Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Flames of War
Total War 08-06
Batma
Sveiki.

Taigi organizuojamas Total War mūšis po darbo. Įvertinus, kad taškų daug ir laiko mažai (darbo diena), reikia šiek tiek organizuotumo.
Žaidžiama 6000 vs 6000 taškų, po 3 žaidėjus vienoje pusėje. T.y. žaidėjui skiriama 2k taškų (galima šiek tiek pasiskolinti taškų iš komandos draugo, jei jam lieka, bet prašom nepiktnaudžiauti)
Vienoje pusėje armijos gali būti iš priešingų kare dalyvavusių šalių (pvz: Russians + US + Germany), scenarijaus taisyklės numato, kad tokios armijos skaitosi allies.

Žaisime antradienį 08-06 vakare, nuo ~18 val.
Prašome atsinešti jau pasidarytą ir atspausdintą savo army listą. Pageidautina kad būtų atskirai atspausdinta ir kiekvieno platoono statsai ir special rulsai, kad galima būtų padėti šalia platoono ir galėtų komandos draugas už jus pamėtyti kauliukus ir žinotų visas svarbais statistikas ir kas per special rulsais galioja (moralė, skill, AT value, armor, rerollai etc). Čia jei tuo metu jūs būsite užsiėmęs kitoje stalo pusėje.
Vėluojančių žaidėjų arba atėjusių su nepasidaryta armija žaidėjų platoonai bus automatiškai dedami į rezervą. Tokiu būdu nereikės laukti kol teiksitės pasiruošti žaidimui.

18 valandą jau bus išdėliotas terrainas ir objectivai. Mesim kauliuką kas yra atakeris ir pradėsim deploymentą. Vienos pusės deploymentui skirta 20 min, neišdėti platoonai automatiškai eina į rezervą.
Kad nebūtų gumos tempimo, vienos pusės turnui yra skiriama 30 min. Pasibaigus laikui, jei buvo nespėta resolvinti assaulto, atakinantis platoonas atsitraukia 2" nuo defending platoono lyg būtų failinęs assaultą. Ir defending ir assaulting platoonai gauna pin down markerius.

21:00 baigiame žaisti, padaromas papildomas taškų skaičiavimas (lyg būtų dar vienas turnas) ir daugiausiai taškų surinkusi pusė laimi B)

Linkas į scenarijų

Any questions?
Edited Batma 2013-08-05 10:47
Batma
Gana neblogai gavosi pažaisti, ir daugumoje sugebėjome įsipaišyti į 30 min turnus.
Gambler
Pažaidėm išties neblogai, netgi gerai. Keletas "bet":
kažką tokio didelio visgi labiau vertėtų daryti savaitgalį, kad mažiau spaustų laikas, nes dabar gavosi kiek daugiau nei 2 valandos ir mūšis iš esmės tik įsibėgėjo.
6000vs6000 taškų ant tokio dydžio stalo yra kiek per daug. Visi buvo labai susispaudę, galimybių manevruoti buvo labai mažai.
3vs3 yra fun, bet 2vs2 yra geriau, nes gerokai paprasčiau susiderinti veiksmus. Čia toks mažytis bet.
Warmachine - Khador
Hordes - Skorne
Flames of War - Germany, USA Easy Company
Sir_Vicious
Mano du grašiai:

1. Stalas tikrai per mažas, nes vat būtų Vytas sugalvojęs pasiimti rusų pėstininkų debesi, ir niekma kitam vietos nebelieka. Ir aišku aviacija smaginasi į tankų klasterius.
2. Gerai kai turnam duodamas laiko limitas, tada mažiau išlenda diskusijų "kieno vamzdis ilgesnis". Ir nelieka laiko fotografuoti...
3. Dėl terraino: būtų labai smagu kada nors sužaisti ant žolytės ar sniegučio, o ne ant medžio drožlių plokštės. Karvės ir avys pridėjo geros atmosferos.

Ačiū organizatoriams!!!

Vargšai Elefant'ai...
Blood calls out to blood, so they say. Let us spill that of our enemies with all due haste, that we may hear its cry all the clearer.

WH40K - Blood Angels
Infinity - Yu Jing
Batma
Taip, stalo kaip 6k gal reikėtų ir didesnio. Kitas dalykas kad centro linija šiek tiek per arti buvo, tai jei sustačius 6x4 boardus šonu, prisidėtų papildoma pėda neutral zonos. Žaidžiant savaitgalį galima būtų ir pagal scenarijų objectivus dėlioti kur norima, o ne centre.
Niblit Groinstabber
Pagrindinis dalykas, padėka Batmai už tereino papuošimą (avytės ir karvytės atrodė labai gerai).
Ant tokio stalo 2vs2 po 2000 arba 3vs3 po 1500. Laiko tikrai pritrūko. Elefantai vos spėjo išjudėt iš savo deploimento. Kitą kart reikės jungt du standartinius stalus.