Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
Space Hulk returns?
blackfishas
na jeigu jie jo neatidavė gerinti kitiems (BloodBowl pvz), vadinas patys turi šiokių tokių planų jam. Perleistas klasikinis battletech yra dar vienas pvz,kad seni geimai gali būti ir turi būti perleisti. Kiek yra naujų jaunų žmonių kurie žino kas yra SH? apsisuko ratas, pasikeitė kartą ir galima iš to išspausti dar vieną litą. Galima varyti, kad sugadins ir pnš... man taip buvo su BB. Man visos kitos edicijos išskyrus 3 yra bullshit ir aš jų nepriimu organiškai, tai manau kad ir tamstos pozicija SH atveju yra tokia pat. Užtat dabartiniai jauni geimeriai sako,kad 5 BB edicija yra fun ir zšbs. Perka tas pačias ar kitų gamintojų miniatiūras ir žaidžia sau davolni, nes jiems visiškai vienodai šviečia kas buvo 3ed...
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Brother Ordo
Na... Išdalies turiu tamstai pritarti. Taip žinoma, keičiasi kartos, keičiasi ir poreikiai. Visada viskas kinta - bet unikalumas išlieka. Jeigu turima galvoje Lietuva, tai apie S.H čia kogero dauguma sužinojo apskritai tik po perleidimo, bet imant užsienį, tai S.H fanai jau kartomis auga. ( kaip ir kitų alternatyvių edicijų, nepamirškime kad ir senos geros Necromundos )

Svarbus dar ir kitas akcentas - tam tikros kultūros vystimas, ir jos palaikymas. Sakyčiau Lietuvoje dar tik viskas prasideda, realiai. Ir jauni gameriai galbūt ir žaidžia tai kas šiuo metu yra " ant stalo" kaip sakoma. Tokie geimai kaip S.H visuomet bus žaidžiami, kad ir kiek vandens nutekėtų.
Tad vėlgi, ( prisipažinsiu nežinau ar White Dwarf kokioje nors skiltyje yra vieta seniems wargeimams) manau jog tinkama literatūra, kad ir minetame žurnale, kuriame būtu kad ir vienas puslapis "GW History" ar kažkas panašaus , tema, labai būtu gerai naujai beatsirandantiems žaidėjams.
Edited Brother Ordo 2011-07-01 12:42
Restore the honour of the shamed fallen through the death of your foes!
blackfishas
SH pamačiau kokiais 96 metais. Dorado turėjo gražią dėžę su gražiom (tamsiai mėlynos plastmasės) miniatiūrom. tai buvo pirmos mano dažytos miniatiūros dar acetoniniais modeliavimo dažais. Žaidimas patiko,bet ne tiek,kad kreizėčiau ar norėčiau pakartoti. Dabar,žinoma, būt įdomu. vien tik iš nostalgijos... ir ką daryt jei nerasiu kur gauti? tai vat tokiems fruktams irgi būt fainai perleidimas ir netgi kažkoks collectors edition. Freakai pirks dėl fakto (star wars, star trek, lord of the rings filmų dėžės), o paprastiems bus gražus perleistas boxas su vusi pritinkančiu fainumu. tai tiek. vopšim aš už perleidimą.
Edited blackfishas 2011-07-01 12:47
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Brother Ordo
Tai aš irgi atamenu tą S.H "Dorade" . Tik kad jį, ten kas ne tingėjo, po truputį mažino. "Prichvatizavo" jį ten po gabaliuką. Gaila. Lygtais Dargirio nuosavas buvo ( gal ir klystu ).

Ir taip - aš irgi už perleidimą - va va tokį koks buvo. Turiu nauja S.H. Ir man labai patinka. Dvasia išlikus, nauji modeliai puikūs. Vienu žodžiu - viskas tas pats ( esmė nepakitus žaidimo, rulsų taip pat, nu ten gal vienas kitas akcentėlis pridėtas ).
Bet aš niekada nebūsiu už "būstinimą" ir apskritai keitimą to kas nepakeičiama. Peace.
Restore the honour of the shamed fallen through the death of your foes!
magyar
starfishas parašė:
SH pamačiau kokiais 96 metais...


Jeigu apie tą pačią dėžę čia kalba eina, tai ji ten buvo bent jau nuo 92-ųjų :). Drauge su 2nd ed BB. Nelabai Dargirio tuomet :). Greičiausiai klubinis turtas.