysiu per rytoj-penktadienį primesti.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
kaip tikras geimeris apsisprendžiau kauliuko metimo pagalba. bandysiu Hoffmaną. Listą pamėginsiu sumesti iki savaitės pabaigos.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Niblit Groinstabber
Tiesa, mane irgi įskaičiuokit. Miegalius.
Paralius
Man liepė užsiregistruot...
Pikuolis
Registruojuosi ir aš. Norėčiau su Ophelia.
Edited Pikuolis 2013-06-26 14:37
Bzik
Taigi pagal registraciją žaidėjų sąrašas susidaro toks:
null - Rasputina
blackfishas - Hoffman
Macb3th - Kirai
magyar - Som'er Teeth
Niblit Groinstabber - Dreamer
velnionestasirpamestas - Lilith
Pikuolis - Ophelia
Bžik - Lilith



Žaidimo grafikas
(gali keistis, jeigu visi sužais savo partijas greičiau) :
Partija # 1 - 07.03 - 07.16
Partija # 2 - 07.23 - 08.06
Partija # 3 - 08.13 - 08.27

Tarpai tarp partijų taip pat sutrumpės, jeigu žaidimai ilgai neužtruks

Prieš savo pirmąją partiją atsispausdinkite tvarkingai užpildytus modelių sąrašus ir paskui juos paliksite permatomame voke, pirmajame stalčiuje po kasa. Voke taip pat bus paruoštos kiekvienos žaidžiančios poros Strategijos (Bendros arba Individualios), Lokacijos ir Schemos iš Malifaux Rules Manual Faction arba Master Specific Schemes sąrašo. Schemos žaidime kartotis negalės, naudojamos tik po vieną kartą.

Sužaidę užpildysite savo modelių sąrašus ir paliksite tame pačiame voke


null (Rasputina) prieš Niblit Groinstabber (Dreamer)

Prasidėjus įvairiems neramumams Malifaux pasaulyje, niekas nebesijautė saugus. Todėl kiekvienas bandė gauti bent minimalų pranašumą prieš savo priešininką. Geniali idėja kilo Arkanistams. Rasputinai buvo pavesta užduotis pagrobti Dreamer gaujos narį Coppelius siekiant vėliau jį panaudoti šantažuojant Negimusiuosius. Tačiau Negimusieji neketino būti šantažuojami ir vos sužinoję apie savo nario pagrobimą, smogė atsakomąjį smūgį Rasputinos gaujai, pagrobdami Blessed of December.

Po poros naktų grupuočių šnipai, pasiųsti savo vadų, susitiko apleisto Malifaux miestelio centre ir sutarė sekančią naktį susitikti toje pačioje vietoje, tuo pačiu laiku ir apsikeisti įkaitais. Coppelius ir Blessed of December grįžtų į savo barikadų puses ir tą naktį niekam daugiau netektų nukentėti.

Bet argi viskas gali būti taip paprastai išspręsta? Neapykanta ir pagieža pernelyg didelė, o noras keršyti, pernelyg stiprus. Vagonai, kuriuose bus gabenami gerai apsaugoti įkaitai yra svarbiausia nakties misija. Svarbiausia užduotis - išlaisvinti savus ir palikti įkalintus priešus.

Strategija: Bendras "Supply Wagon"
Lokacija: Downtown


blackfishas (Hoffman) prieš Macb3th (Kirai)

Malifaux kalnuose Hoffman pasiųsta ir jo paties lydima ekspedicija turi "išvalyti" teritoriją nuo priešų ir užimti tas žemes. "Rasti ir sunaikinti visus, nepaklūstančius įstatymui. Užimti teritoriją, kuri nuo šiol priklausys Gildijai." - taip buvo parašyta oficialiame rašte. Ir niekas neabejojo įsakymais. Nes įsakymai ir teisingumas yra nekvestionuojami.

Tuo tarpu, visiškai neatsitiktinai, Hofffman link sėlino Kirai kartu su sava kompanija. Ji niekada neketino atleisti Gildijai ir jų Generolui už atimtą mylimąjį, todėl kiekvienas Gildijos narys yra Kirai priešas. Priešai turi būti sunaikinti. Jų iškreipta teisingumo sąvoka suteikia tik dar daugiau priežasčių juos nužudyti.

Kam priklausys kalnuotas žemės plotas tarp tamsiausio Malifaux miško ir apleisto miesto? Kas bus stipresnis? Teisingumas ar kerštas?

Strategija: Bendras "Claim Jump"
Lokacija: Mountain


Pikuolis (Ophelia) prieš velnionestasirpamestas (Lilith)

Nors Atskalūnai ir Negimusieji galėjo būti puikiais sąjungininkais, Gildija sugebėjo pasiūlyti tokias sąlygas, kokių Atskalūnai atsisakyti nesugebėjo. Apakinti godumo pinigams ir Sielos Akmenims jie kovojo prieš visus kelyje sutiktus Negimusiuosius ir Prikėlėjus.

Suvokdami pavojų, esanti visai šalia, Negimusieji planavo pulti greitai ir stipriai. Vilkdami maišus su dinamito lazdelėmis, Lilith Nefilimai prisiartino prie Gremlinų kaimelio, apsupto pelkių ir miškų. Mintyse jie jau matė degančias Gremlinų landynes ir klykiančius iš įsiučio priešus. Lilith turėjo užklupti Gremlinus iš pasalų, tačiau ir medžiai turi ausis, todėl niekas niekada į kaimą neateis nepastebėtas.

Pamačiusi dėliojamą dinamitą Ophelia susirinko geriausius savo pagalbininkus ir puolė vykdyti paskubomis suregzto gynybos plano. "Sunaikinti dinamitą! Pagauti ir išžudyti šlykščius demonus!" - klykė ji. Gremlinų banda puolė Nefilimų barikadų link...

Strategijos: Ophelia - "Turf War"; Lilith - "A Line in the Sand"
Lokacija: Gremlin Village


magyar (Som'er Teeth) prieš Bžik (Lilith)

Som'er Teeth Jones didžiausias galvos skausmas buvo Gildijos galvos skausmas - Prikėlėjai ir Negimusieji. Nei vieni, nei kiti negalėjo likti gyvi. Įsakymai sekė vieni po kitų: "Paimti į nelaisvę."; "Kankinti, kol neišduos sąjungininkų."; "Rasti ir atimti Sielos Akmenų slaptąsias saugyklas". Ir štai, pagaliau, atėjo kažkas naujo. Generolo Gubernatoriaus įsakyme buvo aiškiai parašyta: "Įvilioti Lilith į spastus, paimti kuo daugiau jos bendrų į nelaisvę. Jeigu priešinsis, žudyti be gailesčio." Pagal planą Lilith turėtų gauti žinutę su taikos pasiūlymu. Sielos Akmenų saugyklos, mainais į paliaubas ir Gildijos pasitraukimą iš Malifaux žemių. Tačiau akivaizdu, kad niekas neketino skelbti taikos. Nei Gildija, nei Atskalūnai nebuvo sąžiningi "žaidėjai".

Būdama Malifaux šeimininke, Lilith įtarė, kas jai gresia. O be to, Sielos Akmenų saugyklos negalėjo būti rastos ir matomos pašalinėms akims. Todėl kuo greičiau reikėjo pašalinti jų buvimo pėdsakus ir įkalčius. O laiko buvo nedaug.

Strategijos: Sommer Teeth - "Deliver a Message"; Lilith - "Destroy the Evidence"
Lokacija: Quarantine Zone


Taigi, žaidimus galima pradėti nuo rytojaus. Atspausdintus ir užpildytus modelių sąrašus į Malifaux Kampanijos voką voką sudėti galima bus nuo rytojaus vakaro. Ten pat kiekviena pora ras savo Strategijas ir Lokacijas. Jų aprašymus ir efektus pasitikslinti galėsite taisyklių knygoje, gulinčioje tame pačiame stalčiuje.

Po kiekvieno žaidimo paprašysiu tokios ataskaitos (pvz) :
Žaidusi pora;
Abiejų žaidėjų pasirinktos Schemos;
Surinkti taškai (PT/ KT/ DIFF);
Nužudyti, sužeisti ir pagydyti modeliai;
Surinkti ir išleisti XP taškai.

Visais klausimais galite kreiptis į KM - mane
Jeigu taisyklės bus per painios, neaiškios, turės spragų, skambinkit (862940468), iškart išsiaiškinsim

O kol kas visiems sėkmės ir malonių žaidimų!
Edited Bzik 2013-07-03 11:15
blackfishas
puikioooooji. galiu sužaisti kitą savaitę, ne savaitgalį.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
null
Taip va - sužaidėme savo pirmąjį kampanijos mūšį Niblit.
Arkanistams baigėsi visiška skerdykla, rezultatas:
Null: 1 VP/ 0 KT/ -3 DIFF
Niblit: 8 VP/ 3 KT/ 3 DIFF

Į klausimą, ką kitą kartą daryčiau kitaip, turbūt atsakyčiau - nieko, tik prieš tai Niblit į alų įpilčiau ricinos ir naudodamasis proga išimčiau iš kaladės Red Jokerį, kuris poroje esminių vietų iškrito neįtikėtinai sėkmingai: pedo-meška vienu kąsniu nukando Kaeris galvą, nors žalą vertė su -2 bauda. Po to Chompy padarė tą patį su Rasputina. Ką gali žmogus padaryti prieš tokį košmarą?.. Aš pats Red Jokerį pamačiau tik paskutiniu ėjimu, versdamas iniciatyvą Reikalauju revanšo!
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/