Temos peržiūra
Antras neeilinis susibėgimas RIKYJE ir kitos naujienos
magyar
Sveiki,
Žadėjau parašyti ir rašau.

Pirma naujiena ta, kad po truputį mėginsiu įsiropšti back on track. Tai nebus taip paprasta, kaip čia gražiai skamba :), bet stengsiuos involve'intis vis daugiau ir daugiau.

Antra - po truputį gaiviname užsakymus ir tikimės per mėnesį kitą grįžti į daugiau mažiau įprastą ritmą. Daugiau info - savaitės bėgyje.

Trečia - Antras RIKIO susibėgimas preliminariai numatomas birželio 2 d. (antradienį). Dabar apie pačią temą. Iš vienos pusės buvo užsiminta apie parduotuvės vertimą klubu, tačiau iš kitos pusės buvo logiškai pastebėta, kad staigus perėjimas į klubą būtų kiek per drastiškas. Todėl aišku, kad tai turi būti laipsniškas procesas. Siūlau susibėgti ir pakalbėti, kiek turėtų likti parduotuvės, kiek atsirasti klubo ir ką daryti, kad klubo nariai jaustųsi klubo nariais.

Ketvirta - RIKIO laikinas užsidarymas, mini-remontas ir reopening'as gali įvykti visai netrukus. Tikiuosi, kad savaitės bėgyje turėsiu daugiau info. Viršuje, panašu, kad chebra jau pradėjo baigiamuosius darbus - lubos išdažytos, netrukus, matyt, dės lempas, dar liko kažkokie kosmetiniai darbai.


Kol kas tiek.
Redagavo magyar 2015-05-12 20:04


magyar
Update'as - geguzes pabaigoje RIKIS planuoja uzsidaryti facelift'ui. Preliminariai nuo geguzes 25 d. (2-3 savaitems). Ka daryti su pasizaidimais ar turnyrais ziuresime individualiai.


Paralius
O kaip gi susibėgimas tuomet?
magyar
Susibegimas ivyks bet kuriuo atveju, pasaze vietos pakankamai. Tiesa, data gali buti pakoreguota, bet del kitu priezasciu.
Redagavo magyar 2015-05-15 11:36


magyar
RIKIS remonteliui uzsidaro geguzes 26 d. (antradieni).
Redagavo magyar 2015-05-22 13:51


magyar
Ok, taigi, RIKIS nuo siandien uzdaromas faceliftinimui. Siandien dar pasiderinsime su Vytautu ir Juliumi laikus. Manau, vis tiek kai kas kai kada uzsuks ten pasedeti. Taip pat bus skelbiami laikai, kai mes susirinksime padirbeti prie remonto.


magyar
Dar pridesiu gera naujiena - daylight! Iki pilnu pabaigtuviu laukti liko nebedaug.




Gobbitas
magyar parašė
Dar pridesiu gera naujiena - daylight! Iki pilnu pabaigtuviu laukti liko nebedaug.

Kūl, turnyrams tikrai pravers. Tik man, kaip dažniau žaidžiančiam "Rikyje" po darbo (suprask, temstant arba sutemus), labiau aktualesnis kitas klausimas – o negalėtume susimesti ir ties "Rikiu" koridoriuje esančias lempas pakeisti galingesnėmis? Nes ta pusiau prieblanda tai truputį vargina.
X-Wing – Galactic Empire.
magyar
Lempos taip pat dabar visos veikia ir netgi halogenai palei sienas. Dabar zymiai sviesiau, nes remonto metu puse apsvietimo buvo isjungta. Tiesa, vakare, sutemus dar nemaciau kaip atrodo, reikes kuri vakara pasiziureti koks ten sviesumas.