Thread view
Svarbus pranesimas
magyar
Sveiki visi,

Daugeli jusu pazistu asmeniskai, todel ir kreipsiuos beveik asmeniskai :). Busiu lakoniskas.
Visu pirma labai noriu visiems padekoti uz toki ilgalaiki RIKIO palaikyma. Zinau, kad nebuvome idealus, is kitos puses, manau, daugelis jusu turbut supranta, kad RIKIS tiek laiko pratempe tik del keliu zmoniu entuziazmo injekciju bei jusu paramos. Dar karta labai uz tai dekoju. Deja, kartais taip nutinka, kad entuziazmas yra isblaskomas nenumatytu aplinkybiu...

RIKIS neuzsidaro.

Tiesiog, susikloscius sudetingai asmeninei situacijai, turiu pranesti, kad laikinai pasitraukiu is RIKIO veiklos. Laikinai. Nedestysiu detaliai, tiesiog pasakysiu, kad kol kas sunkiai einasi nukreipti mintis tinkama linkme. Turiu pripazinti, kad uzvakar, tam kad parasyti pranesima apie velykini RIKIO grafika, as prie wargames.lt prisijungiau pirma karta per 3-4 savaites. Negirdetas dalykas, ar ne? :D.

As labai atsiprasau daugelio (ypac Maruko, kurio laiska ignoravau du kartus), kieno uzsakymai ar requestai kol kas uzstrigo. Jie bus suprocessinti. Pasistengsiu suziureti visus iki siol padarytus uzsakymus (tikiuosi kreiptis i jus ryt poryt), o del nauju uzsakymu prasau kreiptis i:

Vytautas Podolianka - vytautas.podolianka@gmail.com
Tomas Jakubaitis - tomas.jakubaitis@gmail.com

Sie kolegos kol kas perims visus mano darbus. As pats nesakau atia, tiesiog sakau iki. Tikiuosi grizti i senas vezes po 2-3 menesiu. Pagelbesiu Vytui ir Tomui tiek kiek reiks. Galbut kai kada pamatysite mane RIKYJE plaunanti grindis. Susitiksime.

P.S.: Del pagalbos organizuojant turnyrus nerealiai dekoju Batmai, Daniui, Baliui, vytzkai ir kt (atsiprasau, jei pamirsau kai ka pamineti).


Nepaprastai dekingas,
Egis
Edited magyar 2015-04-07 20:57


Marukas
Kazkodel prisiminiau scena is legendinio filmo:
https://www.youtube.com/watch?v=L5UBupVTtlU

Jis netrukus sugrizo... tad sugrizk ir tu Kartais visiems reikia atitrukti.
Edited Marukas 2015-04-07 22:32
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/