Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Mantic Games
Dreadball Demo-Lyga
magyar
Sveiki,
Tikiuosi pasaulio pabaigos nebus, nes ryt pagaliau startuoja Dreadball bandomoji lyga.
Renkames treciadieni, 19 val. RIKYJE. Issitraukiam burtus, sudarome trumpo sezono grafika ir pagal galimybe suzaidziame pirmas rungtynes arba tiesiog pasimokome.

Turnyras - 6-8 dalyviams, 5-7 turai, visi suzaidzia su visais po 1 karta.

Dalyvio mokestis - simbolinis, 5 Lt.

Lygos nugaletojas gaus 25 Lt RIKIO dovanu kupona.

Dalyviai:
VytautasP (Z'zor)
Whitedragon (Teraton)
Simonas (Nameless)
Niblit (Veer-myn)
null (Corporation, Void Sirens)
Craghack (Corporation)
velnionestasirpamestas (Veer-myn)
magyar (Marauders)
Redagavo magyar 2014-12-17 10:48


Paralius
Lyga kaip vakaro įvykis, ar lyga kaip dienų / savaičių eventas, kurio metu kažkas organizuosis pasižaidimus?
magyar
Suupdate'inta info apie lyga.


Paralius
Na, kas nors ką nors papasakos, kas nutiko trečiadienio vakarą?
magyar
Vyko demo-partija, buvo istraukti pirmo rato burtai, pagal ji buvo sudarytas 8 komandu Round Robin scheduling grafikas lygai, bus pakurtas mail-groupsas, kiek veliau cia taip pat bus paskelbta visa reikalinga informacija.


VytautasP
Burtai yra ištraukti pirmą ratą reikia sužaisti iki 2015.01.07
Poros:
Egidijus-Balys;
Gedas-Simonas;
Lukas-Vilius;
Tomas-Vytautas.

Ačiū visiems kas užsirašė, lauksim rezultatų
VytautasP
Sužaistos pirmos varžybos Tomo "Žiurkės" prieš Vytauto "Matodarum". Tomas laimėjo žiurkiškai ir sumalė Vytautą į miltus. Ties 4 ratu baigėsi žaidimas. Aukų abiejose pusėse išvengėm. Nors tomo žiurkė buvo pasiusta giliam miegui. Tomas uždirbo 3 taškus jo komandos reitingas 117 dabar, viena žiurkė gavo 2 lygį ir išmoko šokinėti per žaidėjų galvas ir dar Tomo atributikos kioskeliai veikė geriau dėl rezultatyvaus žaidimo manytume ir uždirbo Tomui 12mc (megacreditu). Vytauto komanda buvo nušvilpta ir kaip akivaizdu niekas nieko nepirko bei nei vienas žaidėjas nepakilo lygiu ir komandos reitingas išliko nepakitęs.
Ačiū už varžybas gerbiamam Tomui. Laukiame kitų komandų debiutų.
Paralius
Pani Simonas! Duokite savo kontaktus, reikia gi surasti laiko pakrauti arba gauti į kailį.
null
Simo kontaktus atsiunčiu AŽ. Primenu, kad yra sukurta meilo grupė, nes ne visi žaidėjai dažnai lankosi šiame forume.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
null
Vakar Dreadball arenoje susitiko Supernovas United (Null, alt. humans) ir Bad Moon Huggers (Magyar, marauders). Rungtynės baigėsi neįpusėjus skirtam laikui Supernovas United merginų pergale 7-0.

Iškovoti pergalę padėjo sėkmė - iškrito kortelė, dėl kurios goblinas prarado kamuolį, jis buvo įmestas į aikštę iš naujo, kur jį tučtuojau pasičiupo žmonių straikerė ir įkalė keturių taškų įvartį. Antrą, tritaškį įvartį ta pati straikerė netrukus pelnė nugvelbusi kamuolį kitam goblinui iš rankų.

Orkai užmušė vieną iš mano jackų, bet žmonės labai skolingi neliko - du iš trijų orkų guardų baigė rungtynes vartydamiesi ant atsarginių suolų, patyrę nokautą trims ėjimams. Abu orkus išjungė ta pati Supernovas United guardė.

Iš esmės buvo greitos, įdomios ir įtemptos rungtynės.

Mano komandoje lygiais pasikėlė straikerė (išmoko vartytis ir išsisukinėti spyrių gulėdama) ir guardė (kuri daužydama orkams snukius užsiaugino dar didesnius bicepsus ir gavo jėgos!). Iš parduotų maikių ir suvenyrų uždirbome 9 pinigus, dar 5 gavome už atsarginėms dalims parduotas žuvusios jackės liekanas. Marodierių komanda pinigų neuždirbo ir lygiu nepakilo.

Ačiū varžovui už smagų žaidimą, laukiam kitų rungtynių rezultatų ir ruošiamės naujam ratui.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Jo, rungtynes buvo smagios. Aisku is zaliaodziu bokshto ziurint, tai galejo buti ir smagesnes :D. Biski bad luck'o pasitaike, dar kortele reikiamu momentu pamirsau panaudoti. Frustracija kiek apmalshino lavonelis priesininku komandoje.
Pats zaidimas tai labai patiko. Viskas aisku, logiska ir daug labiau sustreamline'inta nei BB. Aisku prie greitesnio zaidimo visu pirma labiausiai prisideda mazesnis zaideju skaicius aiksteleje. Zodziu, jau laukiu kitu rungtyniu :).

Beje, siandien paskutine diena, taciau manau, vertetu pailginti pirnojo turo deadline'a savaitei. Sventes trukde, o be to svieziems zaidejams siek tiek sudetingiau isivaziuoti. Taigi, pirmaji tura uzbaigiame sausio 14 d.
Redagavo magyar 2015-01-08 10:45


magyar
Taigis taigis, vakar ivyko treciosios I raundo varzybos - DBK Čiuptuvo broliai vs White Pack. Pergale svente tentacle'ai.

Kelios istraukos is komandu treneriu preskonferencijos:

Čiuptuviniu treneris:
"Šiandien į "Dreadball-arena" atėję pažiūrėti įspūdingų įvarčių sirgaliai turbūt liko šiek tiek nusivylę. Priešingai nei kitos žiurkiškos Veer-myn komandos rungtynėse kamuolys krito smarkiai pro šalį. Trečio rušo metu pirmajį įvartį (0-1) po nesėkmingo bandymo pelnę "White Pack" sekančiu bandymu nesugebėjo padidinti ar išlaikyti persvaros. Narsiai vieną po kito baltuosius straikerius guldę "Čiuptuvo broliai" beveik pačiame rungtynių gale pagaliau pelnė taškus ir persverė rezultatą (1-0). Pergalingo įvarčio autorius - straikeris Glpš (nors Nameless patys vardais vienas kito nevadina, jų treneriui visgi reikia kažkaip į juos kreiptis, dėl to pasirinkti keletas į trenerio atmintį įstrigusių nameless kalbos "žodžių"). Glpš beveik visą mačą praleido ant atsarginių suolelio ir nuo jo pakilo tik tame pačiame 12-ajame ruše, perbėgęs visą aikštelę ir pagriebęs po nesėkmingo "White Pack" perdavimo nukritusį kamuolį jis antrojo savo veiksmo metu išplėšė "Čiuptuvo brolių" pergalę. Paskutiniuju savo rušu "White Pack" dar galėjo pakreipti rungtynių eigą į savo pusę, bet tarp bandymo išlyginti rezultatą ir didingu galėjusio tapti bandymo išplėšti pergalę tolimiausioje score zonoje "White Pack" straikeris pasirinko antro varianto, kuris baigėsi nesekmę.

Kaip jau galėjote suprasti, nepaisant mažo rezultatyvumo, kraujo ir muštynių netrūko. Jau trečio rušo metu kietasis "Čiuptuvo brolių" gardas Ššpš myriop pasiuntė vieną labai giliai į priešininkų aikštės pusę įbėgusių žiurkę, o penktojo rušo metu jam paantrino kitas kietasis gardas Krtš. Vėlesni muštynių epizodai buvo kiek mažiau kruvini: 1 rušui iš aikštės buvo dingęs "White Pack" straikeris, kitas šios pozicijos žaidėjas kartu su vienu gardu iš rikiuotės buvo iškritęs 2 rušams. "White Pack" čiuptuvo broliams skolingi taip pat neliko - 1 ir 2 rušams buvo sužeisti straikeriai, lipnusis gardas Štrš gavo pylos 2 rušams. Visų rungtynių metu aikštėje nuolat susidarydavo tikri abiejų komandų žaidėjų gniutulai kai keli "Čiuptuvo brolių" gardai bandydavo auklėti "White Pack" narius, o jiems į pagalbą skubėdavo du žiurkių gardai. Dėl lipniųjų "Čiuptuvo brolių" gardų savybės priešininkams būdavo sunku pasprukti iš muštynių įkarščio ir susirėmimai užsitęsdavo. Dėl šios priežasties ir dėl didelio traumų skaičiaus aikštė kartais atrodydavo gana tuštoka - vienu varžybų momentu joje tebuvo vos 7 žaidėjai.

Nepaisant pralaimėjimo "White Pack" treneris neturėtų pykti ant savo auklėtinių. Jų reidai į varžovų aikštės pusę buvo chirurgiškai greiti ir tikslūs, straikerių priešinimasis gerokai stambesniems "Čiuptuvo brolių" gardams buvo nors ir tragiškas, bet herojiškas, o keliuose epizoduose bandant sugraibyti kamuolį nuo žemės tiesiog pritrūko sėkmės. Šiaip ar taip galiausiai tenka pripažinti, jog jų pralaimėjimo priežastimi tapo akyse degęs vertingesnių įvarčių godumas.

Kitame rate abi komandos susitinka su pergales jau iškovojusiomis ekipomis. Baltosios pakuotės žais su kita Veer-myn komanda "Žiurkės", tad mūsų laukia tikras žiurkiškas derbis. Tuo tarpu "Čiuptuvo brolių" laukia "Supernovas United" iššūkis. Primename, kad Supernovos pirmajame rate jau įveikė kitą agresyvų stilių propaguojančią komandą - orkiškus "Bad Moon Huggers". Bus įdomus stebėti kaip merginos susitvarkys su naujos patirties įgijusiais "Čiuptuvo brolių" gardais.

[Techninė informacija.] Čiuptuvo broliai laimi 1-0 po 14 rušų. Patirties įgauna po vieną killą atlikę abu Guard (Hard). Čiuptuvo broliai gavo 2 cheerus, "White Pack" 0. Rolų dėl Man of the match ir levelinimosi neatlikau - tai padarysiu prie šito posto internetiniu randomizeriu su time stampu. Dėl man of the match 1-2 bus guard (hard), 3-4 guard (sticky), 5-7 striker. 8 straikeris nuo atsarginių suolelio nepakilo. Pinigų "white pack" gavo 4 + 10 už organams parduotus mirusiuosius. "Čiuptuvo broliai" gavo 6."


Pacuku treneris:
"Taip ir buvo, kaip papasakota. White Pack jau nuo pat pirmų rush'ų kėlė bangas, kurių metu vienas striker'is išsisukdavo iš priešininko gniaužtų, nubėgdavo toliau, nei leidžia jėgos (dash) už priešininkų nugarų ir pasiųsdavo kamuolį į priešininkų vartus. Deja sėkmė buvo artimesniuose score zone'uose, nei bandyta. 4-as (o gal 5-as) toks bandymas buvo ir paskutiniame rush'e, tačiau su tais pačiais niekiniais vaisiais. Po visą aikštę pasklidę straikeriai buvo lengvas grobis vabalams, todėl dvi žiurkės nebegrįžo namo.

Vyr treneris duodamas interviu sakė, kad tai buvo pirmosios White Pack varžybos dienos šviesoje ir įgauta patirtis - kur kas brangesnė už porą lengvai pamainomų kūnų. "









Redagavo magyar 2015-01-12 10:46


magyar
I-ame ture beliko suzaisti vienerias rungtynes. Tikekimes spes, nes II-as turas startuoja treciadieni, sausio 14 diena (tai kartu ir paskutine I-o turo diena) ir vyks iki sausio 28 d.

II-o turo poros:
null - Simonas
magyar - Whitedragon
velnionestasirpamestas - Niblit
Craghack - VytautasP
Redagavo magyar 2015-01-12 10:07


null
Bloody match

Laukiam paskutinės poros rezultatų ir ruošiamės antrajam ratui.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Marukas
Kaune jau yra du boardai dredball zaidimams Kaune, ne ka prastesni nei zalgirio arena http://mwargaming.blogspot.com/2015/01/dreadball.html
Ir jau netrukus zaisim demo partijas ant ju.
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Paralius
Kvepia nacionaline DB lyga ar turnyru. Nice. Sveikinimai ir skatinimai į Kauno pusę.
magyar
Oki doki, I turas - complete!
Vakar ivyko paskutines I turo rungtynes - Terrapins (Teratons) vs Tronteka (Corporation). 2:1 laimejo human'sai.

http://s179.photobucket.com/user/dzeusoskydas/media/Dreadball%20Nameless%20vs%20Veermyn/DB_IMG_20150114_170811_zps17f3ce60.jpg.html?sort=3&o=0




Istrauka is vezliuku trenerio preskonferencijos:

"Mortisland Terrapins pradėjo kūrti savo legacy. Jau pirmame savo ėjime pasiuntė vieną žmogėną 3 ėjimam pailsėti. Kitus paprasčiausiai guldė ant žemės. Buvo bloodshed iš dydžiosios T raidės. Sumoje korporacija voliojosi ant žemės, pastoviai buvo siunčiama pailsėti 3x 3 ėjimams 1x 2ėjimams ir pora 1 turn. Deja porai straikeriu pasisekė mažiau, iškeliavo ant organų į BlackMarketą
O kas liečia tą kitą nelabai įdomų žaidimą su kamuoliu tai mes įscorinom taškeli, o Trontekos imetė dvitaški. Gale mačo paaiškėjo kad mes pralaimėjome, tik kažkaip niekas nei iš žaidėjų nei iš komandos staffo nesupranta kodėl toks pasirodymas gali būti laikomas pralaimėjimu, taigi iškeliavo valgyt pergalės picos ;]"


Primenu, II-o turo poros:
null - Simonas
magyar - Whitedragon
velnionestasirpamestas - Niblit
Craghack - VytautasP

PRADEDAM!!!


magyar
Oooo... Saunu vienok!

Marukas parašė
Kaune jau yra du boardai dredball zaidimams Kaune, ne ka prastesni nei zalgirio arena http://mwargaming.blogspot.com/2015/01/dreadball.html
Ir jau netrukus zaisim demo partijas ant ju.



VytautasP
Sekmadienį antrame ture susitiko Tronteka (žmonės) prieš Mantodarum (vabzdžius).

Tronteka bijojo patirti daugiau praradimų komandoje ir žaidė ginybinį žaidimą laikydamiesi kartu. Mantodarum visu spiečium traukė po truputį i priekį. Pirmu rušu vabzdžių striker pakėlė kamuoli ir nešė pelnyti pirmųjų taškų, bet Trontekos žaidėjų šarvai jį apspigino ir jis prametė (sunku su vabzdžių regėjimu). Žmonės pastatė sieną atitverdami kamuolį, o mėsingas Mantodarum guardas buvo apsuptas savų jackų ir priešininkų komandos. Visa ta didžiulė dėžutė po truputį judėjo link trontekos trijų taškų aikštelės ir apsikeitinėjo smūgiais. Tronteka buvo pakėlusi kamuolį, bet jį laikė labai trumpai. Kai jį prarado tuom pasinaudojo Mantodarum striker Nr. 7, vardu Muntier, ir pelnė pirmus komandos ir savo taškus šiame sezone, tai įvyko antroje pusėje varžybų. Mantodarum guard'ui (Somber) buvo nesėkminga diena nieko nesugebėjo nukautuoti ir taip padidinti savo sirgalių gretų. Somber pačioje pabaigoje patyrė pažeminimą, kai buvo parblokštas stipriu Trontekos smūgių ir skilo jo chitininis šarvas. Mantodarum treneris persigando ir perbalo pagalvojęs, kad jo brangiausias žaidėjas galėjo žūtį, bet paramedikai konstavo tiesiog nokautą ir išvežė pagulėti. Mantadorum išnaudojo priešinikų ginybinį žaidimą juos visą laikę priešininkų aikštelės pusėje ir pabaigoje atsinešę amuolį iki savęs, kad Tronteka jo nepasiektu ir nepelnytų taškų.

Mačo žaidėjais buvo ištrinkti iš abiejų komandų. Mantodarum MVP tapo striker'is Nr.7 Muntier pelnęs vienintelį įvartį.

Muntier pakilo lygiu ir išmoko Jump.

Mantodarum iš mačo uždirbo 9mc,o Tronteka 3mc.
null
Tai koks galutinis rezultatas? 0-0?

Beje, šiandien planuojame su Simu sužaisti antrą ratą.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/