Temos peržiūra
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
Home made DOOM OF MALAN'TAI
Dead eye
pakonvertinau savo zoana panaudodamas kelias nereikalingas dalis ir isejo malantajus dar dadejau elementu kad skraidytu aplink, kiba jis didis psykeris. nu tarkim nudaziau norm, noreciau kad kas yvertintu mano darba:D


Convertas nuo 1iki10
dazymas nuo 1ik10

LAUKIU
Redagavo Dead eye 2011-02-08 14:26
Vaider
Abu 9/10, nes tobula dar nėra, bet labai jėga, ypač tie elemental flame balls:)
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Drakar
puikiai padaryta
tik reiketu kokybiskesnes foto
ir to kas matosi 9
"To the darkness I bring fire. To the ignorant I bring faith. Those who welcome these gifts may live, but I will visit naught but death and eternal damnation on those who refuse them."
[center]http://i25.photobucket.com/albums/c90/LoadBunn
Imperial
You stole my idea, el bastardo! ;/
O iwertinimas ,kai ikelsi geresnes kokybes photo



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
blackfishas
idėja liuks! visa kita, nevyniokim žodžių į vatą, žemiau vidutinio. (iš to kas matosi). viskas per daug "mišrainiškai" atrodo. smagu, kad stengiesi, tačiau daugiau praktikos nepamaišytų, nes vertinant kitus tamstos darbus progreso didelio lyg ir nėra, bet fantazijos netrūksta. thumbs up ir laukiam kito (geresnio) darbo! gal net esamą šiek tiek patobulinsi.
Redagavo blackfishas 2011-02-08 07:10
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Dead eye
patobulinsiu butinai . beje foto nlb iseina gerai idet. zinoma pabandysiu geresnes kokybes bet nzn ar iseis, greiciausiai mazesniu formatu fotkinsiu. manau malantajui reiktu dar dadet ka. beje butu malonu jai kas pasiulitu man spalvu tyranidams kurios man juos padarytu kietus.
melyna iskart iskrenta nes nlb jos megstu. gal kokius poison tyranidus daryt. arba as idesiu greitai dykumos carnifexsa gal jo spalva jums patiks.
Plaukai
Pritariu imperialui dėl nuotraukų, o vertinimas dažymo matyt bus ~5. Labai storai dažų pritepta visur, reiktų ploniau dažyti, kas aišku reikalauja daugiau laiko ir kantrybės. Highlightų reiktų daugiau, o naudojant layering techniką būtų gerai ne tokias kontrastingas spalvas parinkt, kad perėjimas iš tamsaus į šviesų natūraliau atrodytų. O šiaip, smagu, kad stengiesi, keep it up!
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
Dead eye
va pakeiciau formata daba atrodyt turetu geriau
Vaider
Siūlyčiau Hive Fleet Behemoth spalvas naudot, man asmeniškai kiečiausiai atrodo taip tyranidai, tokie fakin evil:]
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Dead eye
nu su hive flet behemoth nzn man nlb patinjka melyna spalva, galima sakyti jos nekenciu. gal jos neimato ant tyranido karkaso beveik visiskai, bet visvien tai melyna spalva. kaip sakiau , su tokiu skinu man sekasi geriausiai nes zinau kokia technika naudoti, spalvas lengviau atrinkt. beje kaip sakiau yra mano pirmasis carnifexso skinas. idejau jau, paziurek manyciau sitas bus geresnis.
cia ir ydedu del visa ko
Vaider
Na galima ir be tos mėlynos apseit, tiesiog red/black, bet kiekvienam savo aišku:)
Warhammer 40,000 - Space Wolves ~3000pts, Orks ~750pts
Dead eye
stai mano pasididziavimas, carnis visiskai padarytas savomis rankomis, karkasas israizytas su peiliuku gipse, kojos ir, jai kam idomu galesiu pasakyt kaip dariau kojas, bet tai sunkus darbas reik kantrybes ir astraus peilio nugara is kartono ir kadangi neturejau kaminu uzdejau seip sautuvus ant nugaros, manau kietai nudazytas

irgi noreciau kad kas patartu.
Redagavo Dead eye 2011-02-09 14:03