Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Oficialus GW atstovas Lietuvoje
Ilya
Visiems labas, aš esu Klaipėdos stalo žaidimų klubo kaip ir įkurejas Turbut jau daug kas žino, kad neseniai mūsų klubas tapo "Games Workshop" oficialiu partneriu. Kol kas esame vienintelis "GW" stockistas Lietuve ir Latvijos regione.

Be abejo, pas musų Klaipėdoje jau atsirado pirmi žaidėjai. Kol kas armijas užsisake 8 žmones (neskaitant manes). Kai kas jau gavo savo Start Collecting ir dažo

Bet turbūt šio forumo lankytojams aktualesne informacija yra ta, kad dabar galima be vargo įsigyti visų "GW" prekių:

1. Visu pirma, klube fiziškai pastoviai yra tam tikras prekių asortimentas: "Warhammer 40,000" bei "Age of Sigmar" starteriai, populiariausi rinkiniai, rulebook'ai, taip pat Citadel dažai (ne visos spalvos) ir kiti priedai.

2. Viską, ko nėra klube, bet yra www.games-workshop.com svetainėje, galima užsisakyt per klubą; tokiomis pat kainomis, su nemokamu pristatymu į bet kuri adresą Lietuvoje per vieną savaitę. Tikrai taip, mes darome užsakymus kiekvieną pirmadienį, minimalios užsakymo sumos nėra.

3. Web-store exclusiv'us bei specifinius dažus ir kitas smulkmenas galima taip pat užsisakyti per mus. Dęje, šitas prekes mes užsakom atskirai, kada susikaupia bendra suma (apie 60 euru).

Visos prekes parduodamos pagal oficialias kainas, kurias galima pamatyti eurais pvz., perjungus "Delivering to" į "Belgium". (www.games-workshop.com/en-BE/).

Pasiteirauti bei padaryti užsakymą galima telefonu (8 608 886-15), paštu (ilya@yakovlev.lt) arba per feisbuka (https://www.facebook.com/klaipedosstalozaidimuklubas/). Apmokėjimas banko pervedimu ar PayPal'u.

Pirmieji užsakimai iš Vilniaus ir Šiaulių jau padaryti ir važiuoja Ačiū visiems, kas padeda ir palaiko. Bandysim kartu atgaivinti WH musų šalyje!
https://www.facebook.com/klaipedosstalozaidimuklubas/
Oficialus Games Workshop atstovas Lietuvoje. Visos Warhammer prekes per 8 dienas su nemokamu pristatymu. 8 608 886-15, infoinfo@kszk.lt
lostangel
Smagu.
Lauksim ir pirmųjų turnyrų
WHFB games 4, 6, 7, 8 edicijos
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
meh
Cool, reiks isbandyti kada nors.
Ilya
lostangel parašė
Smagu.
Lauksim ir pirmųjų turnyrų

Ačiu, manau, kad per pora savaičių jau pradėsim patys žaist, o kovo vidury pas mus ruošiasi kai kurie vilniečiai atvažiuot

meh parašė
Cool, reiks isbandyti kada nors.

Drąsiai, kaip ir sakiau, užsakom prekes kiekvieną pirmadienį. Esam atviri pasiūlymams bei klausimams.
https://www.facebook.com/klaipedosstalozaidimuklubas/
Oficialus Games Workshop atstovas Lietuvoje. Visos Warhammer prekes per 8 dienas su nemokamu pristatymu. 8 608 886-15, infoinfo@kszk.lt
Ratliker
Nice.
KAi bus turnyras - pasistengsiu atvaryt.
-But the mindless violence is wrong!
-fortunately, I'm not mindless:]
Plaukai
Oficialus atstovas dirba puikiai. Dabar svarbu visiems warhameristams palaikyti iniciatyva ir prisidėti prie augimo.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
meh
Sestadieni per Klaipedos zaidimu kluba gavau Deathwatch: Overkill, papildomai prideta pora White Dwarf'u (109&110) - super. Gerai supakuota ir greitai pristatyta.